Şimdi Ara

Hatalı Etiket olabilir, Denemek isteyen kaçırmasın. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
14
Favori
33.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cool_boy10

Yok böyle bir şey. Benim thh kararına uydu hb.

3500 avroluk tv yi icra ile almaya kalkınca dolandırıcılıktan karşı dava açtılar
    bu ay ilk duruşması var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatar 55

41.5 ve 42 aldim 2 adet havale ile odeme yapmadim. Iptal olursa cek alirim yoksa yanar gider

Hb iptal etmezse siz de ptal etmeyin ben alırım, size de uyarsa?

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Benimde eksen pc den aldığım 5 HDD duruşması var bakalım ne olcak sizden dava hakkında bilgi alabilirmiyim nasıl bir yol izlediniz ne yaptınız diye ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesapli.muhendis

Thh kararı size vermişse itiraz etsin bir üst mahkemede elinizde thh kararı ve barodan avukat isteyerek hakkınız olanı alabilirsiniz
    500 tl lik seyi 50 tl almaya kalkarsan urunun fiyatından yaralanıp 50 tane almaya kalkarsan mahkeme iyi niyeti suistimal etin diye thh kararını bozar piyasa fiyati ile sitede yazan rakama ayrica kactane aldığına bağlı hb de bir ton avukat var adamlar dolandırıcılıktan dava acar uğraştirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 8 Eylül 2018; 18:43:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurul bir ; Asla ama Asla bir dh ölücüsüyle yarisa girmeye kalkmayin bu tipler forumdaki firsatlar bölümünde salyalari akarken 2 saniyede bir alt f4 cekerek orgazm olan kimselerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

quote:

Orijinalden alıntı: cool_boy10

Yok böyle bir şey. Benim thh kararına uydu hb.

3500 avroluk tv yi icra ile almaya kalkınca dolandırıcılıktan karşı dava açtılar
    bu ay ilk duruşması var

Alıntıları Göster
    En son sahibinden de 25 bine sattığın tv den bahsediyor olmalısın. İnşallah mahkeme kararı aleyhine sonuçlanır.

• Ben 1v1y den mont aldım adamlar göndermedi bende thh ne başvurdum kazandım ama adamlar montu göndermiyor ne yapılabilir

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    5 adet ürün satın aldım fakat elimde sağlam delillerim var :) merak etme üstüne üstelik yalan beyanda bulunup itiraz ettiler itiraz etmeden önce 2 adet hdd ücretsiz gönderelim deyip tüm haklarımdan vazgeçmemi sağlacak belge imzalamamı istediler kabul etmedin merak etme TCK ‘ nun maddelerine hakimim ☺️ karşı davamıda açacağım ben ihtiyacım olan hdd leri aldım ve göndermesini istedim uğraşmak ne görüşücez EKSEN :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wenceremos

Ben 1v1y den mont aldım adamlar göndermedi bende thh ne başvurdum kazandım ama adamlar montu göndermiyor ne yapılabilir
    firmanın 15 günlük süre de itiraz hakki var mahkeme yolu ile eğer itiraz etmezse icraya ver firmayı Bulunduğunuz yerdeki İcra Dairesine ilamlı icra açılması talebi ile THH kararıyla beraber gerekli tebligat ücretini yatırdıktan sonra, banka hesabınıza icra dan gelen para nakledilecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 8 Eylül 2018; 18:47:13 >
    Parayı iade etti malı vermiyor icra nasıl olacak

İcra için itirazı beklemenize gerek yok direk icraya verebilirsiniz itiraz icrayı durdurmaz :)

• quote:

Parayı iade etti malı vermiyor icra nasıl olacak
    h2m parayı hemde mali mi almak istiyorsun

• wenceremos W kullanıcısına yanıt
    Elinizde THH kararı var ise icra dairesine gidin yeşil dosya posta pulu felan ıvır zıvır alıyorsunuz tutarın %20-25 ine yakında para yatırıyorsunuz icraya verip ürünleri alıyorsunuz

Ben parayı değil malı almak için itiraz ettim

Bu aldığınız ürün ler içinde aynı olacak payı iade edecek işi bitirecek

• quote:

Ben parayı değil malı almak için itiraz ettim

Bu aldığınız ürün ler içinde aynı olacak payı iade edecek işi bitirecek
    öyle bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Frknsa

Benimde eksen pc den aldığım 5 HDD duruşması var bakalım ne olcak sizden dava hakkında bilgi alabilirmiyim nasıl bir yol izlediniz ne yaptınız diye ?

avukat şikayet dilekcesinde hb den tahsil ettiğim 23 ürünle ilgili thh karar örneklerini de ibraz edip
    eylem birliği amacıyla bir araya gelen suç örgütünün üye ve lideri kamu kurumu olan hakem heyetini kullanarak firmamızı dolandırmıştır
    olay sadece hukuksal bir ihtilaf olmayıp suc örgütü olusturma ve üyesi olma suçları yönünden ağır ceza mahkemesinde dava açmayı gerektirecek bir durumdur

yazmış

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Vay yavru vay bende öyle bir suçlama yok direk olarak fiyat hatasından bahsetmiş sonra birde aynı sırada hem tl hemde usd birimiyle satış yapıldığını iddia etmiş ki alelen yalan bir beyan elimde kanıtıda mevcut en iyisi barodan avukat istemek

• empati yapın biraz satıcı hata yapmış olabilir göndermezse eyvallah diyin geçin ki göndermeyecektir zaten.
  • mersin123 kullanıcısına yanıt
    yeni gördüm kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: alosyu

Arkadaşlar kaç liradan aldınız bilmiyorum ama ben geçen ay tanesini 280 lira civarından 5 çift salomon ayakkabı aldım. Sonuç bu:

https://www.sikayetvar.com/hepsiburada/hepsiburada-parami-18-gun-tutup-safyerine-koydu#answerComplaint-12832485

Hepsiburada yalan, dolan, dertburada olmuş☹️☹️☹️
    öyle şeyleri şikayetvar'a yazma, thh'ye yaz , direk alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.