Şimdi Ara

?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bn cokdan berı sro oynuyorum pc bı kac gundur berı oyuna gırdıkden sora ??? hatası werıo nedenını acıklayabılcek bırısı warmı

?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::::..RapStar..:::: -- 27 Ekim 2007; 20:47:05 >

• Üst konudaki hatalar rehberinde yazanları yaptın mı?
  • ekran kartı sürücünü güncelle bende de çok oluodu bide üst konuda microsoft un bi progrtamı war onuda yükledin mi sorun kalkar
  • ekran kartını sil yendiden yükle bendede aynısı olmuştu öyle yaptım geçti
  • kardeş nap biliyormusun ekran kartını felan güncelleme gir başlat a ayarlardan denetim masasını bul

oradan otomatik güncelleştirmelere tıkla.

orda sayfa açılcak o...radan windows update web sitesinden yükle yazaar tıkla.. oradan hızlı güncelleştir de

çünkü o hatayı bu hafta çok aldım ben
  • yorumlar ıcın cok tesk fıkırlernızı degerlendırıcem
  • bn bulamadım link atarmısın pls
    quote:

Orjinalden alıntı: izmit_Lee

ekran kartı sürücünü güncelle bende de çok oluodu bide üst konuda microsoft un bi progrtamı war onuda yükledin mi sorun kalkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi yardımcı olurmusunuz
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dikkatli olun ekran kartının driver ını kaldırınca yüklerken sorun yapabiliyor...bu yüzden DİKKAT!
  • arkadslar herseyı denedım ama hala duzelmed yıne ???? hatası werıor bazı topic lerı okudum yenı pc alanlar war yenı ekran kartıda beraber tabı ama bu hata onlardada warmıs ekran kartımdan kaynaklanmıo demekkı nedn olur fıkrı olan yazsın lutfen
  • Ben sana o hatanın neden verdiini söliim sonucu sen çıkar :)

Hata oyun esnasında skill tablosuna çok fazla abanmanla beraber gelio

çok hızlı 1-2-3-4-5 .... yaparsan dan die gidersin ööle canavarı kesemeden

Ekran kartı ile ilgisi yok emin ol sen bunu dene...

Olursa bi teşekkürü çok görmessin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0aragon0 -- 26 Ekim 2007; 20:31:37 >
  • ben de ekran kartını guncelledım bakalım olacakmı daha ısteyene asus ax550 ekran kartının guncel drıverının verebılırım
  • direk format at
  • gıne oldu nası kurtulacam ben bun dan yavs her yeyı yaptım anlatıldıgı gıbı off off zaten 2 saat de gırıyom
  • ya aslında bırz haklsın cok fazla yuklenınce oluo ama bn bu oyunu ılk cıkdıgından berı oynuyorum sımdıye kadar bole bısı yokdu nedn sımdı war... yınede tesk ederım senden tesekkuru esırgıcek deılım
    quote:

Orjinalden alıntı: 0aragon0

Ben sana o hatanın neden verdiini söliim sonucu sen çıkar :)

• 60 herts warsa napalım???
    quote:

Orjinalden alıntı: Quaeke

beyler bu sorun güncellemekle çözülmüyor bende ilk avrupa geldiğinde alıyordum bu hatayı tek yaptığım şey 75herts e ayarlamak ve bi süre bu hatayı alarak oynamak oldu ve nerdeyse bi kaç aydır hiç bu hatayı almadım sadece bilgisayar kastığında aldım oda çok nadir bence 75 herts yada daha üstü varsa ona ayarla (denetim masası/görüntü/ayarlar/gelişmiş/monitör orda görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::::..RapStar..:::: -- 26 Ekim 2007; 20:47:09 >
  • kardeş sen benim dedigimi yapm sil yükle sorun çözülür
  • ekran kartı surucusunumu ??
  • sebebini bilmiyorum ama öyle olduğundan eminim isterseniz deneyin özellikle lag da kaldıınızda çok fazla oluyo bu olay Çünkü lagda kalınca yaptırdığınız skillerin hepsini birden sıralıyo ve genellikle bu hatayla karşılaşıyorz... Teşekkürü esirgemediğin için bende sana teşekkür ederim ... işinize yarar inş. çok hızlı basmayn skill tablosuna

Orjinalden alıntı: ::::..RapStar..::::

ya aslında bırz haklsın cok fazla yuklenınce oluo ama bn bu oyunu ılk cıkdıgından berı oynuyorum sımdıye kadar bole bısı yokdu nedn sımdı war... yınede tesk ederım senden tesekkuru esırgıcek deılım
    Orjinalden alıntı: 0aragon0

Ben sana o hatanın neden verdiini söliim sonucu sen çıkar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0aragon0 -- 27 Ekim 2007; 16:12:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ::::..RapStar..::::

bn cokdan berı sro oynuyorum pc bı kac gundur berı oyuna gırdıkden sora ??? hatası werıo nedenını acıklayabılcek bırısı warmı

Arkadaslar bence bu hatanın nedeni ekran kartının fazla ısınmasından dolayı nerden biliyorsun derseniz benim eski ekran kartım cok fazla ısınıyordu sogutamıyordum bile ve sürekli bu hatayı alıyordum günde en az 2-3 kere ama 2 hafta önce yeni ekran kartı aldım bu ekran kartının sogutusu iyi oldugundan hiç ısınmıyor ve 2 haftadır 1 kere bile bu hatayı almadım.Bence nedeni ekran kartının aşırı ısınması siz ne dersiniz bilemem
  • yardımın ıcın tesk ederım ekran yıneleme hızını 180 herts gıbı cok yuksek bı hıza cıkardım ama sonuc yıne hüsran baska fıkrın warsa yoruumunu beklıorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Quaeke

beyler bu sorun güncellemekle çözülmüyor bende ilk avrupa geldiğinde alıyordum bu hatayı tek yaptığım şey 75herts e ayarlamak ve bi süre bu hatayı alarak oynamak oldu ve nerdeyse bi kaç aydır hiç bu hatayı almadım sadece bilgisayar kastığında aldım oda çok nadir bence 75 herts yada daha üstü varsa ona ayarla (denetim masası/görüntü/ayarlar/gelişmiş/monitör orda görürsün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.