Şimdi Ara

Hatırlayan var mı -Ukrayna Rusya Savaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün gece bir devletin başkanı bir başka devletin başkanı tarafından milyonlarca insanın gözü önünde şamar oğlanı gibi azarlandı, aşağılandı, kovuldu

Abd Rusya'yla anlaştı,arada ukrayna Avrupa kaynadı .NATO`girip Rusya'ya diz çöktürecekti,

ABD verdiği paranın(!)karşılığı olarak yeraltı kaynaklarına, Rusya da toprağına çöktü.

Buraya kadar herşey okey,bize ne?değil mi, bakın şimdi:

Ve bu devlete,onun başkanına,bu Ukrayna'ya savaşta destek vermemiz gerektiğini,onun yanında yer almamız gerektiğini canlı yayında söyleyen birine bu ülkenin sözüm ona muhalif,solcu, demokrat insanları kurtarıcı(!) deyip %48 oy verdi

Hatırlayan var mı -Ukrayna Rusya SavaşıUlusal Kanalyoutube
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'de yaptığı konuşmada Türkiye-Rusya ilişkilerini hedef aldı. CHP Lideri, 'Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'nın yanında yer almamız gerektiğini düşünüyoruz' dedi. https://www.ulusal.com.tr/gundem/kiilicdaroglu-abdden-selam-cakti-rusyaya-karsi-ukraynanin-yanindayiz-15000996
    https://www.youtube.com/shorts/P1qfyUa2RVw?si=Msw-XeQfbU7PsK3w

İşin daha da trajikomik tarafı o adamı istemeyen herkese de aylarca ağız dolusu hakaret etti.

Ve HALEN bir tanesi de çıkıp kandırıldık,özür dileriz de demedi.Demediği gibi halen ülke siyaseti ile ilgili paylaşım yapıyor bu arkadaşlar.

Fıkra bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hatırlayan var mı -Ukrayna Rusya Savaşı
  • Bu memleketin solcu dinci geçinen 7 göbek ukraynalı takılan cahil kesiminin sorunu nedir? :)

amerika oraya 12 trilyon dolarlık madene çökmek için girdi. Rusya 8 trilyon dolarlık kısmına çöktü.

turmp ise hem geriye kalan 4 trilyonluk madeni ruslardan korumak, hem rusların çöktüğü madenlerden de parası ile nemalanmak için savaşı bitirmeye kararlı.

ben anlamıyorum. burada bazıları ukri kadınlarla mı evli? oraya neden gittikleri de belli gerçi. tamam fanatikliğini yapıyorsun ama Türkiye üzeriden şehit mehit duyarı kasmıyor musun? gülüyorum. (bu yazım, konuyu açan arkadaşı hedef almıyor. belirli bir zümreyi hedef alıyor.)

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Bizim memlekette imam cemaat olayı var

Çözüm süreci oluyor yanlış diyorsun sağcılar ayaklanıyor

Kk aday oluyor yanlış diyorsun solcular ayaklanıyor

Kk çıktı Ukrayna'ya destek verdi ya, solcuların alayı ukraynaci oldu

Kk nin bastığı bütün tuşlar yanlış olmasına rağmen aylarca doğruymuş gibi savundular

Biz kk ya sarı muhalefet derken onlar bize kel faşist stepne dediler

Kalktı bir de ikinci turda protokol imzaladı söyledikleri tüm lafları yuttular, böyle bir kavim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Mart 2025; 16:6:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

hep bana zihniyeti ... buna "bana dokunmayan yılan" da eklenince Türkiye oluyorsun. Komik olan stratejist kesilmeleri. Romanya ! Yanı başında! 1 yıldır seçim yapamıyor adamlar. ilk tur seçiminde rusçu adam, nato karşıtı adam kazanınca seçimleri ertelediler. o adamı da göz altına aldılar. geçen hafta saldılar.

bildiğin AB ve NATO bir ülkede seçimi engelliyor.

ama sorsan bizim memlekette solunda da , muhafazakarında da stratejistten geçilmiyor. sağcı dayılar ise kurbanlık gibi "varıdır bir bildüğü" biadçı kafasındalar.

bu ülkeden fazla şey bekleniyor gibi geliyor. ülke derken ülke insanı...

• Rus doğal enerji kanyakları olmadan yapamayan devletler yine S.S.C.B. çatısı altında toplanacaklar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.