Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dürbün ayarını sonunda sıfırladım. Biraz zahmetli oldu. Tüfek yay olarak kuvvetli olduğundan atış esnasında milimetrik oynamalar hedefte 5-8 cm sapmaya neden oluyor. Atış esnasında tüfeği sabitleyip, atış yaparsanız ancak istediğiniz sonuçlara ulaşabiliyorsunuz. Desteksiz atışlarda tüfek ağırlığından dolayı hedefte sapmalar yaşanıyor. Tahribat olarak 30 metre atışlarımda 2mm'lik boya tenekelerini delip, geçti. Bugün dürbün sıfırlamak için 3cm kalınlığında sehpanın önüne koyduğum hedefe atışlarım sonunda aynı bölgeye isabet eden saçmalardan dolayı sehpanın delindiğini görerek tahribat konusunda tatminkar sonuçlar elde ettim. (Tüfek mod 125 th 5,5 mm.) Fiyat olarak 300 tl'ye aldım. Tüfek, dürbün ,stoper, bipod fiyata dahil. 20 Tl'de kılıfa verdim. Toplamda 320 tl'ye bana maliyeti.
  • Hatsanın sitesindehttp://www.hatsan.com.tr/tr/havali_quattro_sas.asp SAS şok emici sistem var,Bu sistek gerçekten işe yarıyormu,Dürbün için dampa ayak kulanmanıza gerek yok diyolar:

• “SAS-Şok Emici Sistem” Hatsan tarafından geliştirilen şok ve sarsıntı emme sistemidir. SAS sistemi Hatsan tarafından patentlidir.
    • SAS sistemi sayesinde atış esnasında oluşan şok ve sarsıntının büyük çoğunluğu emilir.
    • SAS sistemi tüfeğin ömrünü belirgin bir şekilde uzatır, sarsıntıdan dolayı tüfeğin iç aksam ve parçalarının aşınmasını engeller ve ayrıca tüfeğin üzerine takılan optik dürbün ve diğer nişangâhları korur. SAS sistemi sayesinden dampa dürbün ayakları kullanılmasına gerek kalmaz. Zira SAS sistemi atış esnasında oluşan şok ve sarsıntıyı optik dürbün ve diğer optik nişangahlara gelmeden emer.
    • SAS sistemi bütün Hatsan yaylı havalı tüfeklerinde standarttır. (MOD33, MOD35S ve Striker serisi hariç.)

Bu sistem gerçekten işe yarıyosa Dampa ayak almaya gerek yok bence Şuan tüfek olmadı için deneme firsatım yok sizce bu siste işe yarıyomu ????*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin95

Hatsanın sitesindehttp://www.hatsan.com.tr/tr/havali_quattro_sas.asp SAS şok emici sistem var,Bu sistek gerçekten işe yarıyormu,Dürbün için dampa ayak kulanmanıza gerek yok diyolar:

• “SAS-Şok Emici Sistem” Hatsan tarafından geliştirilen şok ve sarsıntı emme sistemidir. SAS sistemi Hatsan tarafından patentlidir.
    • SAS sistemi sayesinde atış esnasında oluşan şok ve sarsıntının büyük çoğunluğu emilir.
    • SAS sistemi tüfeğin ömrünü belirgin bir şekilde uzatır, sarsıntıdan dolayı tüfeğin iç aksam ve parçalarının aşınmasını engeller ve ayrıca tüfeğin üzerine takılan optik dürbün ve diğer nişangâhları korur. SAS sistemi sayesinden dampa dürbün ayakları kullanılmasına gerek kalmaz. Zira SAS sistemi atış esnasında oluşan şok ve sarsıntıyı optik dürbün ve diğer optik nişangahlara gelmeden emer.
    • SAS sistemi bütün Hatsan yaylı havalı tüfeklerinde standarttır. (MOD33, MOD35S ve Striker serisi hariç.)

Bu sistem gerçekten işe yarıyosa Dampa ayak almaya gerek yok bence Şuan tüfek olmadı için deneme firsatım yok sizce bu siste işe yarıyomu ????*

Bende merak ettim. bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar Mod 125 th (5,5) ile 300 atış yaptım. Şu ana kadar dürbünde herhangi bir sapma yaşamadım. Eğer dürbünü ve stoperi resimdeki gibi yerleştirirseniz sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum. Arada dürbünün ayak tırnaklarında gevşeme olabilir, sıkılması gerekir.
  • Arkadaşlar resmi yüklerken şu uyarıyı aldığımdan yükleyemedim. '' The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.''
  • elimdeki AT44 ü herşeyiyle satmayı düşünüyorum. ilgilenen olursa mailden ulaşabilir.
  • merhabalar bir hevesle aldıgım cok memnun kaldıgım ama parasal nedenlerden satmaya karar verdiğim Hatsan Mod 125 Sniper tüfegimi ilgilenen arkadaşların begenisine sunuyorum. alalı bir kaç ay oluyor 5.5 mm olup kutusu faturası durbunu ayaklıgı durmaktadır sıfır ayarında olan tüfeğime orj bir kılıf ve tüfek yagı hedıye olarak verılecektır ilgilenen arkadaşlar 0530 412 76 91 nolu telden ulaşabılırler. fiyat olarak 325tldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

quote:

Orijinalden alıntı: askineren

arkadaslar ben forumlarda haftalarca bütün yorumları okuduktan sonra hatsan mod 125 sniper almak için eminönü
    mercan yokuşuna gittim.. ama orada tüfekleri inceledikten sonra gördüm ki mod 125 sniper tam bir eziyet.. tüfeği kurarken göbeğim çatlıyordu az kalsın :) 1.81 boy ve 81 kilodayım ama kuramadım tüfeği.. bir kere çok ağır. av dükkanında airguns forumdan hgfdsa isimli forum üyesiyle
    karşılaştım onun ve satıcı arkadaşın tavsiyesinden sonra crosman benjamin titan np nitro 5.5 mm aldım.. sıfır
    tepme, hedefi paramparça etme özellikleri beni benden aldı.. atış yaparken çok keyif aldım kesinlikle tavsiye ederim...
    hatsan mod 125 sniperdan eğer bu işe yeni başlıyorsanız kesinlikle uzak durun.. gücü sizi yanıltmasın çünkü ayakta
    arka arkaya 20 atış yapamazsınız inanılmaz ağır ve kurulması zor bir tüfek benim fikrim budur...

hayırlı olsun dostum

memnun musun? kaç mt mesafeden atış yaptın? hedefi vurma ve parçalama özelliği nasıl?

dürbün aldın mı? komple set ne kadara mal oldu?

dostum 50 metreye attım dürbünü sıfırlayıp.. inan süper tüfek. yaylı değil de nitro olması farkını hissettiriyor. grupmanlar süper gerçekten. hiç tepme yok. kesinlikle tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaslar ben forumlarda haftalarca bütün yorumları okuduktan sonra hatsan mod 125 sniper almak için eminönü
    mercan yokuşuna gittim.. ama orada tüfekleri inceledikten sonra gördüm ki mod 125 sniper tam bir eziyet.. tüfeği kurarken göbeğim çatlıyordu az kalsın :) 1.81 boy ve 81 kilodayım ama kuramadım tüfeği.. bir kere çok ağır. av dükkanında airguns forumdan hgfdsa isimli forum üyesiyle
    karşılaştım onun ve satıcı arkadaşın tavsiyesinden sonra crosman benjamin titan np nitro 5.5 mm aldım.. sıfır
    tepme, hedefi paramparça etme özellikleri beni benden aldı.. atış yaparken çok keyif aldım kesinlikle tavsiye ederim...
    hatsan mod 125 sniperdan eğer bu işe yeni başlıyorsanız kesinlikle uzak durun.. gücü sizi yanıltmasın çünkü ayakta
    arka arkaya 20 atış yapamazsınız inanılmaz ağır ve kurulması zor bir tüfek benim fikrim budur...

hayırlı olsun dostum

memnun musun? kaç mt mesafeden atış yaptın? hedefi vurma ve parçalama özelliği nasıl?

he bu arada crossman zoomlu dürbünle beraber aldım 640 tl fiyatı. vade farksız 10 taksit de yapıyorlar meydan av'da..

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun dostum

he bu arada crossman zoomlu dürbünle beraber aldım 640 tl fiyatı. vade farksız 10 taksit de yapıyorlar meydan av'da..

parçalama etkisi nasıl dostum 100 mt den soda şisesini kırabilir mi?

bir kaç resmini video koy :)

incelemeni yaz lütfen. mod 125 sniper aldırma bize :)
  • Türkiyede makul fiyata alınabılecek en kalıtelı marka Gamo dur kapanan bır av malzemelrı satan yerınde 4 sene çalıştım ve her türlü markanın atışı kullananın arızadan dolayı geri getirmesıne yedek parca fıyatından servısıne kadar hersey başımdan geçtı
    herkezın tüfeği kendınce iş yapar ama su götürmez gercekler ALMAN DİANA İSPANYOL GAMO dur
  • Hayırlı olsun arkadaşım güzel silah forumda gördüğüm kadarıyla çoğyu insan bu modeli kullanıyor en kısa zamanda bende bir tane almayı düşünüyorum bakalım..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun dostum

100 metreden bira şişesini parçalıyor rahatlıkla.. sakın bu tüfeği incelemeden mod 125 sniper alma.. işlerimin yoğunluğundan bu sıralar atış yapıp foto çekemiyorum ama en kısa zamanda foto eklerim merak etme ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun dostum

100 metreden bira şişesini parçalıyor rahatlıkla.. sakın bu tüfeği incelemeden mod 125 sniper alma.. işlerimin yoğunluğundan bu sıralar atış yapıp foto çekemiyorum ama en kısa zamanda foto eklerim merak etme ;)

Merakla bekliyoruz dostum :)
  • Hatsan 125 sniper
    Ayaklik
    Aski kayisi
    Kutusu
    Faturasi
    Kaliteli bushnell 3-9x56EG marka durbunle satilik
    350 tl

2. Aylik tufek kutusunda 50 atis bile yapilmadi
    İhtiyacdan satilik

Tel:0534 846 79 78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartalboga -- 23 Ekim 2012; 10:41:58 >
  • Hatsan 125 sniper
    Ayaklik
    Aski kayisi
    Kutusu
    Faturasi
    Kaliteli bushnell 3-9x56EG marka durbunle satilik
    350 tl

2. Aylik tufek kutusunda 50 atis bile yapilmadi
    İhtiyacdan satilik

Tel:0534 846 79 78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartalboga -- 23 Ekim 2012; 10:33:13 >
  • Ankara'da olup tüfeğini satmak isteyen varsa mesajını bekliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar ben bugün sitenize kayıt oldum.

Dün akşama doğru emninö sirkeci tarafında mercanlar yokuşunda metin av' ın tam karşısındaki dükkandan mod 125 sniper aldım (5.5mm)
    kutu içeri olarak bipod ve askı verdi dürbünde istedim lakin optima olsun istedim ve optima kalmadığını söyledi ve bana stoeger markaydı yanlış hatırlamıyorsam ( yarın kalktığımda resimler çekerim telefonumla ayrıntılı olarak görürsünüz)
    her neysem taksitli olarak tam 515 liraya aldık.( birde dürbünlü tüfek kılıfı aldım 15 liraya)
    Adamda 1adet yağ 2kutu pellet verdi (5.5mm) dürbünden şimdilik memnunum tüfeği namludan kırmak oldukça zor. tutmakta çok basit sayılmaz. ama katlanıcaksın 3 kuruşa 5 köfte yok :)

sizden öğrenmek istediğim bunun faturası babamın üzerine kesildi ben 16 yaşındayım. bu tüfekle polise yakalnırsam hiçbir sorun olmıcagını dusunuyorum o faturanın kopyasını çekip cüzdanımda bulundurucağım. önerileriniz fln nelerdir. tüfekle hiç atış yapmadım henüz
    istanbul bağcılar gibi bir yerde oturunca haliyle :)

dürbünü falan bi şekilde motaladım tüfeğe. bunun ayarlarını yapmak zormuş bildiğim kadarıyla. bilgisi olan varmı bu konu hakkında?

saygılar

• (patiklerimle dalga geçmeyin pls) :)
    hediyeleriyle birlikte
    5.5mm pelleti
    dürbünüm
    mutlu son
    bunun ne oldugunu anlayamadım ben ve nereye montalıcagımı. bilen varsa yardımcı olabilirmi

saygılar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.