Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamo markasinin av mermileri var bende. Parasut olarak geciyordu sanirim.

• yamtar48 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba..

5,5 daha çok tercih edildiği için daha pahalı olabilir. 6,35 pek tercih edilmiyor bildiğim kadarıyla.. Menzili daha kısa tabi etkisi özellikle kısa mesafelerde daha büyük. Hem menzil hem etki diyorsanız ki piyasanın ekseriyeti böyle istiyor 5,5 ideal..

Ben daha dün Hatsan Mod 125 Vortex pistonlu tüfeğimle atışlar yaptım.. 6 V luk ışıldak aküsüydü hedefim ve pelletler aküyü delip geçiyor..(takriben 10 metre, daha fazla açık alanım yok maalesef :(

Dürbünü de sıfırladım süper oldu.. Keyifli atışlar..
  • Mod 125 Sniper almak istiyorum vortex ile normal modelinin ne farkı var? Birde namluyu kırmak zor mu? Ayaktayken rahat kırılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakSocket -- 23 Kasım 2015; 17:23:13 >
  • Vortex hava pistonludur, diğeri ise yay tahriklidir. Yay zamanla yorulduğu için performansı zamanla düşer.. Bir de yay pistona göre daha sarsıntılı çalışır, bu da isabet başarısını olumsuz etkiler.

Namluyu kırmak tabi çok kolay denemez, nihayetinde 200 barlık basıncı namluyu kırarken pistona dolduruyoruz. Ama alışırsınız.. İlk başlarda biraz zor gelebilir fakat kolunuz da alıştıkça o sorun olmaz.. Ben bir kerede 50 atıştan fazla ard arda yapıyorum daha da fazla yapılabilir namlu zorluğu çok önemli değil. Ama namlunun ucuna yakın yerden tutmalısınız daha kolay kırılır.. Ayakta kırarken sağ ayağınızı biraz ileri koyup belinizi öne doğru bükerek sağ cebinizin olduğu yerde oluşan çukura dipçiği dayayarak rahatça tüfeği kurabilirsiniz.

Bu tüfek çok güçlüdür, kurulduktan sonra yere düşürmemeye herhangi bir yere çarptırmamaya dikkat edin.. Hedefe koyduğunuz şeyin delinip geçilebileceğini aklınızdan çıkarmayıp mutlaka hedefin arkasında kör bir yer veya delinmeyecek sağlam bir malzeme bulundurun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müverrih -- 25 Kasım 2015; 14:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müverrih

Vortex hava pistonludur, diğeri ise yay tahriklidir. Yay zamanla yorulduğu için performansı zamanla düşer.. Bir de yay pistona göre daha sarsıntılı çalışır, bu da isabet başarısını olumsuz etkiler.

Namluyu kırmak tabi çok kolay denemez, nihayetinde 200 barlık basıncı namluyu kırarken pistona dolduruyoruz. Ama alışırsınız.. İlk başlarda biraz zor gelebilir fakat kolunuz da alıştıkça o sorun olmaz.. Ben bir kerede 50 atıştan fazla ard arda yapıyorum daha da fazla yapılabilir namlu zorluğu çok önemli değil. Ama namlunun ucuna yakın yerden tutmalısınız daha kolay kırılır.. Ayakta kırarken sağ ayağınızı biraz ileri koyup belinizi öne doğru bükerek sağ cebinizin olduğu yerde oluşan çukura dipçiği dayayarak rahatça tüfeği kurabilirsiniz.

Bu tüfek çok güçlüdür, kurulduktan sonra yere düşürmemeye herhangi bir yere çarptırmamaya dikkat edin.. Hedefe koyduğunuz şeyin delinip geçilebileceğini aklınızdan çıkarmayıp mutlaka hedefin arkasında kör bir yer veya delinmeyecek sağlam bir malzeme bulundurun..

Ek olarak, silahin enmniyetini de hedefe skacagin zaman kapat. Silahin emniyeti acik olsun gnelde.

• Dün(26 mart 2016)bir adet mod125 sniper vortex aldım.yillar once alttan kurmali ve markasini hatirlayamadigim bir havali tufek kullaniyordum. Son zamanlarda her 5-6 atisin birinde sacma namluda kaliyordu. Atmiyordu bile. Binlerce atis yapmistim o tufekle ve gayet keyifli geliyordu. Yalniz...bu hatsan mod 125 dedikleri tufek bence top sayilir o eskisinin yaninda. Az evvel sabirsizligimin kurbani oldum ve şeytana uyarak evin icinde bir atis yaptim. Aga tüfek resmen ateşli silah gibi ses çikardi. Komşular simdi cinayet mi oldu diye kapiyi calarlar diye dusundum.hedef olarak kuşe kagitli 5 adet okul kitabi koydum.4 adet koymus olsaydim duvarimda bir delik olacakti zira son kitabin icinde ezilmis mermiyi zar zor buldum. Diyecegim o ki arkadaslar...bu silah bence ruhsatla alinmali ve coluk cocugun eline asla verilmemeli. 100 metreden bile insani öldürebilir bence. Ve lütfen hic ama hicbir canliya sıkmayalım. O canlilarin bize hicbir zarari yok. Aksine dogamiza faydasi var. Yaza dogru artik haftasonlari hazar gölü kenarinda şişelere sıktığım videolari cekip baglantilarini burada paylasirim. Herkese kazasiz belasiz keyifli saatler dilerim. CANLILARA SIKMAYALIM LÜTFEN.

• Merhaba arkadaşlar, mod 125 sniperin namludaki moderatörünü nasıl sökebiliriz acaba bilgisi olan var mı?
  • Vortex modeli kullananların yorumlarını bekliyoruz.
    Şu an için bence pahalı geldiğinden dolayı Vortex modelini alamıyorum. Ortalama 600 TL.
    Ama mod 125'in de sıfır modelini bulamadım. Aralarında çok fazla fark olduğunu düşünmüyorum.
    Eğer kullanıyorsanız lütfen yorum yapınız.
  • http://www.hepsiburada.com/hatsan-mod-125-sniper-havali-tufek-p-OUTPR244326
    590 liraya en ucuz bunu buldum internetten ama galiba bu da vortex modeli değil vortex modelini en ucuza nerden bulabilirim bilgisi olan yardım edebilir mi?
  • vortex ile normal modelinin fakı nedir
  • Beyler 2 gun once Bozkurt av dan 125 th aldım. Bunun vortex olup olmadigini nasil anlariz ? yayi cok sert baza kapatirken gelen ses gibi bir ses geliyor tufegi kurarken . 125 lerin vortex olmayani var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RayMcCall

Beyler 2 gun once Bozkurt av dan 125 th aldım. Bunun vortex olup olmadigini nasil anlariz ? yayi cok sert baza kapatirken gelen ses gibi bir ses geliyor tufegi kurarken . 125 lerin vortex olmayani var mi ?

th ise vortex değildir vortexlerde yay yok zaten piston kullanılıyor
  • GentlemanEngineer kullanıcısına yanıt
    Hatsan vortex takiyor mu buna ? yollasam ücret karşılığı yaparlar mi ?

• quote:

Hatsan vortex takiyor mu buna ? yollasam ücret karşılığı yaparlar mi ?

Bir bilgim yok ama yapacaklarını zannetmiyorum fabrika çıkışlı o halde oldukları için ama yine de burdan bi iletişime geçmeyi dene
    http://hatsan.com.tr/tr_contact.html
  • mod 125 sniper vortex yerine mod 125 th alsam performan kaybı 1senede nasıl olur
  • GentlemanEngineer kullanıcısına yanıt
    konustum 100 tl ye kargo da icinde takıyorlar. tavsiyeleri 1 sene kullanmam yönünde. yay iyice eskidiginde tam bir bakim ve piston a gecersiniz suan gerek yok biraz eskitin dediler

• quote:

konustum 100 tl ye kargo da icinde takıyorlar. tavsiyeleri 1 sene kullanmam yönünde. yay iyice eskidiginde tam bir bakim ve piston a gecersiniz suan gerek yok biraz eskitin dediler

Mantıklı durduk yere para vermeye gerek yok hazır almışsın bari haşatını çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GentlemanEngineer -- 16 Ağustos 2016; 1:29:41 >
  • Bu adamları seviyorum yaa. Müşteriyi hiç üzmüyorlar. Mantıklı olan neyse onu uyguluyorlar.

Yaklaşık 15 yıldır kullandığım basit bir havalı tüfeğimin yayı bozuldu. Firmayla irtibata geçip yayın temin edilip edilemeyeceğini sordum. Ve sonuç : Kargo dahil 5 kuruş ücret ödemeden yayı bana gönderdiler. İşini sahiplenen ve müşteriyi el üstünde tutan yaklaşımları için kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum.

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben hatsan at 44 long lw kullaniciydim yaklasik 1 yil kullandim 1500 tl'ye mal olmustu 1 sene sonra 1300 tl sattim alman namlu ve guclu bir silahti ben tup tasima derdi oldugu icin sattim suan ise 12 cal Husan arms tufegim var 1780 tl aldim aksesuarlarla 3500 tl fiyati oldu aksuarlar tam mod 125 icin aklima takilan soru mod 125 6,35 mi 5,5 gercekten kalitelimi?

Hatsan Mod 125 Sniper aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.