Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne kadar istiyorsun ?
    Kaç aylik silah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatsan fabrikasina da yazdigim ve tecrube ettigim mod 125 sniper icin dusuncelerim umarim sizede fikir verir

Urettiginiz havali tufeklerden mod 125 sniper vortex modelini kullaniyorum ve bu zamana kadar edindigim ve sizin icinde onem arzedecek bikac hata uzerinde tecrubemi arzetmek istiyorum.
    1-mod 125 guclu bi silah ve bu gucu absorbe edecek yapida malzeme kullanilmamis
    2- kullanilan butun vidalar cok kalitesiz ve islevini yerine getirmiyo tam anlamiyla
    3-namlu kisa ve modarator fazla abartilmis
    4- aski kayisini ve tufegin namlusunu tutan ana uzun vida sarsintidan kiriliyo biraz daha kalin ve somunlu vidadan yapilabilir
    5- namlunun kirildigi baglanti vidasida ayni sekilde yumusak malzeme ve namlu baglanti noktasindan gectigi yere bol geliyo ve namlunun sallanmasina sebep veriyor vida 1 mm daha kalin olsa tam oturacak ve sallanti sifira inecek
    6-tetik muhafazasini tutan vidalar pilastige degilde metal bir yere sabitlense daha iyi olur ve kaliteli vida kullanilmali
    7-bunlarin disinda yayli modelinden fazla bi farki olmadigini dsunuyorum sarsinti ve silahin durbune ve kendine hasar vermesinin onune gecilmemis
    Bu sorunlar halledilirse silah daha kaliteli hale gelecektir umarim saygilar kolay gelsin bol bereketli kazanclar diliyorum

• Dostlar ben hatsan mod 125 sniper Aldim namlunun ic capi 4.50 mm lik
    kutusunda tam olarak

2 adet 4.50mm lik havali kursun

1 adet hatsan yazılı askısı

1 adet destekliyici ayak

Ve Dürbünü yanindaydi

Toplamda sadece 300 tl para verdim ve gayet memnunum tufek suan köyde ve her gidisimde kullaniyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: laralemelo

Dostlar ben hatsan mod 125 sniper Aldim namlunun ic capi 4.50 mm lik
    kutusunda tam olarak

2 adet 4.50mm lik havali kursun

1 adet hatsan yazılı askısı

1 adet destekliyici ayak

Ve Dürbünü yanindaydi

Toplamda sadece 300 tl para verdim ve gayet memnunum tufek suan köyde ve her gidisimde kullaniyorm

Dostum 300 e nerden aldın?
  • Bende de mod 125 sniper var çok severek aldım. Ama herhalde Ankarada kullanma fırsatım pek olmayacak. 2 defa atış yapma fırsatım oldu on Numara bir tüfek. Almak isteyen varsa satacağım. Bütün malzemeleri tam ve sağlam. Dürbünü, askı kayışı, ayağı ve 1 kutu mermisi içindedir.
    Fiyatı 400 liradır.

• Telefonum 0507 558 46 26
    Gün içerisinde müsait olmadığım için telefonu açamam o yüzden lütfen ilgilenen arkadaş varsa telefona mesaj atarak ulaşsın. ( az biraz pazarlık yapabilirim)

• Arkadaşlar ikinci el veya sıfır dampa ayak arıyorum Yatagun veya Sportsmatch Dm60 fiyat konusunda anlaşırız mutlaka.

Mesaj için: 5387308048
  • Sercan3330 S kullanıcısına yanıt
    Ben ilgileniyorum. Hala duruyormuş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sercan3330 S kullanıcısına yanıt
    Silah hala duruyormu? Ne kadar istiyorsun. Özellikleri ne?

• merhaba arkadaşlar dün itibariyle bende aranıza katıldım.

Hatsan mod 125 sniper vortex modelini aldım.

Ben gidip yerinde incelemeyi tercih ettim ve 625 tl 6 taksit olarak
    -Mod 125 sniper vortex
    -Dürbün
    -İthal Dampa
    -Kayış
    -3 Kutu Saçma
    -bipod ayak
    -dürbünlü tüfek kılıfı
    -tüfek temizleme yağı

ilk izlenimlerim bu silah bir harika 15-20 metre atış fotoğraflarını aşağıda paylaşmaya çalışacağım.

Öncelikle yaklaşık 1.5-2 cm kalınlığında bir sunta koydum fakat belki suntayı deler düşüncesiyle arkasına önlem olarak alimünyum bir tencere kapağını çok profesyonel yöntemlerle:):):) sabitledim. fakat durum ortada ;

sunta delindi ardından tencere kapağı ve ardından çelik kapının sunta kısmı...anneme ne diyeceğimi düşünüyorum :)

http://imgim.com/image2.jpg
    http://imgim.com/image4.jpg
    http://imgim.com/image5.jpg
    http://imgim.com/image6.jpg

soruları olan arkadaşlarınki cevaplamak isterim. iyi atışlar...

Hatsan Mod 125 Sniper aldım Hatsan Mod 125 Sniper aldım Hatsan Mod 125 Sniper aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetdevil -- 22 Mayıs 2015; 13:24:11 >
  • Arkadaşlar bu tüfek kurulduğunda yaklaşık 200 bar basınç üretiyor, bu çok tehlikeli bir basınç oranıdır lütfen çok dikkatli olalım. hele de tüfeği kurduktan sonra herhangi bir yere çarpma düşürme gibi durumlarda ciddi bir sakatlık oluşturacak bir patlama oluşabilir.

Daima arkası kör yerlere hedef koyup atış yapmak lazım ve şu ihtimali göz önünde bulundurmak lazım: Hedef delinirse veya hedefi vuramazsam saçmanın gideceği yer neresi?

Keyifli atışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetdevil

merhaba arkadaşlar dün itibariyle bende aranıza katıldım.

Hatsan mod 125 sniper vortex modelini aldım.

Ben gidip yerinde incelemeyi tercih ettim ve 625 tl 6 taksit olarak
    -Mod 125 sniper vortex
    -Dürbün
    -İthal Dampa
    -Kayış
    -3 Kutu Saçma
    -bipod ayak
    -dürbünlü tüfek kılıfı
    -tüfek temizleme yağı

ilk izlenimlerim bu silah bir harika 15-20 metre atış fotoğraflarını aşağıda paylaşmaya çalışacağım.

Öncelikle yaklaşık 1.5-2 cm kalınlığında bir sunta koydum fakat belki suntayı deler düşüncesiyle arkasına önlem olarak alimünyum bir tencere kapağını çok profesyonel yöntemlerle:):):) sabitledim. fakat durum ortada ;

sunta delindi ardından tencere kapağı ve ardından çelik kapının sunta kısmı...anneme ne diyeceğimi düşünüyorum :)

http://imgim.com/image2.jpg
    http://imgim.com/image4.jpg
    http://imgim.com/image5.jpg
    http://imgim.com/image6.jpg

soruları olan arkadaşlarınki cevaplamak isterim. iyi atışlar...

Hatsan Mod 125 Sniper aldım Hatsan Mod 125 Sniper aldım Hatsan Mod 125 Sniper aldım

Merhabalar. Vortex bildiğimiz gibi yeni çıkan sistem. Daha önce yaylı kullandıysanız vortex ile yaylı arasında kıyas yaparsanız çok iyi olur. Her ikisini de kullanmış birisinin yorumu vortex düşünen (ben) kişiler için yararlı olur. Teşekkürler...

• orhan pala O kullanıcısına yanıt
    Yav kardsm lütfen yardım et 2 günoönce hatsan mod 55 alem 240 tlye yayı çok sert 2 gündür 200e yakın atışyaptim yumusamadı yayı artik elim felan şisti taşla vuruyorum artik bunun çözümü nedir

• Arkadaşlar bir sorum olacak dün gamo ts22 pellet aldım fakat namluya girerken zorlanıyor ve çok az havada kalıyor. Fakat tüfek kurulmasında ve atışta bir sıkıntı yok. Sormak istediğim acaba namluya zor girmesi tüfekte bir problem yaratırmı? Bu arada kullandığım tüfek mod125 sniper vortex!! Bilen arkadaşlardan acil cevap bekliyorum! Olmadı pelletleri değiştiricem.

• Pellet biraz sürünerek girmesinde büyük zarar yok ama tamamı girmeli.. aksi halde mekanizma arasında boşluk bırakırsa hava kaçağı olur, atışın gücü düşeceği gibi tüfeğin istikrarı ve hassasiyeti de bozulur. Bir de bu şekilde sıfıra sıfır zorlanarak giren pelletler namlu içinde ilerlerken yiv ve setlerde zımparalanarak ilerleyeceği için birincisi namlu çıkış hızı düşer ikincisi atış sonrası namluda partikül bırakır.

Rahat giren pelletleri tercih etmekte fayda var. Ben ince mehmet almıştım epey ağır bir gramajda.. pelletin ancak kafası giriyor gövdesini sokmak için çekiçlemek gerekiyordu. Hiç namluya sokmadan iade ettim. Bazen imalat hatalarından ötürü ölçü tutturulamamış olabiliyor. Bu ne de olsa benim tüfeğimin çapında diye her pelleti kullanmayın.. Kendiniz deneyin görün.
  • ince memed gayet kalitesiz paletler üretyor bence oldukça istikrarsız
  • Mod 125 sniper aldım. Fakat vidalarda gevseme sorunu yaşıyorum. Cozum önerisi olan var mı

• Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim. Size bir kac sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim. Havali tufek almayi dusunuyorum. Hatsan mod 125 inceledim yorumlarada baktim aklima yatti diyebilirim ancak 5.5 ile 6.35 arasinda kararsiz kaldim. İkisi arasinda tercih yapmami etkileyecek belirgin farkliliklari tecrubelerinizle paylasirsaniz sevinirim. Birde 6.35 daha ucuz fiyat olarak. Buda dikkatimi cekti. Fiyati 5.5 e gore daha pahali olmasi gerekmiyor mu?
    Simdiden tesekkur ediyorum.

• Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim. Size bir kac sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim. Havali tufek almayi dusunuyorum. Hatsan mod 125 inceledim yorumlarada baktim aklima yatti diyebilirim ancak 5.5 ile 6.35 arasinda kararsiz kaldim. İkisi arasinda tercih yapmami etkileyecek belirgin farkliliklari tecrubelerinizle paylasirsaniz sevinirim. Birde 6.35 daha ucuz fiyat olarak. Buda dikkatimi cekti. Fiyati 5.5 e gore daha pahali olmasi gerekmiyor mu?
    Simdiden tesekkur ediyorum.

• Çok satılmadigi icin öyle yapmışlardı. Bu arada 5.5 al. En guzel menzil ve tahribat bunda :)

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.