Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende Havalı Tüfeklere merak saldım.İlk kez bir Tüfek alacagım ve Hatsan markasında karar kıldım.Yeni çıkan Vortex modeli yeni kullanıcılar için uygunmudur?
  • Hatsan mod125 Th camo kamuflaj satılır 05546461110 sorunsuz faturalı tertemiz izmir içi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yay geriliyor güç üretiyor da bu vortex piston neyle nasıl güç üretiyor, kurulduğu zaman havayı mı sıkıştırıyor? yaylıya göre artıları eksileri nelerdir? Kullanan var mı?

İstanbulda bayisi nerededir nerde görüp inceleyebiliriz bu vortex pistonlu olanı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazsobasi

Merhaba arkadaşlar bende çarşamba günü bu tüfekten satın aldım. Oldukça güçlü geldi. Şu an dürbüne bakmayı ve kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum. Henüz fazla bir atış yapamadım. İstanbulda avrupa yakasında atış yapmaya gittiğiniz yerler var mı?

Hocam hemen durbunu takma en az 60 atisdan sonra tak derim. Siz atis yaptikca tufegin bazi parcalari oturacak bundan dolayi tufek fazla teper zamanla bu 60-70 atis arasi oturur ve tepmede azalir. Durbununuz lensleri dagilmaz. 60 atisdan once takarsaniz durbunun lensleri dagilir verim alamazsiniz.Hocam hemen durbunu takma en az 60 atisdan sonra tak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEZERAV -- 3 Mayıs 2014; 11:44:37 >
  • Vortex sistem tüp içerisindeki havayı sıkıştırır. Kabaca ucunu tıkadığın şırıngayı sıkıştırmak gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatsan mod sniper almak icin aslında cok neden var, bunlardan birtanesi 5 adet atış ve avlarını iceren videoyu izleyip karar vermeniz saygılar bende hatsan mod 125 sniper sahibiyim dehşetle öneririm buyrun
    http://avsitesi.com/hatsan-mod-125-sniper.html
  • Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek bu silah hosuma gitti. Istanbulda nerden satin alabilirim. Ilk defa havali silah kullanicam. Bu silahi tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRİNG0 -- 24 Mayıs 2014; 15:44:57 >
  • Arkadaşlar Hatsan 85 Sniper nasıldır? İstanbul Anadolu Yakasında nerede bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jahrym -- 24 Mayıs 2014; 19:12:23 >
  • Ya biri Allah rızası için, şu vortex pistonlu olan hatsan mod 125 sniperı bir sehpaya sabitleyip 100 metredeki bir hedefe üç beş atış yapıp görselini burada paylaşabilir mi?? Bir görelim bu silah istikrarlı mı değil mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müverrih

Ya biri Allah rızası için, şu vortex pistonlu olan hatsan mod 125 sniperı bir sehpaya sabitleyip 100 metredeki bir hedefe üç beş atış yapıp görselini burada paylaşabilir mi?? Bir görelim bu silah istikrarlı mı değil mi...

+1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_43_

quote:

Ya biri Allah rızası için, şu vortex pistonlu olan hatsan mod 125 sniperı bir sehpaya sabitleyip 100 metredeki bir hedefe üç beş atış yapıp görselini burada paylaşabilir mi?? Bir görelim bu silah istikrarlı mı değil mi...

+1000

+9999
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

quote:

quote:

+1000

+9999

youtube a bakarken bunu buldum belki yeterli olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkmon -- 5 Haziran 2014; 19:29:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkmon

quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

quote:

quote:

+1000

+9999

youtube a bakarken bunu buldum belki yeterli olur :)

Paylasim icin cok Tesekkurler.
  • arkadaşlar hatsan striker 100 s istikrarlı atışlar yaparmı ve hatsan mod 125 uzun ömürlümüdür
  • strıker ı bilmiyorum ama mod 125 aşırı güçlü olduğu için uzun ömürlü değildir kesinlikle bir müddet sonra arıza çıkarır ben 6-7 ay kullandım 3 kere grantiye yolladım kundak çatlamıştı üçündede
  • ya doslar 10 tane forumda konu açtım 1 tane bile cevap gelmedi havalı tüfek alcam bi türlü işe yarayanı ve gereken cevapalrımı bulamadım mod 125 i geçen sene bi dükkanda gördüm orda gördüğümün tasarımı çok değişikti güzeldi şimdi de sorular sorcam cevapalarsanız sevinirim

kaç metreye kadar mermi gidiyor 5.5 mm için
    kaç metreye kadar mesela bi tavşan avı için kullanılabilir (av yasakmış biliyorum merak sadece )
    mod 125 ten daha iyi bi silah var mı bu fiyata
    kaç atışa kadar dayanabiliyor okudum yazılanları 300 atışta canı çıkıyo diyolar bi yerleri falan çatlıyomuş

fps falan ben anlamam basitçe anlatırsanız çok iyi olur
  • Kardes ben de mod 125 sniper almak üzereyim, ben de senin gibi çok sordum ama tatminkar cevaplar alamadım ancak kendimiz alıp göreceğiz başka çare yok. Tam gaz pistonlu olan derken hooop çok arıza verdiğini fabrikaya geri dönüşlerinin çok olduğunu öğrendik. Şimdi tekrar yayliya döndük bakalım hayirlisi alırsak burda tecrubelerimizi paylaşacağız inşallah..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardes ben de mod 125 sniper almak üzereyim, ben de senin gibi çok sordum ama tatminkar cevaplar alamadım ancak kendimiz alıp göreceğiz başka çare yok. Tam gaz pistonlu olan derken hooop çok arıza verdiğini fabrikaya geri dönüşlerinin çok olduğunu öğrendik. Şimdi tekrar yayliya döndük bakalım hayirlisi alırsak burda tecrubelerimizi paylaşacağız inşallah..

kardeş hedefi vurma olasılığı yaylı olduğu için düşük diyo kral ın silahlardaa daha isabetli atışlar yapılabiliyomuş ben gelecek hafta av markete gidip iyice bilgi alcam bilgilendirelim biririmizi sende almadan önce sor isabeti uzun mesafeden nasıl falan diye internette izlediğim çoğu videoda tam isabet vuruyolar
  • Benim de izlemediğim video kalmadı gibi, bazıları tüfek güçlü olduğu için zayıf tutarsan hakim olmazsan atıştaki isabet düşer (sağlam tutmak lazm) diyorlar. vuramayanlar o nedenle vuramıyor diyorlar. doğru bir teoriye benziyor. ama ben yine de sanırım vortex pistonlu olanı alacağım, 2 yıl içinde üç defa aynı hatadan servise giderse zaten tüfeği değiştiriyorlar, o sıra yaylıyı gönderin derim.. eğer arıza çıkmazsa da kullanmaya devam..

hayırlısı bakalım.
  • quote:

Benim de izlemediğim video kalmadı gibi, bazıları tüfek güçlü olduğu için zayıf tutarsan hakim olmazsan atıştaki isabet düşer (sağlam tutmak lazm) diyorlar. vuramayanlar o nedenle vuramıyor diyorlar. doğru bir teoriye benziyor. ama ben yine de sanırım vortex pistonlu olanı alacağım, 2 yıl içinde üç defa aynı hatadan servise giderse zaten tüfeği değiştiriyorlar, o sıra yaylıyı gönderin derim.. eğer arıza çıkmazsa da kullanmaya devam..

hayırlısı bakalım.

tabi rahat ama onda da hobi derken habire para pasman gerekiyo tüp falan alacaksın 1.000 e gelir fiyat tüp 200 tl
    http://www.canlipetshop.com/product_info.php?products_id=116
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.