Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hatsan havalı kırma veya pcp tüfek almak istiyorum almış ve artık sıkılmış yada zamanı olmadıgı için atış yapamayan arkadaşlar satmak istiye varsa lütfen bana serkan.coban@windowslive.com dan mail veya 0553 338 8688 numaradan sms yada arama yolu ile ulaşab
  • 6 aylık mod 125 sniper 6.35 sadece 300 tl kargo bana ait bana facedende ulaşabilirsiniz
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100003104003757
  • mltburak M kullanıcısına yanıt
    ikisi arasında kral safari daha iyidir ama marka anlamında hatsan daha iyidir.
  • PCP tüfek kullanan arkadaşlar, bu scuba tüpler tam kapasite dolabiliyor mu? Mesela taşıması kolay olsun diye 2 lt lik bir scuba almayı düşünüyorum. 255 cc hava dolan bir tüfeği 2 lt lik bir scuba kaç kez dolduruyor? Kullanan, dolumunu yapmış tecrübe etmiş arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Çekincem şu 2 lt lik tüp alacağım, ilk dolumlar sorunsuz 200 barı basabilecek sonra 1 lt ye düşünce (içinde bir litre daha olmasına rağmen) basıncı düşecek ve tüfeği 200 bar dolduramayacak.. Böyle bir kaygım var, bu konuda tecrübesi olan arkadaşları dinlemek isterim.

Saygılar
  • Her doldurmada basınç düşeceği için hortumu sökmeden tüpe bağlı olarak çok stabil atışlar yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorum başka, öğrenmek istediğim şu: 2 lt lik tüp tüfeği tam 200 bar basınçlı olacak şekilde teorik olarak 7,84 kez yani 7 kez tas tamam bir kezde %84 oranında doldurabiliyor. Acaba gerçekte de böyle midir yoksa 2 lt lik tüp ile tam basınça ancak 5 kez mi doldurulabilmekte? Bunu tecrübe edenler bilgi verirlerse sevinirim..
  • Arkadaşım 200barlık 2lt tüpü tüfeğe bağladın diyelim. Tüfeğinde hacmide 200 cc olsun. Tüpe bağladığın anda ortak hacim 2.2 litre olur. Bu yüzdeon birim artışı sana 180 bar olarak geri döner. Yani silahı ilk takmada bile 180 bardan fazla dolduramazsın.

• Bu durumda senin dediğine göre 200 bar basınçlı hava ile doldurulmuş bir scuba tüp ile tüfek 200 bar doldurulamaz..? Doğru mu anladım?

Eğer doğruysa tüfeği 6-7 kere 200 bar basınçlı hava ile doldurabilmek için kaç litrelik tüp ve kaç bar basınçla doldurulmuş olmalı?

Teşekkürler
  • Bu iş için en ideal i 300 bar lık ve 6 litrelik bir tüp edinmen. Vanayı yavaşça açarak 200 bara gelince kapatıyorsun. 3, 5 saniyelik bi iş. Hem tüpü doluma gönder geti gelsin falan daha ekonomik olur. Ve seni uzun zaman idare eder.

• aradım güngörden pazarlıklı fiyat alayım...
    bir de baktım siparişi vermişim 5.5 mod 125 th 370 tl

forumu takip ederken beni nasıl bir moda soktuysanız artık :)
  • konu çok durgun ilerliyor yokmu hiç kimse ortaya konu açın sorularınız varsa sorun ilk defa başlayanlar özellikle yardımcı olalım hep beraber
  • cavdare C kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • teşekkürler....

hele bir tüfek gelsin...elimiz değsin, gözümüz görsün sorular sonra....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavdare

teşekkürler....

hele bir tüfek gelsin...elimiz değsin, gözümüz görsün sorular sonra....

tecrübelerini paylaşırsan sevinirim..
  • Müverrih M kullanıcısına yanıt
    bugün kargo geldi...karanlık olunca pencereden birkaç atış yaparım diye düşündüm....ama ilk atıştan sonra hemen bıraktım...ses fazla...çöp tenekesindende ses geldi...ama açıkçası havalı tüfek- pencereden sessiz sessiz atarım diyosanız o mümkün değil...dürbün 3-9*32 açıkçası pek bir işe yaramıyor...çok az bir yaklaştırma yapıyor...belkide hiç takmam...
    ancak kutudan taşıma kayışı çıkmadı...ilginçtir 1 ay önce hatsan aimguard pompalı almıştım ondanda kayış çıkmamıştı...açıkçası bu biraz canımı sıktı...insan dandikte olsa bişe koyar içine..
    tüfeği artık hafta sonu arazide deniyecez ...ilk izlenim gerçekten güçlü...ele alır almaz ağırlığıyla kendini hissetiriyor....kurulumu çok sert....kalan izlenimler ayrıntılı atışlardan sonraya kalsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavdare -- 18 Mart 2014; 1:13:08 >
  • Kutudan çıkmayan aksesuarlardan hatsan değil, satıcı bayiler suçlu. Didiklemeseler olmaz zaten. Birinde çıkıyor birinde çıkmıyor :(

• Arkadaşlar sizin sayenizde, sizin bilgi ve görüşlerinizi paylaşmanız bana çok iyi fikirler verdi. Hepinize sonsuz saygı ve teşşekürlerimi sunarım.

Fazla söze gerek yok büyüksünüz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün 150 ye yakın atış yaptım...
    öncelikle tüfekle gelen saçmalar(one minute) çok saçma- yamuk yumuk ..kimi zor giriyor kimi hiç girmiyor...ve sanırım biraz fazla yumuşak ve hafif..tabi diğer markaları henüz görmediğim için yaptığım değerlendirme ne kadar doğru olur onu bilmem. bence test atışına giderken düzgün bir kutu saçma alın..
    atışların nerdeyse tamamına yakınını dürbünsüz yaptım..gez ayarı çok bozuktu..30 metreden yarım litrelik su şişesini vuramadım...saçmalarda dandik olunca sonunda yakın hedefe atış yapmaya karar verdim ve yakın hedefteki atışlarla gez ayarını yaptım...yaklaşık 6-7 metreden 5 litrelik su kapağını vurabildim...pek büyük bir başarı sayılmaz ama şimdilik idare edecez artık..
    .tam toparlanıp gidecektimki dürbünüde bir deneyeyim dedim....gerçi çok yakınlaştırmıyor ama yinede nişan almayı çok kolaylaştırıyor...dandikte olsa dürbün takmakta fayda var...standart ayakları kullandım...gevşeme ile ilgili bir çok yazı okuduğum için her derde deva balli ile vidaların hepsinin kökünü balliledim...sanırım işe yarayacak...tam kurumasını beklemeden atış yaptığım için çok az bir esneme oldu kaldırmadan önce tekrar sıkıp balliledim...
    dürbününde ilk ayarları bozuktu...biraz üste ve sola gidiyordu...onunda ayarlarını genel olarak yaptım ve yaklaşık 6-7 metreden boş 12 cal fişek kovanını-15-18 mt civarından su şişesini vurdum..karanlık çökmeye başladığı için mecbur atışları sonlandırdım...
    bir dahaki sefere kesinlikle düzgün bir kutu saçma alıp öyle gideceğim...artı dürbüne uzak mesafe için ince ayar yapacacğım.....
    bu arada kol kaslarım gelişmeye başladı :) ilk kez havalı tüfek kullanıyorum...normal tüfekle 60-70 metreden 5 lt lik su bidonunu vuruyorum...havalının en güzel tarafı kulaklarınızı yormuyor..artı normal tüfekle 150 atış yapmanın maliyetiyle kıyaslayınca bedavaya atış talimi yapmış oluyorsunuz...eğer 100 metreden şişeleri vurup kırabilecek seviyeye gelirsem havalıyla atışın zevki tam süper olacak..
    birde unutmadan yatarak atış yapmak çok yoruyor...destekli atış yapmayı düşünüyorsanız sandalye, sehpa tarzı bir şey kullanmanızı tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavdare -- 20 Mart 2014; 18:07:42 >
  • http://www.hatsan.com.tr/tr_yeni_mod_25_supertact.html

bu tüfek hakkında ki fikirlerinizi alabilir miyim.

motosiklet kullanıcısıyım sırt çantama sığacak güçlü ve ekstra bir aksesuara ihtiyaç duymayan bir tüfek almak istiyorum bu benim bulduğum. sizin önerileriniz olursa onuda değerlendiririm. saygılar
  • sırt çantasına sığsın diyorsan bence tabanca almalısın...sana iki tabaca önerisi
    http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=8160
    http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=6443

gelgelelim mod 125 denemelerine

öncelikle dürbün sabitlemede balli işe yarıyor..bugün 50 ye yakın atış yaptım ve hiç bir vida gevşemedi...vidaların köklerine balliyi dolanın, hem vidaya hem zemine,
    ballinin güzel tarafı istediğiniz zaman temizleyebilirsiniz....kendisi ile gelen ayakları kullanıyorum ver hiç bir sıkıntı yok...

bu gün ince mehmet (200 lük kutu 5 tl) ve gamo rocket(100 adet 15 tl) saçmalarıyla atış yaptım , one minute ile kalite farkı gözle bile net görülüyor...ama dürbün ayarını beceremedim...50 metreden 500 ml su şişesini vurmaya çalıştım.arkasınada yaklaşık 30*40 bir kağıt koymuştum ama ikisinide vuramadım...sonradan 10 m mesafede dürbün ayarı ile su şişesi kapağını vurabildim....uzun mesafe dürbün ayarı için anladığım kadarıyla tüfeyi tamamen sabitleyebilecek bir düzenek kurmak lazım...1m*1m bir hedef(maksat sapma çok fazla ise hangi tarafa olduğunu bir an önce tepit edebilmek)..yoksa benim gibi acaba altamı gitti üstemi gitti der durursunuz...10-15 atıştan sonra hedefe gidip vurulan yerlerin ortasına, çoğunluğun toplandığı yer varsa oraya dürbünle görünür bir işaret koyup sonra gidip tüfek aynı atış konumundayken dürbünün ayarlarını işaretlediğiniz yere getirmek lazım... hedef atış yapmak istediğiniz mesafede olmalı(ama kolay ayar için yavaş yavaş uzaklaşabilirsiniz(30m-50m-70m gibi) birde saçmalarınız mutlaka kaliteli olsun...
    şu an tüfeği sabitleyecek bir düzeneğim olmadığı için benim ayarlar yazın memleketi bekleyecek...

bu arada videolarda 100 metreden şişe vuranları tebrik ediyorum...umarım bir gün bende beceririm...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.