Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hebelup

Stoeger X20 Suppressor almanı tavsiye ederim etkili menzil kullanmak istediğin pellet e göre 80 m dir ama ihityaçlarını mutlaka karşılar.

Sessiz bir tüfek olsun diyorsanız evet X20 iş görür. Ancak sadece o kadar. Onun dışında X20 nin hiç bir esprisi yok. Yerine bir striker 1000x al, hem menzil derdin olmaz, hep ahşap silahın olur, dürbünü de fiyat farkını verip 9x ile değiştir olsun sana sniper. İddia ediyorum striker atış hissi, menzil ve isabet konusunda X20 den daha başarılı. Bunları kafadan sallamıyorum, arkadaşım ve ben tüfek alalım dedik, alıyorsak farklı markalar olsun çeşit olsun dedik, ben striker aldım arkadaşım X20 Supperssor. Ben üstüne 100 lira fark verip hediye dürbün yerine 9x bir dürbün aldım. Atışa gelince 2 side gayet zevkli ve isabetli ancak strikerın menzili 10-15 metre daha fazla. Yani aynı mesafede 2 sini karşılaştırınca striker daha etkili oluyor.
    Birde şunu belirteyim arkadaşlar; savunmak gibi olacak ama gerçek bu, hatsan silahlarının namlu çıkış hızlarını kurşun(ağır) saçmalar ile deniyor ve belirtiyor. Diğer markaların pek azı ağır/hafif saçma hızlarını yazar hepsi genelde hafif saçma hızlarını belirtir, hatsan sadece ağır saçma hızlarını yazıyor. O yüzden tabloya baktığınızda kağıt üzerinde X20 daha iyiymiş gibi gözüküyor ama iş pratiğe gelince alakası yok maalesef.
  • benimde mod 125 sniper var arkadaşlar kundakta çatlama vardı garantiye verdim tabi bazı kusurlarınıda belirttim tüfek komle bakım yapılmış belrtmediğim halde adi bir gez taktırmıştım onu bile orjinali ile değiştirmişler helal olsun bir haftada geldi geçekten hatsanın garantisine güvenin yayını falan değiştirmişler sıfır gibi oldu verdiğim parayı hak ediyor yani alacaksanız yabancı ve adi markaları boşverin hatsan bir numara makadır zaten dünyaca kendini tanıtmış fazla söze gerek yok yalnız tüfek iyide 6.35 lik en iyi isabetli pellet arıyorum internetten getirticem bilen varsa biraz ilgilenirse çok makbul geçer gamo hunter 6.35 lik pellet varmıdır biraz iyi gibi geldi bana
  • bende bugün ankara dışkapıdan hatsan mod 125 sniper aldım önümüzde 10 gün bayram tatili var bu tatilde tüfeği bolca deneyeceğim ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

bende bugün ankara dışkapıdan hatsan mod 125 sniper aldım önümüzde 10 gün bayram tatili var bu tatilde tüfeği bolca deneyeceğim ....

Hayırlı olsun sanırsam yiba çarşısından almışsın kaça almıştınız...
  • yok yıba çarşısından deil dışkapıya giderken sağdaki av fuarı denen yerden aldım karta tek çekim 400 tl ye aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mod 125 i olanlara hemen bir sorum var arkadaşlar bu tüfekteki 3*9*44 dürdünün ışığı sadece kırmızımı yeşilde oluyormu? sanki biyerlerde yeşil oluyorda okudum ama sadece kırmızı yanıyor bendeki sizlerde durum nedir?

• quote:

yok yıba çarşısından deil dışkapıya giderken sağdaki av fuarı denen yerden aldım karta tek çekim 400 tl ye aldım

iyi fiyata almışsınız zamlandı galiba 450tl diyorlar
  • quote:

mod 125 i olanlara hemen bir sorum var arkadaşlar bu tüfekteki 3*9*44 dürdünün ışığı sadece kırmızımı yeşilde oluyormu? sanki biyerlerde yeşil oluyorda okudum ama sadece kırmızı yanıyor bendeki sizlerde durum nedir?

hayır yeşil olmuyor 1-11 gideriek kırmızı lamba ışık şiddeti artıyor
  • Mod 125 (Sniper değil normal) bu tüfek için 275 TL nasıl fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

Mod 125 (Sniper değil normal) bu tüfek için 275 TL nasıl fiyat?

Mod 125 sıfırı bu fiyata çok zor...
  • quote:

Mod 125 (Sniper değil normal) bu tüfek için 275 TL nasıl fiyat?

ankarada 325 e veriyolar belki 300 e bırakırlar...ürün sıfırsa 275 çok iyi fiyat kullanılmıssa hiç bulaşmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 8 Ekim 2013; 8:33:02 >
  • Ürün sıfır arkadaşlar gelişi 240 TL'di adamdan rica ettim en son 275'e bırakırım dedi
  • quote:

Ürün sıfır arkadaşlar gelişi 240 TL'di adamdan rica ettim en son 275'e bırakırım dedi

hocam o fiyata veriyorlarsa kaçırma derim yanında tüm aksesuarlarınıda veriyorlarsa bedavadan az pahalı gibi şey...
  • Yok arkadaş koca forumda iş bilen adam yok. Yahu sen nereden biliyorsunda kullanılmış silaha bulaşma diyorsun millete?
    Birincisi mod125 ile uzun mesafe isabet ettirebilmen için tüfeğin iyicene oturmuş olması gerek. Oturmuş olması demekle neyi kastettim? En az 1000 atış. 1000 atış yap ondan sonra gel buraya yaz. Daha eline 125 i almamış adamlar yorum yazıyor buraya. Ayrıca o ilk 1000 atışta dürbün takmayın arkadaşlar dürbüne yazıktır. Paranıza yazıktır. Tüfek oturduktan sonra dürbünü, stop pin i olan bir tek parça ayak ile tutturun arka kısmına da kutusunun içinden çıkan stoper i takın iyice sabitleyin. Tek parça ayak ile stoper arasında boşluk kalır ise az esnek olan sert plastik bir parça ile boşluğu sıkıca kapayın. Buyrun size isabetli ve gerçek magnum klas bir tüfek. Diğer magnımlarla karışmasın sakın 125 in yanına bile yaklaşamazlar. Ben nerden mi biliyorum bunları? bir adet Torpedo 155, bir adet Striker 1000x, 1 adet mod 125, bir adet Diana mod 350 sahibiyim. Koleksiyonmu yapıyorum hayır. Her tüfeğin kendine has bir zevki var. Striker yakın(15-40m) mesafeden sinek vurmak için bire bir. 155 ile yakından otomobil kaportasını(hurda arabada deneyin) delersiniz. 125 ile tam sırp snipercılar tarzı 100-120 metreye noktaya atarsınız,diana mod 350 ise striker-125 arası yumuşak bir makina. gerisi size kalmış. İyi atışlar bol eğlenceler, canlı hedeflere atmamanız dileği ile....
  • karacocuk K kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın hocam bende mod 125imi ilk aldığımda dürbünü oturtamamıştım

• arkadaşlar mod 125 sniper tüfeğimi satıyorum silaha gözüm gibi baktım zaten bu sayfada önceki yazılarımı da takip edebilirsiniz.
    Tam liste:125 sniper 2 kere tamir gördü bir namlu eğildi birde susturucu kırıldı fabrikada değiştirildi yazılarımda var
    40x12x40 dürbün (standart dürbündür)
    Uyduruk ayakları çıkarttım dampa ayak verilecek
    Standar bipod ayak verilecek
    taşıma kılıfı verilecek
    2 kutu çok kaliteli diabol verilecek
    Ankara içi elden teslim veya istenilen yere kargo ile gönderirim

Bu arada satma sebebim artık sıkıldığım ve atacak zaman bulamadığımdandır.
  • dürbün konusuna gelince ardkadaşlar 3-5 kişi birolun yurt dışından alın dampa ayakları gerçekten çok yüksek fiyat istiyor buradaki av bayileri yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccuracyAS50

dürbün konusuna gelince ardkadaşlar 3-5 kişi birolun yurt dışından alın dampa ayakları gerçekten çok yüksek fiyat istiyor buradaki av bayileri yazık

Dampayı yurt dışıdan 3-5 sipariş verince gümrüge takılır vergisi vs.daha palıya gelir tek olsa tamam Türkiyede 100 ile 200 arasında satılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccuracyAS50

arkadaşlar mod 125 sniper tüfeğimi satıyorum silaha gözüm gibi baktım zaten bu sayfada önceki yazılarımı da takip edebilirsiniz.
    Tam liste:125 sniper 2 kere tamir gördü bir namlu eğildi birde susturucu kırıldı fabrikada değiştirildi yazılarımda var
    40x12x40 dürbün (standart dürbündür)
    Uyduruk ayakları çıkarttım dampa ayak verilecek
    Standar bipod ayak verilecek
    taşıma kılıfı verilecek
    2 kutu çok kaliteli diabol verilecek
    Ankara içi elden teslim veya istenilen yere kargo ile gönderirim

Bu arada satma sebebim artık sıkıldığım ve atacak zaman bulamadığımdandır.

Fiyat vermemişsin. Fiyat belirtirsen ona göre konuşuruz.
  • 400 tl
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.