Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi bu silahla domuz avı pek uygun olmaz. Nede olsa bi havalı tüfek.
  • Değerli atıcılar, silahlarınızla atışlarınızı daha istikrarlı hale getirmek için uyguladığım bir tavsiyem var;
    Çin sitelerinde çok ucuza 20mm lik çaplı bipodlar satılıyor. orta seviye birşeyi 100-125 e rahatlıkla bulursunuz (maalesef bu ürünler av dükkanlarında en az iki katı fiyatta). bunu namluya sabitleyerek gayet sıhatli atışlar yapabilirsinix. Sabitleme yapmadan önce namlu etrafına sünger veya benzeri malzeme sararsanız hasar görmez.Ayrıca hafif olduklarından yormaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccuracyAS50

Değerli atıcılar, silahlarınızla atışlarınızı daha istikrarlı hale getirmek için uyguladığım bir tavsiyem var;
    Çin sitelerinde çok ucuza 20mm lik çaplı bipodlar satılıyor. orta seviye birşeyi 100-125 e rahatlıkla bulursunuz (maalesef bu ürünler av dükkanlarında en az iki katı fiyatta). bunu namluya sabitleyerek gayet sıhatli atışlar yapabilirsinix. Sabitleme yapmadan önce namlu etrafına sünger veya benzeri malzeme sararsanız hasar görmez.Ayrıca hafif olduklarından yormaz

Selam hocam

Dürbün ayarlamasını nasıl yapıyoruz yardımcı olabilir misin? Bu konuda bilgili birisin galiba?
  • üstadım dürbünden dürbüne fark olur ancak en basit yöntem silahı 20-25 m mesafede bir hedefte kaba sıfırlama yapıp ardından uzak sıfırlama yapmaktır. İşlem 3 aşamalı;
    1 15-25m mesafeye bir hedef kağıdı koy. (Hedefin arkası yumuşak olsun mermi sekmesin) Sonra silahını normal kendi üzerindeki nişangah ile sıfırla. Sıfırlama yaparken bir kişi yardımcı olursa daha kolay olur. atışını yaptıktan sonra sakın nişanını bozma, yanındaki kişi senin yönlendirmen ile yan ve yükseliş ayarlarından nişangahı vuruş yaptığın noktaya taşısın (1nci resimdeki gibi nişanını al atışını yap sonra 2nci resimdeki turuncu vuruş yerine arpacığı taşıt)
    2 Silahın mekaniK nişanı oturduktan sonra silahı iyice sabitle ve bir noktaya nişan al. Ardından silahı oynatmadan dürbünü takıp aynı noktaya denkleştir. Bundan sonrası ufak oynamalarla nişan noktasını vuruş noktasına taşımaktır.
    3. Atışlarını keskinleştirmek için ya merminin hangi mesafede ne kadar saptığını ezberleyeceksin -ki bu rüzgardan bu kadar çok etkilenen bir mühimmat için imkansız- ya da atış yapacağın mesafeye sıfırlama yapacaksın. bu tür sıfırlamalarda vuruca renk değiştiren hedef kağıtları gayet kolaylaştırıyor işi

NOT: RESİMLERİ AYAKÜSTÜ ÇİZDİM UMARIM ANLAŞILIR

Hatsan Mod 125 Sniper aldım

Hatsan Mod 125 Sniper aldım Hatsan Mod 125 Sniper aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccuracyAS50 -- 8 Temmuz 2013; 3:39:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccuracyAS50

üstadım dürbünden dürbüne fark olur ancak en basit yöntem silahı 20-25 m mesafede bir hedefte kaba sıfırlama yapıp ardından uzak sıfırlama yapmaktır. İşlem 3 aşamalı;
    1 15-25m mesafeye bir hedef kağıdı koy. (Hedefin arkası yumuşak olsun mermi sekmesin) Sonra silahını normal kendi üzerindeki nişangah ile sıfırla. Sıfırlama yaparken bir kişi yardımcı olursa daha kolay olur. atışını yaptıktan sonra sakın nişanını bozma, yanındaki kişi senin yönlendirmen ile yan ve yükseliş ayarlarından nişangahı vuruş yaptığın noktaya taşısın (1nci resimdeki gibi nişanını al atışını yap sonra 2nci resimdeki turuncu vuruş yerine arpacığı taşıt)
    2 Silahın mekaniK nişanı oturduktan sonra silahı iyice sabitle ve bir noktaya nişan al. Ardından silahı oynatmadan dürbünü takıp aynı noktaya denkleştir. Bundan sonrası ufak oynamalarla nişan noktasını vuruş noktasına taşımaktır.
    3. Atışlarını keskinleştirmek için ya merminin hangi mesafede ne kadar saptığını ezberleyeceksin -ki bu rüzgardan bu kadar çok etkilenen bir mühimmat için imkansız- ya da atış yapacağın mesafeye sıfırlama yapacaksın. bu tür sıfırlamalarda vuruca renk değiştiren hedef kağıtları gayet kolaylaştırıyor işi

NOT: RESİMLERİ AYAKÜSTÜ ÇİZDİM UMARIM ANLAŞILIR

Hatsan Mod 125 Sniper aldım Hatsan Mod 125 Sniper aldım

Çok teşekkür ederim hocam müsait olduğum zamanda halledeceğim bu işi.
  • Merhaba arkadaşlar benim niyetimde bi havali tufek almak var 1 haftadir yazdiklarinizi yorumlarinizi okuyorum mod 125 olsun bt65 olsun bayaga kararsiz kaldim hatsan alacagim kesin anlattiklarinizdan snra ama bt65 e kadar zorlayamam maddi durumu ben bu ise yeni basliycam ck hevesliyim rizede yasiyorum kullana bilecegim alan cok ve rahatim o konuda sadece silahi almak ve sorunsuz calistirmak tek niyetim bikere aliyim hep kullaniyim diye bakiorum bu yuzden pcp leri tercih ediorum belkide silahin fiyati 680 civari ama pompa yada tup gerekiyor 300 tl de onlar asagi yukari maliyeti bayaga artiriyor bana biraz akil verirseniz yardimci olursaniz ck sevinirim benide araniza katmis olursunuz :)
  • pahalı geliyorsa 2. el ürünlere bak bt 44 lw veya bt44l de alabilirsin biraz daha ucuza gelir. gugıl amcaya airgunturk yazıp ikinci el piyasasına ulaş
  • Üstadım ben de önce pompalı olanlara heveslendim ancak yok pompasıydı yok ağırlığıydı vb gibi dertler yüzünden vaz geçtim.
    Her seferinde kurma sorununun olmaması
    istikrarlı atışlar
    Kolay arıza vermemesi gayet iyi ancak;
    pompaları pahalı
    Sürekli bakım gerektiriyor ve nispeten zor bakım
    Ağır!
    Arızalandığında tamiri zor parçaları pahalı ve maalesef kolay dikiş tutmuyorlar.

Birde Hatsan ayağımızın dibi bir arıza olursa derhal garantiye veririm dedim iyi yapmışım 2 kere sorun çıkarttı silahın gidip gelmesi dahil 1 er haftada halloldu şükür
    Benim tavsiyem Hatsan mod 125 sniper dır
  • Tercih yapmak zorundasınız ; hangisi olurdu tercihiniz ,

hatsanmod125sniper , hatsan bt65 sb-w
  • 125 sniper
  • aga braksana ne 125 ı hem 125 ın hızında atıyo hem kırma derdı yok aga tuplu alacaksan azot tupu al bende 10 lt var vanayı acıyorum sılah olduyo sanıyesınde en guzelı o rahatlık ve güç
  • merhaba aradaşlar ben aşşağıdaki ürünü satın almak istiyorum. önerirmisiniz bana bu tüfeği ?

http://www.hilalavmarket.com/default.asp?git=9&urun=1748
  • Bu başlığı inceledikden sonra benimde ilgimi çekti bu ürün piyasada 450 civarı fakat ben 360 TL ye şu siteden ,
    http://www.toptanav.com/index.php?route=product/product&path=84&product_id=65
    buldum bu site hakkında bilgisi olan daha önce alışveriş yapmış biri varmıdır ? firmayı arayıp görüşdüm kapıda ödeme seçeneğiyle gönderiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

merhaba aradaşlar ben aşşağıdaki ürünü satın almak istiyorum. önerirmisiniz bana bu tüfeği ?

http://www.hilalavmarket.com/default.asp?git=9&urun=1748

Crosman kalitesine güven. Pişman olmazsın çok iyi bir tüfek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende mod 125 sniper aldım sayenizde tüfek süper çok güçlü atış yaparken korktuğum bile oluyor yalnız size bi sorum olacak tüfeğin dürbününü ayarlıyamadım 10 metreden sıfırlamaya çalışıyorum ama ne yaptıysam olmadı bi kaç kere 12 den vurdum ama bşka yok yatarak atış yopıyorum tüfek çok sarsılıyo sağa sola kayıyo acaba bu yüzdenmi vuramıyorum acemiyim ama 10 metre tam ortasına sıkıyorum bi türlü olmuyo bu gün 150 ye yaklaşık mermi attım atış yaparken tüfeğin ayarları bozuluyo olabilirmi lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim cevaplarınızı beliyorum
  • birde sıfırlama yaparken tüfeği sabitlemeyi düşünüyorum ama tepmenin etkisine dayanabilecek bişey arıyorum bende tahta çitalar var bunlardan tüfeğe göre bişey yapıp yere çaksam olurmu sarsılmayı önlemek için tekrar teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_43_

birde sıfırlama yaparken tüfeği sabitlemeyi düşünüyorum ama tepmenin etkisine dayanabilecek bişey arıyorum bende tahta çitalar var bunlardan tüfeğe göre bişey yapıp yere çaksam olurmu sarsılmayı önlemek için tekrar teşekkür ediyorum

Mod 125 ve mod 125 sniper modelleri çok sarsılıp dürbün ayarını çok çabuk bozuyor. En iyisi dampa ayak onlar da 150 200 tl.bütçen yoksa dürbünün ayak bölümlerine küçük plastik sıkıştırarak sağlayabilirsin

• 10 metre için dürbün kullanmayın arkadaşlar bence. Ne gerek var

• sağol çok teşekkür ederim ama nasıl yapıcam ayakların altına 5 kr kadar lastik kesip koysam olurmu
  • QuestionMark kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun kardeşim de ben ilk 10 metreden sora 100 metreye kadar çıkarmak istiyorum buyüzden yoksa 10 metreye bakmadan atarım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.