Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100e de atarsın bence :) en sağlıklısı dampa almak olur. Ama pahalı tabii. Onun dışında bisiklet iç lastiğinden parça kesip destekleyebilirsin dürbünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 15 Ağustos 2013; 16:54:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol kardeşim ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim bisiklet iç lastiğini deniyecem olmassa yapacak bişey dampa ayak almak zorundayım
  • dx sitesindeki uygun dampa ayaklar iş görürmü peki ? bu model için dampa ayak calibresi kaç olmalıdır ?
  • Arkadaşlar hilalavda 360 lira tüfek. Av malzemesi satan yerden pazarlıkla kaça alırım? Dürbün kılıf falan hiçbir şey istemiyorum yanında.

• arkadaşlar size bi sorum daha olacak mod 125 sniper'a hangi saçmaları önerirsiniz 6.35 lik benimki yardım edin lütfen ayrıca tüfek süper tüfek hakkında bilgi almk isteyen varsa bana sorabilirsiniz
  • Fatih kardes ben forumlara yazan birisi degilim daha once bilenle bilmeyenle cok atismalarimiz gectigi icin ama sana cvp verecegim neye atacagina bagli sen neye ve niye atacagini soylersen ben sana en uygun sacmayi soyleyebilirim ayrica arkadaslar tufek alacaklar bana yazmadan almayin derim yillardir bu isin icindeyim tum markalari kullandigim gibi hatsanin hemen hemen tum urunleri var zamanla garantiye gondermekten tanismisliklarimiz oldu fabrikadan alabilirim hic olmazsa kutu icerigi calinmista olmaz
    bana 420ye gonderilen kutu icerigi
    mod 125 sniper
    bipod
    plastik tasima kutusu
    optima 3-9×44e redpodlu durbun
    Lazer pointer
    bakim yagi
    ayar icin hatsan pointed head pellets
    atis icin hatsan torpedo pellets

sunuda belirteyim bu bana ozel bi siparisti fakat sizinkilerdede cok bi eksik olacagini zannetmiyorum inanin yukarida ucuza aldim diyen arkadaslara guluyorum icerik calindiktan sonra 3 5 asagiya almanin anlami yok

• Kardes ikiside var bende sunu bil bi pcp alacaksan ornegin bt65 1250 diyelim pompasi 300 sonra basmaktan skilacaksin bi dinamo yaptirayim diyeceksin bnm gibi pompayi baglayip dinamoya bastiracaksin 700 lirada o sonra 70 atis yapacaksin hava bitmis yetmeyecek scuba tup 350 bunuda hallettin diyelim atislarin kimi keyifli kimi keyifsiz regulator alacaksin 300 sonra oringler arada hadi beni degistir diyecek skilacaksin mod125 sniperin ozelliklerine bakacaksin mantikli gelecek alacaksin bi 5.5 mis cok pahali pellets derdinde olmayacak hepsinide atacaksin banada hak vereceksin sunuda belirteyim eger pcpnin nazlarina katlanirim dersen titresimsiz atis keyfi baska oluyor bipotunu lazerini durbununu ayarlayacaksin 100 metreden 1 lirayi vurmana garanti ederim saygilarla kardes umarim bi karara varmana yardimci olmusumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

merhaba aradaşlar ben aşşağıdaki ürünü satın almak istiyorum. önerirmisiniz bana bu tüfeği ?

http://www.hilalavmarket.com/default.asp?git=9&urun=1748

dostum o tüfek piyasadaki en kaliteli kırma namlulu tüfeklerden biri. ama aynı paraya hatsan'ın pcp modellerinden almak varken kırma namluya 1300 tl vermezdim senin yerinde olsam
  • Al kardes sana su garantiyi veririm bi pcpden daha fazla keyif verecektir hatta piyasayi bi arastirip bende almayi dusunuyorum pcp setin tam ve iyi degilse hikaye bunu unutma

• 1- bi kere kırma namlulu tüfeğe 1300 tl vermek iktisata maliyeye akla mantığa fiziğe aykırı. kırma namlu tüfeğe verilecek para taş çatlasın 500 liradır

2- zaten o tüfeğin yurtdışı fiyatı da 260 dolar yani 500 tl. ithalat vergisi gümrük vergisi falan eklenince 1300 oluyor siz hevesli ve bol paralı gençler için

tüm dünyada kalite olarak ilk sıralarda gösterilen yerli markamız hatsan'ın onlarca modeli dururken bu tarz çılgınlıklar parayı çöpe atmaktan başka bişey değil
  • Herkese merhaba, yaklaşık 1 hafta kadar önce bende bu silahtan aldım (5,5 mm). İş yoğunluğundan pek fazla deneme imkanım olmadı. Ancak bu akşam deneme yapabildim.
    Öncelikle şunu söyleyeyim, silah optima 3-9×44 dürbün ile geldi. Yanında gelen ayakları çıkarttım, istanbul karaköyden aldığım tek parça bir ayakla kullanıyorum dürbünü. Sağlam gibi duruyor şimdilik. Tabi dürbünü bozarmı, bozmazmı onu zaman gösterecek. Ayağı 50 TL ye aldım. Elimde 3 tip saçma var. İnce mehmet, gamo pro magnum penetration, gamo ts22.
    A4 kağıda hedef resmi çıkartıp 30m'den dürbünle deneme atışları yaptım. Amacım silaha alışmaktı. Şunu gördüm saçma çok önemli. İnce mehmetler atışlarda yukarı kayıyor ve sapması daha fazla. Pro magnum ise çok daha isabetli atıyor gibi geldi.
    Hedef kağıdının resmini eklemeye çalışacağım.
     Hatsan Mod 125 Sniper aldım
  • Hedef kağıdına toplam 10 atış yaptım. Dürbünün ayarı ile henüz oynamak istemediğimden tüm atışları resimde ok ile gösterilen noktaya yaptım. Sonuçlar resimdeki gibi. :) sanırım daha iyi olacaktır. Silahla atış yapmak gerçekten keyifli. Şimdilik keyfimi kaçıran tek şey oldu, nasıl becerdiysem dipçikteki yükseklik ayar vidalarından birini düşürmüşüm...
  • Kardes sen hatsanin hangi modelini istersin hepsi var crosmanin nasil bi zevk verdigini ve pcpninde zorlugunu da bilmen lzm pcpsi olan niye yanina bide kirma aliyor zannediyorsun ayrica bu modeli siparis verdim yarin geliyor detayli bi inceleme yapip tekrar yazacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straie -- 23 Ağustos 2013; 2:07:30 >
  • kardeş markaları bana anlatma ailede 2 tane av bayi var gençliğim bu işin içinde geçti. bilenle bilmeyen bir olmaz o yüzden bu konuda tartışmam. size işin gerçeğini özetledim almak isteyen gider alır herkesin kendi parası kendi aklı mantığı var olay bu kadar basit
  • Av bayiler kendinin gibi konusuyorsun o havalilarin hepsi benim kardesss.d sen uzaktan bakarsin ben kullanir hissederim.d

• quote:

Orijinalden alıntı: straie

Av bayiler kendinin gibi konusuyorsun o havalilarin hepsi benim kardesss.d sen uzaktan bakarsin ben kullanir hissederim.d

bayi sahibi tüfeklere uzaktan bakar sen içinde hissedersin doğru

lan oğlum git güldürme kendine cahil bi çocuk olduğun konuşmandan sırıtmandan belli zaten hadi blokladım hadi
  • Cocugum cvp bulamayinca laf koymaya calisip yerlerde olmasan iyiydi ozentisin ama bi konuda haklisin elimde hicbirsey yokken bnde ozentiydim halini anlayabiliyorum pcp zorlugu bilmeyen bi ozenti olarak hatrimda kalacaksin bu sondu saglicakla kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straie -- 27 Ağustos 2013; 1:26:53 >
  • Bugün aldım ama gamo pt 23 almam gerek gittim bunu aldim isteyen olursa kapalı kutusunda daha 300 e vereyim şehirde yaşayan için uygun degil kulla
    nmaya vakit lazım bende oda yok bykodak@gmail.com ulasin e postam hep acik ankara

• Selamlar arkadaşlar. Bi kaç haftadır havalı tüfekler hakkında forumları okuyorum. Sizin konununda tamamını okudum. Önce mod 125 sniper bakıyordum ama sizlerden anladıgım kadarıyla benim için o kadar güç gerekli değil. Fiyat farkı cok önemli değil ama hafif olması taşınabilir olması aşırı güc beklememem beni mod 85 sniper e yönlendirdi. mod 85 sniperin da gücü hakkında pek bi bilgim oldugunu söyleyemem. Benim için max 100 metre civarlarında şişe kırması yeterli ve de 5.5 mm kalibre düşünüyorum. Benim ihtiyacımı karşılar mı ?
  • Stoeger X20 Suppressor almanı tavsiye ederim etkili menzil kullanmak istediğin pellet e göre 80 m dir ama ihityaçlarını mutlaka karşılar.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.