Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba vortex pistonluyu pcp lerle karistirdin. Vortex pistonlu yaylı gibi tek kırma sistemli sadece kuruldugunda yay değil piston calisip hava sıkıştırıyor. Pcp ler çok masrafli, pompası bağlantı elemanı veya scuba tüpu, tüpün cantasi bağlantı elemanı doldurtmasi tüfekle birlikte taşıması vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müverrih M kullanıcısına yanıt
    evet araştırdım onları aynı şey sanıyodum ben ben de vortex alcam
  • SEZERAV kullanıcısına yanıt
    hocam sizde hatsan dominator 200w'nin vortex versiyonu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongio

hocam sizde hatsan dominator 200w'nin vortex versiyonu var mı?

Hocam bildigim kadariyla sadece Mod 125 sniper ve Mod 85 sniper modelinde vortex uygulandi. Bize henuz bilgi gelmedi malesef.
     Hatsan Mod 125 Sniper aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEZERAV -- 20 Ağustos 2014; 16:07:36 >
  • @arkadaşlar elimde hatsan mod 125 sniper havalı tüfek vardır.. alalı 6 ay oldu fakat işlerimin yogunlugundan ve kullanım alanım kısıtlı oldugundan elimden cıkarmak istiyorum.. ilgilenen arkadşlar 541 512 0318 tel nosundan bana ulaşabilirler...
    sıfır ayarında en fazla 30-50 arası atış yaptımm.. hiç kullanılmadı desem yeridir.. yanında orjinal dürbün, bipot ayaklığı kılıfı ve saçmaları hediye olarak yanında verilecek.. hepsi de aldıgım günki gibi duruyor..
    ilgilenen arkadaşlara gönül rahatlıgıyla öneririmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçuk k -- 22 Temmuz 2014; 18:02:43 >
  • Hocam fiyatida yazar misiniz ne kadar istiyorsunuz.
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    K. BAKMA KARDEŞ ŞİFREMLE GİRMEYE ÇALIŞIYORUM NE ZAMANDIR HATA VERİYORDU ARTIK BAŞKA HESAP AÇTIM..
    FİYATI 400 TL DİYORUMM AMA SIFIRDAN HİÇBİR FARKI YOK...ALDIGIM GİBİ GÖNDERİCEM. HİÇ KULLANILMADI BİR KERE ALDIGIM ZAMAN BAKTIM 30 SAÇMA ANCA KULLANILMIŞTIR..
    ALICIYSAN KONUSURUZ TEL NO 541 512 0318
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnakresss

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

tahribat resimleri degilde 20 metreden 5 atis grupman resmi paylasirsaniz daha fazla yardimci olacaktir, bana da almayi dusunen diger arkadaslara da.

Grupman yapmak için MOD125 bence uygun bir silah değil. Mod95 yada Mod99 daha iyi olur kanaatindeyim. Mod125 aşırı güçlü bir silah. Grupman için benim bugüne kadar en beğendiğim yaylılardan biride webley 1. nesil longbow lardır. nerdeyse bir pcp kadar stabil atış yapabilirsiniz.

hocam 2 sene olmuş ama yinede yazayım sana bu webley longbow kurmalı dediğiniz link falan verebilirmisiniz merak ettim tüfeği
  • hatsan mod 125 sniper ımı satıyorum toplam 250 atış filan yapıldı. işler güçler derken kullanamaz oldum almak isteyen mesaj atsın dürbün, standart malzemenin yanısıra kaliteli diabol ve dampa ayak vereceğim
  • Kardeş merhaba. dürbün ve dampanın marka modeli ile istediğin fiyatı yazarmısın. özel mesaj da atsan olur.

• sesveren S kullanıcısına yanıt
    optimanın dürbünü üzerinde stok gelen 40x12x40 diye hatırlıyorum.dampa ayak markası ne hiç hatırlamıyorum gerçekten ilgileniyorsan fotoları pazar akşamı çekerim. 400 tl ye herşeyi ile veririm kargo ban ait olur zaten dürbünü fazla kullanmadım. torklu adaptör takıp profesyonel bir dürbünle atış yapıyordum. dampa ayak ve dürbün öyle yattı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccuracyAS50 -- 25 Ekim 2014; 20:00:16 >
  • Hatsan mod 125 klasik piston contasini nereden bukabilirim silahimin garantisi bitti yardim edin

• Hatsandan isteyin gonderirler.
     Hatsan Mod 125 Sniper aldım
  • Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Kaç kalibrelik satın aldılar acaba?

4.5 mm / 177 cal.
    5.5 mm / 22 cal.
    6.35 mm / 25 cal.
  • 5.5 mm Vortex pistonlu model
  • -4.5 ufak uzak mesafelere gider ama dengesiz dir rüzgar hafif ve ufak olduğundan sacmanın yonunu bozar...
    -6,5 en iri olan ve en kısa meaafeye gidendir pek tercih edilmez...
    -5.5 ideal olanıdır mesafe ve büyüklük olarak ornegin;
    -4.5=120metre/5.5=100 metre/6.5=80metre etkilidir

• Teşekkürler...
  • S.a tüm DHciler sonunda bende HATSAN MOD 125 SNİPER WORTEX 5.5 cal.Tüfeğimi dün almış bulunmaktayım. ( İLK TÜFEĞİM )
    Henüz uygun biyer bulamadığım için hiç atış yapmadım . Dürbünüde aldıgım yerde takıp ayarlayabiliriz isterseniz dediler ama ben ilk 100 atışta falan takmayı pek düşünmüyorum tüfek biraz kendine gelsin atış yaptıkça öyle takmayı düşünüyorum. biraz dürbünsüz takılcaz :) Tüfek gerçekten normal ateşli tüfekler kadar zor kuruluyor ağırlığıda bi o kadar var eee Kuvvetli olupta 2.5 kg olmasını zaten bekleyemeyiz benm için ağırlığın hiç bi sorunu yok Tüfek görüntüsü bana göre gerçekten müthiş parçalarıda öyle kutudan çıkanları paylaşayım.

- Hatsan Kayış
    - 1 Paket Gamo saçma ( 200 mermi )
    - Hatsan Bipod
    - Optima 3-9*44 Tüfek Dürbünü
    - STOPER
    - Dürbünlü Tüfek Kılıfı

Nede olsa tüfeğimi yeni aldım çok uzun zaman araştırdım vortexde yeni çıktı yoksa benim aklımda mod125 sniper almak vardı snipera göre yaysız oldugu için namlu çıkış hızında azalma olmuycagı için ve nede olsa yeni model yeni modeldir diye aldık umarım yıllar boyunca arızasız kullanmak nasip olur. Vortex e sahip olan arkadaşlardan tecrübelerine dayanarak fikirlerini paylaşımlarını önerilerini bekliyorum herkese iyi forumlar.
  • Beyler yakın zamanda Hatsan Alfamax - AS alıyorum,yalnız bugün forumda gördüğüm bir haber aklımı karıştırdı.115 TL'ye yaylıyı vortexe çeviriyormuş Hatsan ne kadar doğru bilemiyorum e-posta atıcam ama doğruluk payı olabilir çünkü sitede vortex uyumlu model diye yazıyor bazı tüfeklerde.Alfamax ya da Airmax'te 1000x-s serilerinden yeni olmasına karşın vortex uyumlu değil,ağaç kundak istiyorum açıkçası ve plastiklerde gerçekten de ciddi bir renk atması mı oluyor şikayet edenleri gördüm.Düşüncem ileride vortex taktırabilme alternatifim olabilen bir tüfek almak,bütçe 300 yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 21 Aralık 2014; 12:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccuracyAS50

optimanın dürbünü üzerinde stok gelen 40x12x40 diye hatırlıyorum.dampa ayak markası ne hiç hatırlamıyorum gerçekten ilgileniyorsan fotoları pazar akşamı çekerim. 400 tl ye herşeyi ile veririm kargo ban ait olur zaten dürbünü fazla kullanmadım. torklu adaptör takıp profesyonel bir dürbünle atış yapıyordum. dampa ayak ve dürbün öyle yattı yani.

KArdeşim Satılmadıysa Telefon Numaranı Verirmisin Whatsaptan Görüşelim Sniper 125 Hakkında
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.