Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar... ben yeni bi havalı tüfek tam alacakken yine caydım ve alkımı stoeger x20 suppressor çeldi hatsan mod 125 TH düşünüyordum fakat kalite bakımından daha iyi olduğunu duyduğum stoeger e takıldı bu kez kafamda. kalibre olarak 5.5 mm düşünüyorum stoeger, hatsana göre %50 sessiz ve değişik bi hava sistemi var hoşuma da gitmedi değil ama sizce göründüğü gibi iyi bi sistemmidir arasında çok kaldım bana stoeger x20 hakkında bilgi verecek arkadaşları bekliyorum bana çok yardımcı olursunuz sizce güç kalite bakımından ikisinin de olumlu olumsuz yönlerini yazabilirseniz çok sevinirim...
  • Hatsan alicaksan mod 125 sniper , gamo whizper x , al sttoegere bulaşma Hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bende mod125 sniper aldım insallah bi sorun çıkmaz bugün aldım ayarlama yapmak için 100 e yakın atış yaptım ama hala tam attığımı vuracak kadar ayarlanmadı yarım sayışır çok ağır ayakta sıkamıyorum kollarım hala ağrıyo :) ama gücüne ve görüntüsüne diyecek hiç bişey yok bide yanında otrima 3x4x44e dürbün hediye aldım normal 20 liralık dürbünden değil 150 liralık dürbün aldım 2pk gamo palet 1 kt yağ bipod ayak askı dürbün hepsini 425 e aldım ama bi de dampa lazım dürbün bağlamadım hala ve arkadaşlar bana max 45-50 liralık optima 3x4x44 e ye uyacak bi dampa ayak önerirmisiniz yoksa kafayı yiyecek hiç bi yerde bulamadım netten sipariş verecem artık o fiyata kullananalar varsa nerden aldıklarını yazarlarsa çok sevinirim dürbün boş yatıyo kullanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkabus46 -- 5 Şubat 2013; 17:47:13 >
  • Hocam saydıklarının hepsini 350ye almıştım ben dürbünsüz haliyle :) Şimdiye kadar hatsan mod 125 sniper'imi dampasız kullandım (Square4x32 dürbünüm) hiç bi sorun olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

Hocam saydıklarının hepsini 350ye almıştım ben dürbünsüz haliyle :) Şimdiye kadar hatsan mod 125 sniper'imi dampasız kullandım (Square4x32 dürbünüm) hiç bi sorun olmadı :)

evet bende dürbünsüz 300- 325 e alacaktım dürbünsüz nette baktım dürbün fiyatı 150-160 sonradan alsam daha pahalıya patlayacaktı bu şekilde daha ucza geldi yani yoksa sade silahı pazarlıkla 300 e alırdım. dampa ayakta belki dürbüne bişey olmaz sana katılıyorum ama ayar tutmaz sürekli kaya çok tepiyo aynı ateşli silahlar gibi mecbur almalıyım ki sornsuz kullanabilim yoksa devamlı ayar bozulacak
  • Arkadaşlar 3-9x40 dürbünün göz tarafına yakın olan ayarlama vidası ne işe yarıyor. üsteki yuvarlak ayar tamburu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_mail

Arkadaşlar 3-9x40 dürbünün göz tarafına yakın olan ayarlama vidası ne işe yarıyor. üsteki yuvarlak ayar tamburu ???

üstteki ayar vidası içerisindeki + işaretinin yukarı aşağı ayarlanmasını sağlar sağdaki sağa sola ayarlanmasını arka gövdeki büyük zoom ayarını ve üstte göze yakın varsa ve elektikliyse içindeki + işaretine ışık verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: djkabus46

quote:

Arkadaşlar 3-9x40 dürbünün göz tarafına yakın olan ayarlama vidası ne işe yarıyor. üsteki yuvarlak ayar tamburu ???

üstteki ayar vidası içerisindeki + işaretinin yukarı aşağı ayarlanmasını sağlar sağdaki sağa sola ayarlanmasını arka gövdeki büyük zoom ayarını ve üstte göze yakın varsa ve elektikliyse içindeki + işaretine ışık verir

Zoom ayarının göze yakın tarafında olan 0 ile 9 arasındaki tambur. yalnız elektrikli olup olmadığını nasıl anlayacam içinde pil mi var acaba :D
  • quote:

quote:

quote:

Zoom ayarının göze yakın tarafında olan 0 ile 9 arasındaki tambur. yalnız elektrikli olup olmadığını nasıl anlayacam içinde pil mi var acaba :D

http://www.hatsan.com.tr/images/airguns_accessories/optima_scope_04.gif

bakın bu benm dürbünün aynısı elektrikli olduğu yazıyo sonunda e yazar ( bnmki optima 3x9x44e) sağ üstteki çevirilecek yerde 1den 11 e kadar sayı var rakam yükseldikte içindeki + işareti kırımızı yada yeşil yanar
  • quote:

evet bende mod125 sniper aldım insallah bi sorun çıkmaz bugün aldım ayarlama yapmak için 100 e yakın atış yaptım ama hala tam attığımı vuracak kadar ayarlanmadı yarım sayışır çok ağır ayakta sıkamıyorum kollarım hala ağrıyo :) ama gücüne ve görüntüsüne diyecek hiç bişey yok bide yanında otrima 3x4x44e dürbün hediye aldım normal 20 liralık dürbünden değil 150 liralık dürbün aldım 2pk gamo palet 1 kt yağ bipod ayak askı dürbün hepsini 425 e aldım ama bi de dampa lazım dürbün bağlamadım hala ve arkadaşlar bana max 45-50 liralık optima 3x4x44 e ye uyacak bi dampa ayak önerirmisiniz yoksa kafayı yiyecek hiç bi yerde bulamadım netten sipariş verecem artık o fiyata kullananalar varsa nerden aldıklarını yazarlarsa çok sevinirim dürbün boş yatıyo kullanamıyorum

Nerden aldin soylersen madem o kadar hediyeli bende arayis icerisindeyim birde fiyati ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saim_Online

quote:

evet bende mod125 sniper aldım insallah bi sorun çıkmaz bugün aldım ayarlama yapmak için 100 e yakın atış yaptım ama hala tam attığımı vuracak kadar ayarlanmadı yarım sayışır çok ağır ayakta sıkamıyorum kollarım hala ağrıyo :) ama gücüne ve görüntüsüne diyecek hiç bişey yok bide yanında otrima 3x4x44e dürbün hediye aldım normal 20 liralık dürbünden değil 150 liralık dürbün aldım 2pk gamo palet 1 kt yağ bipod ayak askı dürbün hepsini 425 e aldım ama bi de dampa lazım dürbün bağlamadım hala ve arkadaşlar bana max 45-50 liralık optima 3x4x44 e ye uyacak bi dampa ayak önerirmisiniz yoksa kafayı yiyecek hiç bi yerde bulamadım netten sipariş verecem artık o fiyata kullananalar varsa nerden aldıklarını yazarlarsa çok sevinirim dürbün boş yatıyo kullanamıyorum

Nerden aldin soylersen madem o kadar hediyeli bende arayis icerisindeyim birde fiyati ne kadar?

valla ben kahramanmaraştayım burda direk satıcıdan aldım 425 e mod 125 sniper 2 paket gamo palet optima 2x9x44e dürbün askı bipod yağ falan işte direk elden aldm deneyip ve dedikleri gibi yok dağılıyo yok şu yok 20 attım şurası koptu falan alakası yok aldıktan 1 gün sonra tam 100 tane attım maşallah hiç bişy yok olmazda insallah uzun ömürlümü değilmi bilmem de böyle devam ederse baya bi götürecek beni gibi yani şöyle böyle diyenleri boşver ama eksi yanlarını hafife alma gerçekten fazla ağır ayakta sıkmak bnm gibi biraz sıska tipler için hiç mi hiç uygun değil ve kurması zor 50 kere falan kurdum kolum hamladı :) ama o kadar da güçlü tabi
  • quote:

quote:

quote:

valla ben kahramanmaraştayım burda direk satıcıdan aldım 425 e mod 125 sniper 2 paket gamo palet optima 2x9x44e dürbün askı bipod yağ falan işte direk elden aldm deneyip ve dedikleri gibi yok dağılıyo yok şu yok 20 attım şurası koptu falan alakası yok aldıktan 1 gün sonra tam 100 tane attım maşallah hiç bişy yok olmazda insallah uzun ömürlümü değilmi bilmem de böyle devam ederse baya bi götürecek beni gibi yani şöyle böyle diyenleri boşver ama eksi yanlarını hafife alma gerçekten fazla ağır ayakta sıkmak bnm gibi biraz sıska tipler için hiç mi hiç uygun değil ve kurması zor 50 kere falan kurdum kolum hamladı :) ama o kadar da güçlü tabi

Değer diyorsaniz bir bildiginiz vardir.bipodla agirligi dusurulebilir fakat doldururken zorluk cikartir dediginiz gibi.uzuldum ben istanbulda oturuyorum.uskudarda av malzemeleri satan bir yer var hatsanda satiyor dedim bu modeli getirtebilir misiniz fiye yok diyo.gicik oldum.eminonune umut bagladim :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

Değer diyorsaniz bir bildiginiz vardir.bipodla agirligi dusurulebilir fakat doldururken zorluk cikartir dediginiz gibi.uzuldum ben istanbulda oturuyorum.uskudarda av malzemeleri satan bir yer var hatsanda satiyor dedim bu modeli getirtebilir misiniz fiye yok diyo.gicik oldum.eminonune umut bagladim :/

bütçeni zorlamak istemiyosan mod125 TH var 2. nesil olan ondanda alabilir aynısıdır sadece sesi biraz fazla ayarlanabilir kundak yok görüntü olarak biraz sönük ama güç olarak falan herşeyiyle aynısı tabi dürbündü şuydu falan yine 450 yi göze al derim dampa ayakta gerekiyo çünkü dürbüne ayar tutturamazsın ve bozarsın yarın dampa ayağımda geliyo bi de dürbünle bakacam öyle daha zevkli tabi ama bulursan benim gibi dürbünü olanı al derim yani ben nerdeyse düz mod 125 parasına almış oldum düz moda aynı dürbünü alsam 450 lira yapıyodu böylesi biraz daha iyi oldu insallah pisman olmazsın ve olmayı şimdilik çok memnunum ağırlığı ve tepme hariç bakalım dürbünle isabetli atış yapmayı becerebilecekmiyim
  • hayırlı olsun kardeş
  • Arkadaşlar elimde tek parça ayak var sıkıca silaha bağladım. bir kutu pelet attım yaklaşık 250 tane felan. bir baktım ki dürbün tüfeğin en sonuna kadar gelmiş... tek ayak sayesinde dürbün kırılmamış ama ömürden yemiştir baya. siz dürbününüzü nasıl sabitliyorsunuz dampa ayaklar çok pahalı bazıları kaynak yapıyor. ya siz??
  • quote:

Arkadaşlar elimde tek parça ayak var sıkıca silaha bağladım. bir kutu pelet attım yaklaşık 250 tane felan. bir baktım ki dürbün tüfeğin en sonuna kadar gelmiş... tek ayak sayesinde dürbün kırılmamış ama ömürden yemiştir baya. siz dürbününüzü nasıl sabitliyorsunuz dampa ayaklar çok pahalı bazıları kaynak yapıyor. ya siz??

ya o sorun herkeste var malesef ama kaynağı ilk defa duyuyorum kaynak olur mu ya dürbüne sertçe bağlanmaması gerek onun o şekilde bütün titreşimi dürbünde alır ömrü çok kısa olur bozulur dürbün en iyisi dampa ayak 60 liraya av bayiinden alacam ben piyasada da 70 75 olması lazım dürbünü sıkıntısız kullanacaksan o şart ayrıca geriye gitmemesi için arkada bi parça var küçük bi parça ona dayamalısın tek parça ayağı öyle geriye gitmez eğer dampa pahalı geliyosa da dampayı tek parça ayağın vidalarını sök dibine loctite (loktay derler) onun orta sertlikte olanından al damlat vidaya sonra sertçe sık o vida bi daha gevşemez ve arkadaki demiri de takarsan yerinden bi daha oynamaz dürbünü de takmadan önce dürbünün bağlandığı yere ince bisiklet iç lastiği sar eşit şekilde düzgünce tam yuvarlak olacak şekilde kes ve iyice sık dampa kadar olmasada ona yakın işlev görür diye tahmin ediyorum
  • Arkadaşlar selam geçen hafta sonu 2 senenin ardından kuzenler ile köye şöyle bir tatile gelmiştik ama oda ne baktım ki kuzen havalı tüfek almış neyse aldım kurcaladım şöyle yarım kutu mermi ile nasıl nişan alacağımı öğrendim daha önce hiç eline tüfek almamış birisi için iyi sayılır ve hoşuma gitti

internetten araştırmaya başladım ve HATSAN MOD 125'de kararı kıldım ama benim baktığım yerde 6.35 MM olarak geçiyor
    bu tüfekhttp://www.askermekani.com/Urun/HATSAN-MOD-125-635-MM-HAVALI-TUFEK-pmu1669.html

siz burada bu tüfek için 4.5mm 5.5mm karşılaştırması yapmışsınız şimdi ben bunu alıp 4.5 5.5 veya 6.35 arası cephaneyi kullanabilir miyim ?
  • Hocam ilk olarak Havalı Tüfek tecruben yoksa bu silah seni cok yorar.Herkez kullanamaz bunu.
    Aldığın Tüfek
    4.5kalibre ise 4.5kalibre
    5.5kalibre ise 5.5kalibre
    6.35kalibre ise 6.35 sıkarsın mesela 4.5 alirsan sadece onu sıkarsın Başka sikamazsin.
    Bu arada verdigin linke tiklamadim ama ordaki sniper modeli değil sanirim.

Mod 125in birden fazla cesidi var alirken dikkat et en kandirmasinlar seni.

4.5cc en ufak sacmadir cok hizli gider ama en ufak bi ruzgarda hedefi iskalarsin ve tahribati en kotu mesafesi en uzun olan saçmadir.
    5.5cc(kendi kullandigim) bu saçmada tahribati ve mesafesi güçlü olan orta seviye saçmadir. Ruzgarda hedef sasmaz ve 4.5a gore tahribati cok iyidir.
    6.35 menzili en az tahribati en yüksek sacmadir. Cok uzaga gitmez ama Yakin mesafede ceylan bile vurursun.

Başka sorun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

Hocam ilk olarak Havalı Tüfek tecruben yoksa bu silah seni cok yorar.Herkez kullanamaz bunu.
    Aldığın Tüfek
    4.5kalibre ise 4.5kalibre
    5.5kalibre ise 5.5kalibre
    6.35kalibre ise 6.35 sıkarsın mesela 4.5 alirsan sadece onu sıkarsın Başka sikamazsin.
    Bu arada verdigin linke tiklamadim ama ordaki sniper modeli değil sanirim.

Mod 125in birden fazla cesidi var alirken dikkat et en kandirmasinlar seni.

4.5cc en ufak sacmadir cok hizli gider ama en ufak bi ruzgarda hedefi iskalarsin ve tahribati en kotu mesafesi en uzun olan saçmadir.
    5.5cc(kendi kullandigim) bu saçmada tahribati ve mesafesi güçlü olan orta seviye saçmadir. Ruzgarda hedef sasmaz ve 4.5a gore tahribati cok iyidir.
    6.35 menzili en az tahribati en yüksek sacmadir. Cok uzaga gitmez ama Yakin mesafede ceylan bile vurursun.

Başka sorun?

Cevabınız için teşekkürler attığım linkteki silah 6.35 kalibre ve sadece 6.35 atabiliyorum o zaman
    sanırım en iyisi 5.5 kalibre 4.5 ve hatsan'ın birleşmesi her ne kadar canavar bir menzil oluştursa'da dediğiniz gibi rüzgar sıkıntı yaratabilir

hocam ilk tüfek tecrübem değil fakat ona yakın 2. tecrübem olacak fakat ben eminim üstesinden gelebileceğime

Diğer bir konu ide sizin'de dediğiniz gibi çok türü var 125'in gerci ben 2 türünü gördüm normali ve sniper'ı sizce hangisini almalı aralarında o kadar'da fark var mı aradaki fiyat farkına değer'mi ?

Ve hangi dürbün 3-9x44 ve 3-9*32 hangisini tavsiye edersiniz bazı siteler x44 bazıları ise x32'li satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 13 Şubat 2013; 2:47:51 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar elimde tek parça ayak var sıkıca silaha bağladım. bir kutu pelet attım yaklaşık 250 tane felan. bir baktım ki dürbün tüfeğin en sonuna kadar gelmiş... tek ayak sayesinde dürbün kırılmamış ama ömürden yemiştir baya. siz dürbününüzü nasıl sabitliyorsunuz dampa ayaklar çok pahalı bazıları kaynak yapıyor. ya siz??

ya o sorun herkeste var malesef ama kaynağı ilk defa duyuyorum kaynak olur mu ya dürbüne sertçe bağlanmaması gerek onun o şekilde bütün titreşimi dürbünde alır ömrü çok kısa olur bozulur dürbün en iyisi dampa ayak 60 liraya av bayiinden alacam ben piyasada da 70 75 olması lazım dürbünü sıkıntısız kullanacaksan o şart ayrıca geriye gitmemesi için arkada bi parça var küçük bi parça ona dayamalısın tek parça ayağı öyle geriye gitmez eğer dampa pahalı geliyosa da dampayı tek parça ayağın vidalarını sök dibine loctite (loktay derler) onun orta sertlikte olanından al damlat vidaya sonra sertçe sık o vida bi daha gevşemez ve arkadaki demiri de takarsan yerinden bi daha oynamaz dürbünü de takmadan önce dürbünün bağlandığı yere ince bisiklet iç lastiği sar eşit şekilde düzgünce tam yuvarlak olacak şekilde kes ve iyice sık dampa kadar olmasada ona yakın işlev görür diye tahmin ediyorum

baktım olmuyor bende stoper siparişi verdim. tek parça ayak + stoper kullanacam dediğiniz yapıştırıcıyı da araştıracağım teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.