Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklısın yanlış yerlerde açmışım. Ama forumlarla ilgili çok bilgim yok çok acemiyim . alıntı yapınca sana uyarı veriyor ya o yüzden senin yorum üzerinden yazdım. Ya bulunduğum yerde tüfek tamirinden anlayan kimse yok. Ama yarın Konya'ya gideceğim galiba orda bulurum yapacak birini. Bu arada senin resimlerine kıyasla kral magnum'un gücü yarı yarıya nerdeyse. Çünkü 2 metreden zeytin yağı tenekesinin ancak bir tarafını deliyor ( Gamo pelletlele) . Hatta Avsan'ın saçmalarını kullanınca bir yüzünü bile delmiyor. kullanılan pellet gerçekten çok çok önemli.

Ayrıca youtube'den bir videoda izlemiştim. mod 125 sniper ile adam 4 tane teneke gamo pellet kutusunu tek atışla deliyordu. Ben Kral Magnum ile bir tanesini ançak deldim. tüfekler arasında çok fark var demekki.
  • teşekkür ederim kapakların altında ama hiç bi yöne tepki vermiyor çözemedim bi türlü olayı
  • problemi çözdüm bi hedefe direk tutup ayar yapınca belli oluyor yön farkı yoksa anlaşılmıyor :D
  • bi problem kaldı bu dürbünün pil yuvası nerde ya biyer var kapak gibi ama açılmıyor sanki diş atlatmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: byWhirlpool

bi problem kaldı bu dürbünün pil yuvası nerde ya biyer var kapak gibi ama açılmıyor sanki diş atlatmışlar

genelde üstte kapak olur büyükçe. çevirerek açılır.altında yassı bir pil görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraknfye -- 7 Nisan 2012; 21:01:23 >
  • bende almayı düşünüyorum bakalım ne zaman kısmet olacak, 1 sene kadar önce gamo shadow sportumu satıp ara vermiştim, shadow sportun görüntüsü de çok iyiydi bu da sağlam, hatsanı aslında pek tavsiye etmezler grupmanları için ama artık grupmanla uğraşmayacağım...
  • Slm arkadaşlar evet Hatsan Mod 125 Sniper'ime bende kavuştum. dün konyadan aldım Bu gün ilçeye geldim ama henüz 4 atış ancak yaptım. Yalnız bu tüfeğin yayı ne kadar sert. Yani tüfek kurmak için birini tutsam iyi olacak:) yarın test atışları yapacağım bakalım nasıl sonuçlar alacağız.
  • hayırlı olsun dediğin gibi tüfeğin yayı çok sert oda kuvvetli silah olduğunu gösteriyor ama alışıyosun bir süre sonra
  • iyi günler arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende hatsan mod 125 sniper mereğı başladı çok yüksek derecede :D internetten sürekli araştırıyorum... ama oturduğum ilçedeki av bayilerinde bizim silahı bulamadım... internet üzerinden güvenli bi şekilde alabileceğim bi site var mı yada alan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim biran önce kavuşmak istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerburak03 -- 12 Nisan 2012; 22:56:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerburak03

kardeşim iyi günler bende hatsan mod 125 sniper mereğı başladı çok yüksek derecede internetten sürekli araştırıyorum... sen almışssın galiba nereden aldığını ve tüfek hakkındaki yorumlarını paylaşırsan çok sevinirim ... internet üzerinden alablieceğim güvenli bi adres varsa önerirmisin ?

Burayı tavsiye ederim

http://www.hilalav.com.tr/
  • teşekkürler .. peki kaya market hakkında bilgisi olan varmı ?
  • hatsan fabrikası doğrudan satış da yapıyor/muş arkadaşlar. bir arayıp fiyat alabilirsiniz. av marketlerden komisyonlu almaktan iyidir diye düşünüyorum. şansınızı deneyin telefonla.

bu arada aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz.

HATSAN
    SİLAH SANAYİ

İzmir - Ankara Karayolu 26. km. No. 289
    OSB Kemalpaşa, 35170 İzmir

Yurtiçi Satış Tel: 0 (232) 461 93 32 / 433 79 36

Tel: 0 (232) 878 91 00
    Fax: 0 (232) 878 91 02 - 878 97 23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraknfye -- 13 Nisan 2012; 12:50:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garipkatip

Slm arkadaşlar evet Hatsan Mod 125 Sniper'ime bende kavuştum. dün konyadan aldım Bu gün ilçeye geldim ama henüz 4 atış ancak yaptım. Yalnız bu tüfeğin yayı ne kadar sert. Yani tüfek kurmak için birini tutsam iyi olacak:) yarın test atışları yapacağım bakalım nasıl sonuçlar alacağız.

hayırlı olsun yeniden silahın:)
    fotoğrafları bekliyoruz hepinizden arkadaşlar. unutmayın her biriniz 1 foto koysa baya bi foto olur burda ve bu silahı almak isteyenler için bir fikir olur.
  • Bu silahlarla ne avlıyorsunuz ayı bile öldürür bunlar:D.
  • www.avcim.com dan aldım ben sorunsuz bi şekilde geldi yanında 3-9x44 optima ışıklı dürbün ve saçma hediyeli zaten bipot ve askı kayışı da içinde geliyor
  • Arkadaşlar bu mod 125 sniper tüfeğim ile kısa mesafeden atış yaptığım çam ağacından elde edilmiş bir tahta kalınlığını ölçmedim ama üzerine para koydum siz ölçün. galiba 1,5 cm kalınlığında. altaki küçük çalı da merminin açtığı delikten geçirdim. Tüfeğin gücü harika tahtaları delik deşik ediyor. Daha bir sürü resmim var ama fazla resim koymama izin vermiyor site. ileri zamanlarda tek tek koyacağım böyle.

• Bu da Mermi giriş deliği. Bu atış kısa mesafeden yapıldı 1 m civarında. Ama 15 metreden de aynı tahtaya atış yaptım 1. mermi delmiyor ama hemen yanına isabet eden 2 mermi ile tahta deliniyor. Kavak ağacından yapılan profillee attım 1,5 cm mermi içeriye girdi.

• Çok iyi bir atıcı değilim ama 15 metreden küçük kumanda pilini vurdum. Bu resimde de mağdur var.

• buda Bahçe Kapısı 15 metreden yapılan atış. Kapının Kenarında bir tane kedi bana bakıyordu. Bende Korkutmak için Tahtaya attım. kedi multijet turbo takılmış gibi kaçtı. çok güldüm.

• Bu da önüne şişe kapak vs koyduğum bir tahta. Mermi Koyduğum hedefleri delmiş. Üşenmeden bir de arkasındaki tahtayı delmiş Bunlar mermi girişleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garipkatip -- 15 Nisan 2012; 21:25:56 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.