Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlarda aynı tahtanın mermi çıkışları hepsi 15 metreden yapılan atışlar sonucunda. bundan 2 hafta önce başka bir tüfekle aynı mesafeden aynı tahtalara atış yapmıştım ama mermi içinde kalıyor delmiyordu. (bu arada bu resimleri babam görmesin Tahtalarını mahvettik :) )

Hatsan Mod 125 Sniper aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: garipkatip

Bu da Mermi giriş deliği. Bu atış kısa mesafeden yapıldı 1 m civarında. Ama 15 metreden de aynı tahtaya atış yaptım 1. mermi delmiyor ama hemen yanına isabet eden 2 mermi ile tahta deliniyor. Kavak ağacından yapılan profillee attım 1,5 cm mermi içeriye girdi.

Bu da Çam tahtasından merminin çıkışı

• Bu da tüfeğin duruşu. Resimdeki benim dayım. o da iyi bir atıcı askerde m 1 kullanıyormuş. 45 metreden şişelere atış yaptık. atışlar çok isabetli. tabiki mağdur yine soda şişeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garipkatip -- 15 Nisan 2012; 22:19:49 >
  • tahribat resimleri degilde 20 metreden 5 atis grupman resmi paylasirsaniz daha fazla yardimci olacaktir, bana da almayi dusunen diger arkadaslara da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

tahribat resimleri degilde 20 metreden 5 atis grupman resmi paylasirsaniz daha fazla yardimci olacaktir, bana da almayi dusunen diger arkadaslara da.

Zaman oldukça ve bu işi öğrendikçe onu da yaparız. Daha bu işte yeniyiz. nişanımız çok da kuvvetli değil şimdilik.
  • quote:

tahribat resimleri degilde 20 metreden 5 atis grupman resmi paylasirsaniz daha fazla yardimci olacaktir, bana da almayi dusunen diger arkadaslara da.

Grupman yapmak için MOD125 bence uygun bir silah değil. Mod95 yada Mod99 daha iyi olur kanaatindeyim. Mod125 aşırı güçlü bir silah. Grupman için benim bugüne kadar en beğendiğim yaylılardan biride webley 1. nesil longbow lardır. nerdeyse bir pcp kadar stabil atış yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnakresss

quote:

Grupman yapmak için MOD125 bence uygun bir silah değil. Mod95 yada Mod99 daha iyi olur kanaatindeyim. Mod125 aşırı güçlü bir silah. Grupman için benim bugüne kadar en beğendiğim yaylılardan biride webley 1. nesil longbow lardır. nerdeyse bir pcp kadar stabil atış yapabilirsiniz.

Grupman yapmak amaciyla degil, mod125 in grupmani nasil oluyor onu gormek istemistim yeni bir yayli alma arefesinde. x20, webley patriot ve mod 125 sniper arasinda gidip geliyorum, fikir olurdu benim icinde ancak arkadasta yeniymis...grupmani cok aldatici olur tahminimce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Grupman yapmak amaciyla degil, mod125 in grupmani nasil oluyor onu gormek istemistim yeni bir yayli alma arefesinde. x20, webley patriot ve mod 125 sniper arasinda gidip geliyorum, fikir olurdu benim icinde ancak arkadasta yeniymis...grupmani cok aldatici olur tahminimce.

Sanırım Benden Bahsediliyor :) ama katılıyorum sana aldatıcı olabilir benim grupmanım. Çünkü daha ilk kez havalı silah kullanıyorum. öncesinde 7+1 ateşli silahımı kullandım. atışlarım onda fena değildi. Ama işte her işin bir acemiliği olur. Ama senin için hafta sonu yine de tüfeği bir yere sabitleyerek atış yapmayı deneyeceğim. Hava yağışlı olmazsa
  • @garipkatip grupman için maşallah diyelim. gayet güzel olmuş. Ancak bildiğiniz gibi yaylıların tepmesi ateşliye göre çok farklıdır. tüfek geriye doğru değil öne doğru teper. Bu yüzden ateşliden farklıdır.
  • quote:

@garipkatip grupman için maşallah diyelim. gayet güzel olmuş. Ancak bildiğiniz gibi yaylıların tepmesi ateşliye göre çok farklıdır. tüfek geriye doğru değil öne doğru teper. Bu yüzden ateşliden farklıdır.

Evet işte bu yüzden ilk yaptığım atışlarda deli oldum. tüfeği bir türlü istediğim gibi kullanamıyordum. ilk başlarda 15 metreden şişeleri vurmaya çalışıyordum. simdi kapağını vurmaya çalışıyorum. Dürbün ayarı iyi olduğu sürece de bunu başardım. Koyduğum resimler de tüfeğin gücünü denemek içindi. dürbün ayarı falan yaptım. Bilmiyorum ben çok beğendim tüfeğin tahribatını. Görenler hayrete düşüyor. anlatınca inanmıyorlar. Buralarda pek yok böyle güçlü havalı silah o yüzden şaşırıyorlar. Ama bu işin ustaları sizlersiniz, Siz daha iyi bilirsiniz tabiki hangi tüfek daha iyidir.
  • Bu hafta sonu ben de mod 125 sniper alacağım.
    Dürbün alırken nelere dikkat etmeliyim? Bu tüfeğe uygun güzel bir dürbün önerisi yaparsanız sevinirim.
  • bazi firmalar durbun hediye ediyor arastir derim...yalniz bu tufek dampasiz, durbun dusmanidir, omru uzun olmaz durbununun...
  • Biraz araştırma yaptım ve mod 125 sniper yaylı yerine direk PCP almaya karar verdim. Şimdilik Hatsan BT-65 veya AT-44 düşünüyorum ama BT-65 de AT-44 de kendi arasında birkaç modele ayrılmış ve fiyatları farklı. Bu modeller arasındaki farkları açıklayan olursa sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YellowBase

Biraz araştırma yaptım ve mod 125 sniper yaylı yerine direk PCP almaya karar verdim. Şimdilik Hatsan BT-65 veya AT-44 düşünüyorum ama BT-65 de AT-44 de kendi arasında birkaç modele ayrılmış ve fiyatları farklı. Bu modeller arasındaki farkları açıklayan olursa sevinirim. Teşekkürler.

http://www.hatsan.com.tr/tr/pcp.asp

kardeşim karar vermek almanın yarısıdır hayırlı olsun şimdiden:) tabiki paran varsa iyi bir pcp al derim.çünkü yaylılardan daha iyidir.
    (mod 125 bazı pcplerden daha iyi ama hepsinden değil tabiki.benim fikrim bu:)
    ama pahalı ve tüp vs sıkıntı olabiliyor birçok kişiye.
    bu arada verdiğin modeller verdiğim linkteler. aralarında inceleme yapabilirsin. nesil farkı hız farkı tasarım farkı gibi farklar var aralarında. herşey cebindeki paraya bakar kardeşim. alabiliyosan bence abart ve pcplerin en iyisini al.musabaka silahları var. 2inci el falan bulabilirsen güzel olur. musabaka silahlarını kullanıcıları çok temiz kullanır. çocukları gibi davranır onlara. bu yüzden 2inci el almanda ben bir beis görmüyorum.
  • http://www.e-temin.net/?urun-1494-Crosman-25M-Dampa-Ayak.html

arkadaşlar bu adreste bir dampa ayak var crosman. Dampa ayak olduğunu yazmışlar ama şekldi sanki dampa ayak değil de tek parça dürbün ayağı gibi duruyor siz ne dersiniz. Fiyatı da çok hesaplı geldi.
  • arkadaşlar elimde hatsan mod 125 sniper modeli var,alalı bir ay olmadı.henüz dışarıda atış yapılmadı bile ama aracımın hasarı nedenıyle satmak zorundayım..alıcısı varsa taşıma çantası,bipod,askı ve nikkostirling 12x40 dürbün ile birlikte fiyatı 500,dürbün ayarı hazır,ilgilenen olursa ozel mesaj bölümünden ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraktoprak87

quote:

http://www.e-temin.net/?urun-1494-Crosman-25M-Dampa-Ayak.html

arkadaşlar bu adreste bir dampa ayak var crosman. Dampa ayak olduğunu yazmışlar ama şekldi sanki dampa ayak değil de tek parça dürbün ayağı gibi duruyor siz ne dersiniz. Fiyatı da çok hesaplı geldi.

bildiğimiz dampa ayak bu.al dene istersen. ben dampa ayakta kalitenin çok farkediceğini düşünmüyorum ayar vidalarının sayısı az olmadıkça. tabi bu benim düşüncem.

Hmm anladım. Ben yatagun daki tampa ayağa bakmıştım. onun yapısı bundan farklı idi. bu ayak demin de söylediğim gibi aynı tek parça dürbün ayağına benziyor. ama sen diyorsan bir alalım da bakalım. yoksa dürbünü kaybedeceğiz. zaten sinir oluyorum 10 tane isabetli atış yapmadan dürbün hemen kayıyor. çok sinir bir durum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buraktoprak87

quote:

http://www.e-temin.net/?urun-1494-Crosman-25M-Dampa-Ayak.html

bildiğimiz dampa ayak bu.al dene istersen. ben dampa ayakta kalitenin çok farkediceğini düşünmüyorum ayar vidalarının sayısı az olmadıkça. tabi bu benim düşüncem.

Hmm anladım. Ben yatagun daki tampa ayağa bakmıştım. onun yapısı bundan farklı idi. bu ayak demin de söylediğim gibi aynı tek parça dürbün ayağına benziyor. ama sen diyorsan bir alalım da bakalım. yoksa dürbünü kaybedeceğiz. zaten sinir oluyorum 10 tane isabetli atış yapmadan dürbün hemen kayıyor. çok sinir bir durum

evet bu dert malessef silahın gücünden ve yayından. napalım kadı kızını aldıysak biraz nazına katlanıcaz:) bir dampa sahibi olmadım ben halen gez göz arpacık çalışıyorum. silahın zevkini sindire sindire çıkarıcam:)
  • Ben de denedim gez göz arpacık işini ama benim göz sorunlu. sürekli pc başında olunca gözlerim parlak olan cisimlere bakınca bulanık görüyorum. fiberoptik gez göz de parlıyor o yüzden hedefi göremiyorum. mecburan dampa şart.ya o da 100 tl olan bile var çok şaşırdım. dürbün zaten 120 tl ayağı 100 tl ne kadar ilginç
  • biraz rant olayına dönmüş sanırım. optik gibi zor bir teknoloji ile başa baş gidiyor. bende garipsiyorum doğrusu.illa ucuzu vardır bir yerlerde. ben araştırır ve bulursam yazarım buraya herkes faydalansın:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.