Hocam sizin ADSL zamanından kalma hat değerlerinizin ekran görüntüsü duruyor mu ? |
1000 metre üzerinde VDSL asla verilmiyor(sonuçlandı) (2. sayfa)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/hat-degerlerim-cok-kotu-mu--145304971
Şu konuda bulunuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin hat değerleriniz bana göre iyimiş, siz 35 hız almışsınız .Ben 20 alırım diye düşübüyorum ama bakalım verecekler mi VDSL sinyal
-
Ben ankara keçiören de 2500 den fazla şikayet ile 2021 kasım ayında vdsl ye kavuştum... sizi düşünemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhann06 -- 16 Temmuz 2022; 23:46:57 > -
Burası dağ başı hocam, buraya fiber 30 sene sonra bile gelmez. 12 ayın sadece 1 ayında insanlar yaşıyor. Geri kalan 11 ay evlerin tamamı bomboş. 1 ay için kimse sabit internet almıyor. Bir tek benim gibi çılgın 3-5 kişinin sabit interneti var.
-
Türk Telekom CEO'su Ümit Önal'a yazdığım mail kapsamında her gün arandım.
Bugün bir saha ekibi direkt olarak bana yönlendirildi ve adresimde VDSL için metre ölçümü yapıldı. 1000 metrenin üzerinde olduğum için VDSL verilemeyeceği bilgisi geldi. Kendilerine hattımın çok sağlam olduğunu, VDSL sinyalin çalışacağını iletmeme rağmen olumsuz dönüş aldım.
ADSL kullanmaya devam edeceğim, 1000 metre üzerine VDSL asla verilmiyor.
Konu sonuçlanmıştır.
-
600 metre ileriden vdsl ile 60mbit hız alıyordum, daha sonra 120 metre uzağıma saha dolabı koyuldu. Maillerle uğraşarak hattımı 120 metredeki saha dolabına taşıttım. Çok uğraştırmadılar sağolsunlar
-
Telekomda tanıdığın biri var ise adres bilgilerinden saha dolabı uzaklığını ayarlattırabilirsin belki. Bende seninle aynı durumdaydım 750-800 metrelerde sadece adsl veriliyordu, telekomdan arkadaş sistemden 650 metreye çekti şuan vdsl kullanıyorum. Bana gelen kablolar hep ekleme olmasına rağmen 35 mb alabiliyorum, modem max 43-45 mb alınabilir hız gösteriyor.
-
Yok ki 😕
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X