en son 13.11.2011 tarihinde twitterdan mesaj geldi.daha sonra ne vodafone nede başka yerden ne bir mesaj geldi nede başka şey.konuyu vodafone müşteri hizmetlerine sorun olarak gönderdim ama onlarda bi cvp yazmadılar.daha sonra ablamın ve babamın telefonlarından ayrı zamanlarda kendime mesaj attım gönderiyor fakat benim telefonuma mesaj gelmiyor.vodafone internet sitesindende 10 mesaj beleş atma hakkı varya ordan gönderdim başka hesaptan gönderildi yazdı fkt benim telefona mesaj gelmedi.belki tel kapalı görünüyordur diye denedim bunu yok sorun başka yerdeymiş.bu forumunda bazı konularada mesaj atamıyorum bu telefon güncellemesi gerekiyormuş.birde bu telefonumu foruma kaydetme işlemini 3-4 kez denedim artık deneme hakkınız dolmuştur diye bu işte yarım kaldı telefonumu kaydedemiyorum.Lütfen bu soruna bir çare .Ha bu arada telefon finlandiya malı çakma blackberry bold 9700.çift sim kartlı.fakat 1.sim aylar önce blok landı.2.simle takılıyom bende .telefonla anamenüde iken 1.simi tak ve 2.simde şebeke yok diyo.benim hat 2.sine takalı ama böyle diyor işte.birde böyle demesine rağmen full diş çekiyor gösteriyo.bilmiyorum ne yapacağım.bugün full pc başındayım cevap yazdığınız taktirde en fazla 30 dakka içinde cevap verrim
muhtemelen telefonla ilgili bir durum garantisi varsa göndermelisiniz
mlsf garantiside yoktu.herhalde artık yeni telefon alma zamanı geldi diye düşünüyorum ama daha lise 3 öğrenciyim.kendi paramı kendim kazanmıyorum bu yüzden bu kötürümle idare etmek zorundayım
sorun çözüldü.peder bey in telefonuna taktım sim kartı sonra tekrar kendi telefonuma takınca mesajlar tıkır tıkır gelmeye başladı haha .fakat bu kezde öncedende söylediğim gibi foruma telefonumu kaydettiremiyorum lütfen bana yardımcı olun şu telefonumu kaydedeyim.hakkım dolmuş o yüzdende tekrar mesaj gönderemiyorum bana bir ÇARE