31 Aralık'ta Türkcell'den Türk Telekom'a geçiş yaptım. Bu süre içerisinde lira yüklememiştim. Az önce müşteri hizmetlerini aradım 1 aydır yükleme yapmadığınız için hattınız kısıtlanmıştır diyor.
Bu nasıl iş, kural mı değişti. Hat kısıtlama süresi 6 ay değil mi? TT mobil uygulamasında son geçerlilik tarigi 02.07.20 yazıyor
faturalıya geç hemen kalkar yada 35 lira yükle kısıtlama kalkar.....bakiye + geçerse kalkar...iletişim vergisi var eksiye geçti bakiyeyi artıya geçir....
Ama ben bu hattı kullanmıyorum ki. Şirket hattım var. Para yüklersem boşuna gidecek. Hattı tekrar Turkcell'e taşıyabiliyor muyum?
Sürekli hat taşımalarda kısıtlaması ve engellemesi olabilir...tekrar Turkcelle geçerseniz kısıtlama kalkar...faturalıya geçerseniz kesin kalkar..kontürlüde de kalkar...
Beyaz Kartal
kullanıcısına yanıt
bireysel.turktelekom.com.tr
Hat İptali ve Geçerlilik Süreleri > Destek > Web > Türk Telekom
184 GÜN SÜREN aktif süren var btk şikayet et hemen açarlar
Merhaba, telefon numarası alabilir miyim?
Ben de sizin gibi numaramı Turkcell’den Türk Telekom’a taşıdım. TT’da ödenmemiş tkü borçlarınız olduğu takdirde hattınızın internet ve SMS kullanımı kısıtlanıyor.
Bunu neye dayanarak yapıyor bende de. Var TL yüklemediğim hat kısıtlayamaz kısıtlamadılar 11. ayda taşımıştım vergiden kaçmak için Hala da vergi ödemiyorum Aktif kullanım süren var senin TL yüklemedim 1 lira ile kullanıyorum sil süpür ile
krkmz1666
kullanıcısına yanıt
Anlayamadım
184 gün aktif süren varken neye dayanarak kısıtlıyormuş diyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme