bugün vodafone bayisinden avea hattımı vodafone'a geçirme başvurusu yaptım. yanında cep özgürün 1gb internet paketini bedavaya verdiler(90 günlük). eve gelince paketin son başvuru tarihinin 30haziran2010 olduğunu gördüm. taşıma işlemi 4-5 gün süreceğine göre yanacak gibi. yanmasını engellemek için yapabileceğim bişey var mı? Eğer yoksa cep özgüre geçmiş,bu 13 haneli şifre kampanyasını hiç kullanmamış birine PM atmayı düşünüyorum.
Kardeşim ben istiyorum atabilir misin özelden?
ayrıca 150 kontör yüklemek de gerekiyormuş aktive olabilmesi için. yarın 10 gibi atarım PM'i bi çare bulamazsam.
Ben yüklücem zaten yarın
Teşekkür ederim.
başka kullanacak varsa şifreyi yazıyorum gitsin: (üstte pm atan başka arkadaş)
başka kullanacak varsa şifreyi yazıyorum gitsin: (üstte pm atan başka arkadaş)
0UMW34NAJ4982
Ben verdiğiniz şifreyi kullandım,mesaj geldi bana "Ben internetin kraliyim diyorsan Cep Ozgur internet kampanyasi senin icin hazir! Simdi 30 TL yukle, internetin 1 GB'sini 3 ay icin bedavaya getir." diye.30 TL'yi hemen şimdimi yüklemem gerekiyor?
çok büyük ihtimalle bugün yüklemen lazım.yarın bitiyor kampanyanın süresi.(bu kampanya 30 hazirana kadardır yazıyor)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme