Şimdi Ara

Hattınıza Kontör Yüklemesenizde, Kapalı Hattınız Sizde Kalsın Operatör İptal Edemesin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İgili yazı PDF uzantılı olduğu için link veriyorum. Link yasak ise konu derhal kaldırılsın.
    Yazı alıntıdır:

ankaraajans.com/arsiv/bedavasms2.pdf

• yanlış kopyaladın galiba.
  • Linkin içeriği...

Belli bir süre kullandıgımız daha sonra kullanmaktan vazgeçtigimiz hazır kart
    numaralarımız olur. Numaramızı degistirmeyi düsünmemize karsın eski hattımızın
    iptal edilip operatör tarafından tekrar satısa çıkarılmasını istemeyiz. Çünkü eski
    hattımızı kimin kullanacagını bilemeyiz. Hem kontör yüklemeden hattın kapalı
    kalmasını hem de iler ki zamanda hattı tekrar kullanmak isteyebiliriz. Böyle bir
    durumda izlenecek yol ilgili numarayı baska operatöre ücretsiz tasıyıp hattı hiçbir
    sekilde cep telefona takmamak. Hattın tasındıgından emin olduktan sonra o sim kartı
    cep telefonuna takmazsanız o hattı ne zaman cep telefonuna takıp açarsanız hattınız
    o anda aktif olur. Bu basit bilgiyle kullanmadıgınız hatlara kontör yüklemeden sizde
    kalmasını saglayabilirsiniz. Elbette ki bir çok bilgilendirici yazılarımdan sonra nasıl ki
    sistemlerde degisiklige gidiliyorsa bu bilgilendirici yazımdan sonra da degisiklige
    gidilir mi zaman gösterir. Tıpkı benim zamanla Cola Turkayla iyi bir ikili olmam gibi.
    Her seferinde tabii ki ben onu içiyorum. Çünkü sonunda dayanamıyorum tadına:)

• evet cok guzel ve gercek bir uygulama kullanmadığımız hatları başka operatore taşırsak
    hat taşıdığında turkcell için 8090,vodafon için 7500, avea için 9333 u aramasak
    hat acılmıyor ve uzn sure beklemede kalıp istediğimiz zaman acıp ilgili hat açma kısa numarasını
    aradığımızda hattımız tekrar aktif hale geliyor..
  • iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

yanlış kopyaladın galiba.

Link çalışıyor. Üstelik konu içrisinde bir tane de BEDAVA SMS SİTESİ VAR.
  • güzel bir bilgi paylaştığınız için teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

güzel bir bilgi paylaştığınız için teşekkür ederim..

Konu içerisinde HEM BEDAVA SMS SİTESİ, HEMDE İSTENİLEN NUMARADAN SMS GÖNDERME SİTESİDE MEVCUTTUR HEMDE SINIRSIZ.

• reklam kokan hareketler bunlar
  • Bu bekleme süresininde bir limiti vardır illaki, Yani 5 sene takmazsam 5 sene bu işlem geçerlimi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

reklam kokan hareketler bunlar

reklam kokuyo ama güzel bir uygulama
  • değişik bir bilgi güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Bu bekleme süresininde bir limiti vardır illaki, Yani 5 sene takmazsam 5 sene bu işlem geçerlimi olacak

Belli bir süre limiti olmayabilir. Çünkü sonuçta hat sizde. Hani telefonculara gelen hatlar nasıl satılmadığı için o hatlar tekrar açılamadığı gibi. Bu yönteme operatör çare bulmasa iyi
  • güzel birşeymiş
  • Öğrenmiş olduk teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 9 Ağustos 2009; 20:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Öğrenmiş olduk teşekkürler

Sağolunuz sadece alıntı yaptım ben. İçindeki bedava sms sitesinide kullanmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonpareil

güzel birşeymiş

çok güzel ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: obtas

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

güzel bir bilgi paylaştığınız için teşekkür ederim..

Konu içerisinde HEM BEDAVA SMS SİTESİ, HEMDE İSTENİLEN NUMARADAN SMS GÖNDERME SİTESİDE MEVCUTTUR HEMDE SINIRSIZ.

bedava sms hala çalışıyor mu? deneyen var mı?
  • Güzel bir paylaşım.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.