Şimdi Ara

Hava degisimi ve muaf olma sürecim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usta birliğim "Şırnak" cikti. Daha sonra kilodan hastaneye sevk aldım. Hastanede ki doktor 3 ay hava degisimi verdi. 2. Kontrolu ikamet ettigim yerde ki devlet hastanesinde oldum. Ve sadece 1 ay hava degisimi verdi. 4 aylik hava degisimi sonrasi şırnağa donus yaptim. Ve yeniden hastaneye sevk alip 3 ay daha hava degisimi aldim. Toplam da 3 rapor, 7 ay hava degisimi almis oldum. 4. Kontrolu ikamet ettiğim, daha once 1 ay verip birlige yollayan doktor yapti. 1.87 boy/ 129 kilo ciktim tartida. Carsamba gunu heyete gel, al su kagitlari saglik kuruluna ver dedi. Saglik kuruluna kagitlari goturdum. Memur bayan; HADI IYISIN, DOKTOR BEY CURUK VERMIS. HEYETTE KI DOKTORLAR AKSILIK CIKARMAZ ISE MUAFSIN" dedi. Carsamba gunu heyete gidecegim. Insallah diger ddokorlar problem cikarmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay arkadaş. Ben askere gitmeden kaç ay öncede aynı mesele vardı, ben askere gittim 2 ay da geçti hala aynı mesele. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz da kurtulursun artık kardeşim bu işten. Yazık günah ya. Adam aylardır uğraşıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz.tr

Vay arkadaş. Ben askere gitmeden kaç ay öncede aynı mesele vardı, ben askere gittim 2 ay da geçti hala aynı mesele. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz da kurtulursun artık kardeşim bu işten. Yazık günah ya. Adam aylardır uğraşıyor

Insallah kardesim insallah

Amin

Cok çektim aaserlikten

Ama bitti insallah artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve çürük alma durumu
    3 yıl önce açıldı
    Uzayan Yüksek Lisans ve Tecil
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.