Şimdi Ara

Hava soğutmayla %81.2 o/c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E6300 c2d 1.86@3382Mhz. hava soğutma ile.

• güzel skorlar ..devam et
  • ben birine kurdum aynı cpu default da 21 saniye almıstı. %81 o.c. ile bu kadarcık farkın anlamı yok bence.
  • güzel değerler ama bu işlemci ile 3.5+ değerler elde etmeyi dene
    bu işlemci için bu hızlar normal
    buda benim ki ancak bu kadar çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkocaer

güzel değerler ama bu işlemci ile 3.5+ değerler elde etmeyi dene

Turgay bunu sen mi? Yaptın tebrikler en son 499 yapmıştında

• Bilemiyorum sınırları gerçek anlamda zorladım ancak bu değerin üzerine çıkamadım. Sizin anakart Gigabyte yanılmıyorsam belki o bir etken olabilir. Bu testi 533mhz Kingston value ramlerle tamamladım ancak üzerine çıkabilirmiyim diye Geil 800Mhz ram çifti de denedim, yine de mümkün olmadı. Siz işlemciye max. kaç voltaj verdiniz? Bir de hava soğutma ilemi aldınız bu sonucu?
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KHakans -- 22 Kasım 2006; 0:13:45 >
  • quote:

stekemen Tarih 21 Kasım 2006; 23:45:59

quote:

Orjinalden alıntı: trkocaer

Turgay bunu sen mi? Yaptın tebrikler en son 499 yapmıştında

abi 500 fsb yaptım yanlış olmasın milletin aklını karıştırma 499 deil o

quote:

KHakans Tarih 22 Kasım 2006; 0:11:34
    Bilemiyorum sınırları gerçek anlamda zorladım ancak bu değerin üzerine çıkamadım. Sizin anakart Gigabyte yanılmıyorsam belki o bir etken olabilir. Bu testi 533mhz Kingston value ramlerle tamamladım ancak üzerine çıkabilirmiyim diye Geil 800Mhz ram çifti de denedim, yine de mümkün olmadı. Siz işlemciye max. kaç voltaj verdiniz? Bir de hava soğutma ilemi aldınız bu sonucu?

quote:

işlemciye voltaj vermiyorum fsb ve gmch değerlerine veriyorum
    fakat sen hepsine voltaj ver
    ramlerin sınırını bul belki ramlerden takılıyorsundur
    çarpanı düşür o şekilde oc yap
    deneyerek bul

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel degerler tebrik ederim heralde en yüksek hava sogutma rekorları bu işelmciden gelecektir.Geldide%82
  • tebrikler güzel iş çıkarmışsın
  • Teşekkürler arkadaşlar, gerçekten de imkanları son sınırına kadar kullandım. Bundan sonrası intihar olur diye düşünüyorum. Ancak sanırım bundan sonrası için benim anakartın güney köprüsü için (ICH7R) voltaj modlaması gerekiyor. Çünkü ısı sorunu yok max.35-40 C lerde dolaştı işlemci. Güney ve kuzey körüleride oldukça iyi şekilde fan takviyesi ile soğutuldu. Ram yetersizliği olduğunu da düşünmüyorum çünkü GEIL 800Mhz ramlerde sonuç vermedi. Geriye sadece güney köprüsünün sınırlı voltaj ayarı sorunu kalıyor biosdan. Voltaj modlaması da anakartı garanti dışı bırakacağı için ne yazık ki yapamıyorum. Sanırım şimdilik hava soğutma ile bu kadar.

Super-Pi skoru ise windwosdan kaynaklı biraz. Dikkatinizi çektiyse arka planda antivirüs dahil bir çok program çalışıyor. Bunlar doğal olarak skoru etkiliyor. Temiz ve sade bir windows altında birkaç saniye daha iyi skor alacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KHakans -- 22 Kasım 2006; 21:07:50 >

• yüzde 81 maşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.