Electrolux pişmanlıktır |
Hava temizleme cihazları (102. sayfa)
-
-
Xiaomi Smart Air Purifier 4 kullanan yardımcı olabilir mi?
Bu cihazın kutusunun üstü neden böyle fikri olan var mı? Bandrol yok, kutu taşıma kulpu yok, rastgele böyle bantlanmış mı satılıyor ?
Bu şekilde, Bandrollü ve taşıma kulplu olması gerekmiyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 26 Temmuz 2024; 1:25:48 >
-
Sepette 2899 tl. Axess 200 puan.
Aldım ben 2 tane -
Arkadaşlar Xiaomi Elite mi yoksa Winix Zero Pro mu almalıyım? Teşekkürler
-
Arkadaşlar selamlar
Eşimin toza alerjisi ciddi düzeyde. Sizler gibi hava temizleme cihazı araştırmaktayım. Fakat burada ve başka yerlerde de KARCHER markasının hava temizleme cihazları hakkında yorum görmedim. Konu içinde arama da yaptım bulamadım. Acaba kullanan yok mudur? Ben Karcher AF 100 ile Winix zero pro arasında kaldım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.
-
Ben uzun zamandır hava temizleme cihazı kullanıyorum.
Özellikle yatak odasında kullandığımdan beri daha dinlenmiş hissediyorum
Türk markası tercih etmiştim sanırım 5 yıl oldu çok memnun kaldım
filtrelerini rutin olarak değiştirip kullanırsanız çok fayda görürsünüz.
firmanın ürünlerine bakmanızı öneririm filtrede sorun yaşamadım ben sürekli ulaşılabilir.
Hava temizleme cihazında filtre önemli.
Fiyatlar size uyarmı bilemem ama link bırakacagım
https://iskin.com.tr/iskin-hava-temizleme-cihazi/
-
Karar verdiniz mi
Ben de bu ikisi arasında kaldım
-
Merhaba Devlet Okulu ilkokul 2 sınıf için almayı düşünüyoruz diğer velilerle beraber bu tip kalabalık yerler için ne alınabilir acaba?
30 kişilik sınıf takriben kare şeklinde ve en az 8x8 =64 metrekare sanırım
-
Xiaomi air purifier 4 pro kullanan var mı? 8250 lira almayı düşünüyorum.
-
millet ne kadar zengin. hepsine baktım filtre ve fırçasız motor var. çoğunda uv bile yok bence en kötüsünde bile olması gerekir. bu cihazların en fazla ederi 2000tl civarı. 5 bin 10 verince artı bir şey katmıyor. TCL BREEVA A3B HAVA TEMIZLEYICI-SİYAH Fiyatı, Yorumları - Trendyol gidin 6 bine bundan 3 tane alıp her odaya koyarım.
bu kadar basit ilkel bir cihaza yüksek tutarlar vermek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 22 Eylül 2024; 7:6:28 > -
çok girintili bir evim var 1 tane hava temizleme cihazım var xiomi compact 4 büyüklküğünde onun çocuk odasına koydum acaba 4 elite koyu koridora biryere mi koysam etkili olur mu yoksa yatak odam için birtane daha xiomi compact 4 alsam nasıl olur arkadaşlar hangisi mantıklı seçim ?
-
Bende çocuk odasında Xiaomi compact var, ben bir olayını göremedim, hep temiz hava gösteriyor. Koku giderme özelliği yok. Filtresi de pahalı. Tavsiye etmem bence bir tane daha almayın. Yatak odasında Daikin MC55 kullanıyorum, bin basar bu Xiaomi ye.
-
-
Bir süreliğine 20-25m2'lik bir alanda sobalı bir odada yaşamam gerekiyor. Soba ilk yakışta hatırı sayılır miktarda tütüyor, havalandırma şartları ise kötü.
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact alsam faydasını görür müyüm merak ediyorum.
https://www.epey.com/hava-temizleyici/xiaomi-smart-air-purifier-4-compact.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenver -- 18 Ekim 2024; 19:36:28 > -
Xiaomi'nin Elite hava temizleyicisini kullanan var mı, yorumlarınız nedir?
-
Aldınız mı bir cihaz? Bende soba yakılan bir oda için cihaz arıyorum
-
Arkadaşlar Daikin kullandıktan sonra trenyolda v s satmaya d başladım elimizde pek birşey kalmadı ama ihtiyacı olan alabilir firmamız NATURASOLFARM -
Hocam soba tutuyorsa odun - baca - soba türü çıra ile tutustur kargom kağıt kullanma meyve sebze sepetleri süper yanıyor ama başta az plastik kokuyor komur kullanmıyoruz bız Samsun'da cok ıhtıyac olmuyor oda yalıtmımızda gayet iyi komur olursa kesinnoda da koku da olur cihaz sart -
Arkadaslar merhaba
Xiaomi hava temizleyicisi ile araniza katildim, sormak istedigim bu cihazi yere mi yoksa tezgah ustu mu kullanmak daha verimli olur? -
Dyson’in nemlendiricili modelinden ( Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde™ ) almayi dusunuyorum ama bazilari nemlendirici olan biraz sesli calisiyor demis.
Bilgisi olan var mi nemlendiricili modelden mi alayim yoksa olmayandan mi ? Ses bakimindan diger dyson modellerinden fark yoksa nenlendiricili alip geceyim, yardiminiz rica
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X