Hocam hangi modelleri/markaları öneriyorsun? Evde inanılmaz toz var çatı katındayım. Çatıya izalasyon diye yorgan gibi birşey örtmüşler içinde 1 kere yürüdüm çatıda tüm ayaklarım tozdan kurum gibi oldu ve çıkmıyor. Havayla haliyle bu toz yayılıyor. Evde camı açınca perdeler toz doluyor. birşey almak zorundayım en azından çocukların odaya ne önerirsin? |
Hava temizleme cihazları (103. sayfa)
-
-
bugün bende aldım aynen böyle geldi.youtubede videoda izledim oradada böyle idi.yetkili satıcı olmadığı için sonradan paketlenmiş gibi duruyor. -
Bana göre dünyanın en gereksiz cihazı. Hiç bir işime yaramadı. Kenarda duruyor. 24 saat bile toplam kullanmadım.
-
Bende dün itibari ile Winix Zero cihazımdan kurtuldum. Sahibinden üzerinden 1 günde sattım.
Söylediklerinize katılıyorum.
Bence de dünyanın en gereksiz cihazları arasına girer
-
Farklı bir model mi aldınız yoksa hava temizleyicisi işini mi noktaladınız ve neden? Biz almayı düşünüyoruz da yorumlarınızı merak ettim.
-
Bahsettiğim marka modeli almıştım (Winix Zero Pro)
Hava temizleme cihazı işi benim için bitmiştir. Ben boğazımdan 2 kez ameliyat geçirdim, bu yüzden cihazı temin etmiştim fakat hiçbir yararlı etkisini görmedim. Bunlar benim şahsi fikirlerimdir, sizde farklı bir etki yaratabilir bilemem. Ben tavsiye etmem. -
Geç olacak biraz ama yabancı forumlardan da aldığım destekle winix zero pro aldım. Filtre fiyatlarının aşırılığı dışında gayet memnunum kaldım.
link atmak yasak mı bilmiyorum ama şu şekilde destek aldım konuyla ilgili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuyashi -- 4 Aralık 2024; 17:10:30 > -
-
Levoit filtreleri gerçek HEPA 13 değil, baskılar sonucu Levoit açıklama yaptı deniyor. HEPA 10-12 gibi birşey olabilir denmiş. Aynısı Xiaomi için de geçerli deniyor. Bence yan sanayi filtresi en ucuz ve filtrenin karbon içeriği en yüksek model alınabilir ama yan sanayi filtreler hakkında hiç fikrim yok. Bir alternatif de HEPA filtre alıp arasına aktif karbon koyup kenarlarını dikerek filtre yapmak, bu da iş görür.
-
Mesajda linkini gönderdiğiniz modelin 300s olduğuna emin misiniz? Ürün tanımında ve resimlerde Core 300 gibi görünüyor, resimlerde wifi simgesi görünmüyor.
-
Core modellerine göre vital modellerinde gerçek, sertifikalı HEPA 13 filtre var, core modellerindeki filtre sertifikalı değil deniyor. Siz Levoit aldınız mı? Aynı fiyata 300s modelini bulsam alacağım ama Amazon şu anda 300 ve 200s modellerini satıyor.
-
Herkese Merhaba, İyi bir hava temizleyici cihazı arıyorum. evimin metrekaresi 85 metrekare salonda kullanacağım. ama evin her odası bu cihazdan verim alsın amacım. o kadar marka varki kafam allak bullak oldu. Dyson, karcher, winix, leovitden tutun, panasonic, lg, daikin, fakir, vb.. aklınıza gelebilecek hepsine baktım. iki şey endişelendiriyor beni bunların filtreleri bir kaç yol sonra bulunmazsa cihazlar çöp olabilir mi gerçeği. ikincisi de filtresi değişmeyen bir cihaz buldum yalan mı doğru mu bilmiyorum tabi kendileri bunu iddia ediyor.. bahsettiğim cihaz fakir technosphere.. şayet böyle bir şey varsa da burda okuduğum kadarıyla filtresi değişmeyen cihaz olursa ozon yaydığı yanlış anlamadıysam. bu markalardan hangisi tercih edilmeli bütçemi 30 bine kadar zorlarım, veya o kadar zorlamaya gerek var mıdır, yardımcı olcak arkadaşlar olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kloveangel -- 3 Aralık 2024; 13:50:42 > -
Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum 🤔 -
Hocam memnun musunuz makineden? Faydası oldu mu sizce astım için
-
-
Oled ekran bariz kusurlu. İade edin.
-
Hocam ürünü aldınız mı ? Aynısını almayı düşünüyorum dün mediamarkt'dan baktım bayağı övdü satışcı bu modeli özellikle. 7499 liraydı fiyatı da. Tüm gün açık kalmasına gerek yok anladığım kadarıyla. Ben öyle biliyordum
-
Merhaba, siz aldınız mı ? Ben de Levoit 300s modelini almayı düşünüyorum. Özellikle güneş varken uçuşan tozları görünce yuh diyorum. O açıdan çok faydalı olacağından şüphem yok. Filtre konusunda haklısınız ama bence firmaların atıyorum 5 yıl 10 yıl gibi filtre temin etme yükümlülükleri vardır. Yoksa satış yapamazlar zaten tek seferlik ürün gibi düşünüleceği için kimse almaz. Bu arada 30bin lira çok fazla olur bu tarz bir cihaz için. 300s modeli mediamarkt'da 7499 liraydı dün.
-
Merhaba, Ağustos'da yazmışsınız bugün 14 aralık. Hangi ürünü aldınız ve memnuniyet durumunuz nedir ?
-
MC55 çok büyük duruyor hocam. Bunun yarısı kadar bir cihaz var aklımda (Levoit 300s) sizce yetersiz olur mu ? 85metre kare ev. koridora koyacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X