Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.069
Cevap
148
Favori
588.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hem nemlendirici ya da nem alıcı hem de hava temizleyici cihazlar yerine ayrı ayrı almak daha çok öneriliyor bilginize

• Levoit 300s modeli ile daikin ve fakir vigor plus karşılaştırması yaptığınızda hangisi iyi sizce ? İlk defa alacağım.

• Thermodynamiker kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam almadım ama alacak olursam fakir alacağım. filtre durumundan.

• kloveangel kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de Levoit 300s sipariş ettim. Filtre durumundan kastettiğiniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermodynamiker -- 23 Aralık 2024; 11:53:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thermodynamiker kullanıcısına yanıt

ömür boyu filtre değişimi yok iddiaları var.

• Eve bir hava temizleme cihazı alma niyetim var ama böyle bir cihaza ihtiyacımız olup olmadığı, ayrıca bu cihazların gerçekten işe yarayıp yaramadığı konusunda kararsızım.

Evde hayvan beslemiyoruz, sigara da içmiyoruz. Bu konuda çokça bahsedilen yemek kokusu bildiğimiz evde pişen nohut patlıcan vs kokusu ise bu kokulardan rahatsız olmuyoruz (olanlar da neden yemek kokusundan bu kadar çok rahatsız oluyor anlamış değilim).

Kronik astım bronşit gibi rahatsızlıklarımız yok. Sürekli alerjik durumumuz yok. Eşimin bahar alerjisi var ama bu aletle ilgisi yok sanırım.

Hem evin küçük olması hem ufaklığın devamlı ortada duran oyuncakları sürekli bir dağınıklık sebebi. Bunlara ek iş güç de derken sık sık genel temizlik yapamıyoruz. Robot süpürge var ama çalıştırsak hareket edecek yer bulamaz aletceğiz.

Beni endişelendiren şey, evin havası temiz gibi görünse de camdan giren güneş ışığında veya ışığı kapatınca telefonun kamera ışığında görünen uçuşan tozlar. Bunları soluyor olmak insanı korkutuyor. İlla astım alerji öksürük olmadan temiz hava solumak aileme solutmak isterim.

Gel gelelim hava temizleme cihazı kullanan 10 kişiden 5'i çok memnun 5'i aldığına pişman. Genel yorumlara göre karar vermek zor. Bir de denemek için xiaominin küçük modelini bulup 3-4 günlüğüne taktık sürekli hava temiz dedi bilmiyorum ne kadar doğru ölçüm yaptı.

Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların fikirlerini almak isterim. Bir de bilindik modelleri kullanan arkadaşlar test etmek için evdeki tüm ışıkları kapatıp telefonun flashını açıp uçuşan tozları gözlemleyebilirse sevinirim.

Bu konuyu baya bi okudum kafamda bir model tam olarak netleşmedi. Eğer cihaz alırsam winix zero modeline yakınım gibi ama cihaz alıp almama konusunda ve model konusunda tavsiyenize ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• albaywolf kullanıcısına yanıt

Xiaomi Smart Air Purifier Elite aldım. Cihazı ilk açtığımda hava kirliliği pm2.5 : 30-40 (cihaza göre orta seviye kirlilik) aralığında gözüküyordu. 4-5 saatte 5-10 aralığına düşürdü. Sonraki günden itibaren 1-5 aralığına sabitledi.

Bizde havada uçuşan tozlar, genel tozlanma vs. yüzünden aldık. Havada uçuşan şeyler hiç kalmadı. Ne güneşte ne telefon ışığıyla birşey gözükmüyor artık.

Gerçekten daha temiz bir hava soluduğumuzu hissediyoruz. Hafif dağ havası gibi fresh bir hava var.

Eve ilk defa gelenler falan da direk fresh bir hava farkediyor.

Bana da biraz düzmece gibi geliyordu fakat düşündüğümden daha etkili çıktı diyebilirim. 1 ay önce blackfriday de almıştım.

• procaptain kullanıcısına yanıt

ne kadara almıştınız acep?

• Katz. K kullanıcısına yanıt

9350

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.