Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
150
Favori
594.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20 çıkması çok şaşırtıcı hocam.

Benim evde bodrum kat arabalar dan oturulmuyor sürekli egzoz bende bu ürünü düşünüyordum ama bahsettiğiniz rakamlar beni de şaşırttı.

İlerleyen günler de deneyimleriniz paylaşmaya devam ederseniz çok sevinirim.
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    bulunduğun şehrin hava kirlilik derecesi neyse evdeki de ortalama o civar oluyor sanırım. bu da her gün farklı oranlarda değişiklik gösterebiliyor. mesela demin açtım 33'tü.
  • earth. E kullanıcısına yanıt
    Pek gerek yok gibi hocam o zaman zaten 0 50 arası iyi denilebilir sanırım.

Ben esasında toz icin istiyorum her gün süpürüyoruz yine de toz oluyor her yer ama toza bir etkisi yokmuş daha önce konuşulmuştu. Teşekkürler bilgiler için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    evet hava kirliliği düşük yerlerde şart değil ama fazlalık da değil. illa ki ihtiyaç duyacağın bir zaman olur. ben hiç boşuna aldık diye pişmanlık duymadım şahsen. bir kere temiz hava soluyunca tekrar ihtiyaç duymaya başladım açıkcası ara sıra camı kapıyı kapayıp açıyorum :d ama hava sıcak olduğu için bi süre sonra sıcak oluyor gene camı açıyorum. yani yazın klimasız evde belki biraz fuzuli ama kışın iyi olacak. özellikle geceleri yatmadan önce açıp temiz havada uyumak iyi olacak.
  • Ben de uzun araştırmalar sonucunda 2.270-TL'ye Winix Zero modelini aldım. Burada paylaşımda bulunan, fikir veren arkadaşlara teşekkürler. Deneyimledikten sonra görüşleri yine paylaşacağım.
  • Xiaomi Mi Air Purifier alıpta alerjisinde ciddi fark görenler yorum yapabilir mi?
  • Arkadaşlar.bende de ileri derecede toza polene alerjim var
    Yazın klima kullanıyorum.bir nebze filtre görevi görür diyelim,kışın ev hem havasız hemde klima çalışmadığından ortam kirli oluyor
    Electroluxun yeni çıkan hava temizleyicisi hoşuma gitti
    Fiyatı 3 bin lira civarında
    Bu konuda xiaomi ye güvenmiyorum maalesef.Telefonda bile servisleri berbat.Bozulma veua filtre bulma konusunda hep sıkıntı yaşayacağımı kestiriyorum
    Siparişi verdim bakalım.Hem filtre kalitesi,hem marka,hemde ürünün sessizliği beni cezbetti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bu ürünle ilgili pek yorum yok. Deneyimlerinizi merakla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Merhaba hocam bu ürünle ilgili pek yorum yok. Deneyimlerinizi merakla bekliyorum.
    Fiyat olarak dyson ile xiaomiler arasında kalıyor.
    Vinix ile aynı fiyatlarda.vinix markası iyi reklam yaptığı için insanlar o tarafa yöneliyor
    Electrolux reklam konusunda sıkıntılı ama marka olarak çok iyidir.
    Filtre bulunurluğu güzel
    Kullanınca yorum yaparım.
    Özellikle sessizliği için bu markayı aldım.O konuda biraz kılım

Ben sitesine filan baktım ama filtre göremedim hocam filtre fiyatları hakkında bilginiz var mı ?
  • quote:

Ben sitesine filan baktım ama filtre göremedim hocam filtre fiyatları hakkında bilginiz var mı ?
    Ben sipariş vermeden yetkili servisi aradım hocam.filtre durumunu sordum.Ellerinde yoksa bile sipariş veriyolar
    Fiyatını sormadım ama 24 saat boyunca çalışırsa 1 yılda değişiyor dediler

Sitesinde 12 saat boyunca çalışır ise 1 yıl yeter ortalama diye bir bilgi gördüm hocam bilginize. Ben dyson'u sırf filtre maliyeti yüzünden tercih etmiyorum mesela.

Hayırlı olsun tekrardan yorumlarınızı bekliyoruz :)
  • quote:

Sitesinde 12 saat boyunca çalışır ise 1 yıl yeter ortalama diye bir bilgi gördüm hocam bilginize. Ben dyson'u sırf filtre maliyeti yüzünden tercih etmiyorum mesela.

Hayırlı olsun tekrardan yorumlarınızı bekliyoruz :)
    Pardon hocam doğrudur.24 saat kalmış aklımda.12 saat 1 yıl bile bence çok iyi
    Yarın yetkili servisi tekrar arayıp filtre fiyatını öğreneyim

• Hocam tekrar merhaba.eletrolux izmir bayisini aradım. 500 lira civarı dediler.elimizde yoksa sipariş üzerine getirtiyolarmış
    Bence 500 lira civarı 1 sene için çok uygun.Sonuçta 5 filtreesi var içinde

Evet hocam dyson dan ucuzmuş dyson 1.000 TL.

Valla merak ediyorum ürünü gelince yorumlarınızı merakla bekliyorum.

• Merhabalar, bende xiaomi 3H modelini dün kullanmaya başladım. Cihazı dün akşam 18:00 de AUTO modda açtım. 35m2 açık mutfaklı oturma odasında pm2.5 değeri 20 den başladı, gece 23:00 de bu değer 10 oldu. Şu anda 6 ve cihaz çok hassas sensöre sahip, cihazla aramda 3 metre olmasına rağmen elektronik sigara buharını farketmesi 3-4 saniye sürüyor, gerekirse hızı yükseltip saniyeler içerisinde buharı yok ediyor. Bir diğer sevdiğim özelliği de açılma ve kapanma programlaması. Her gün sabah 9:00 da açılıp, gece 00:00 da kapanmasını programladım. Gerçek anlamda toz tutma özelliğini eşim gözlemleyecek artık. Zira nerelerin ne kadar zamanda tozlandığını kendisi biliyor.

Hava temizleme cihazları Hava temizleme cihazları

• Merhaba Arkadaşlar,
    Küçük kardeşimin kedi, böcek, toz, küf gibi bir çok alerjisi çıktı. Uyuyamıyor bile. Bu tarz bir cihazın rahatacğaını düşünüyorum. Öneriniz nedir ? Kampanya olur ise haber verebilir misiniz? Ay başında alacağım. Bütçem 1000-1500'e kadar çıkabilirim.
  • Xioami nin yeni modeli. Airdog. Birkac aya Turkiye ye gelir. Su anki Cin fiyati 4500 tl den basliyor.
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/708552/bf3829fa-775b-4765-ac20-b7f4049dc336.jpeg[/simage Hava temizleme cihazları
     Hava temizleme cihazları
     Hava temizleme cihazları
     Hava temizleme cihazları

• Filtresi yıkanıp tekrar mı kullanılıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    detaylı anlatımda yıkandıgı ve filtre masrafı olmadıgı yazıyor. Demek ki sarf malzemesi masrafını kısıp, 10 yıllık filtre parasını baştan alacak Çinliler :)
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.