MERHABALAR... UZUN SÜREDİR BENDE HAVA TEMİZLEME CİHAZLARINI ARAŞTIRIYORUM.. YAŞADIĞIMIZ BÖLGE İTİBARİ İLE TERMİK SANTRAL VE SANAYİDEKİ FABRİKALARDAN DOLAYI ÇOCUKARIMINDA ÖZELLİKLE KIŞ AYLARINDAKİ HAVA KİRLİLİĞİNDEN SONRA ASTIM BRONŞİT HASTALIĞI OLUŞTU.VE SIK SIK TEKRARLAMAKTA.. BEN İKİ ÜRÜN ARASINDA KARARSIZ KALDIM İLKİ Fakir Vigor Plus İyonik Hava Temizleme Cihazı DİĞERİ İSE Winix Zero Pro Hava Temizleme Cihazı BU ÜRÜNLERİ KULLANAN ARKADAŞLARDAN YORUMLARINI ALABİLİRMİYİM ? BENİM İÇİN ÇOK AYDINLATICI OLACAKTIR. |
Hava temizleme cihazları (70. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hasan Bey benim icin filtre ucuzlugu ve kolay bulunmasi onemli. Hangi modelleri tavsiye edersiniz ? Kac para filtreleri ???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NEOKOREXMERHABALAR...
UZUN SÜREDİR BENDE HAVA TEMİZLEME CİHAZLARINI ARAŞTIRIYORUM..
YAŞADIĞIMIZ BÖLGE İTİBARİ İLE TERMİK SANTRAL VE SANAYİDEKİ FABRİKALARDAN DOLAYI ÇOCUKARIMINDA ÖZELLİKLE KIŞ AYLARINDAKİ HAVA KİRLİLİĞİNDEN SONRA ASTIM BRONŞİT HASTALIĞI OLUŞTU.VE SIK SIK TEKRARLAMAKTA..
BEN İKİ ÜRÜN ARASINDA KARARSIZ KALDIM
İLKİ Fakir Vigor Plus İyonik Hava Temizleme Cihazı
DİĞERİ İSE Winix Zero Pro Hava Temizleme Cihazı
BU ÜRÜNLERİ KULLANAN ARKADAŞLARDAN YORUMLARINI ALABİLİRMİYİM ?
BENİM İÇİN ÇOK AYDINLATICI OLACAKTIR.
Hangisini aldınız
Up
-
Winix'inmi yeni modeli çıkmış?
-
quote:
Orijinalden alıntı: exper2006Winix'inmi yeni modeli çıkmış?
yok abi xiaomi için
bu arada winix in yurtdışında cepten kontrol edilebilen modelleri var
Türkiye'de bu modellerin olmaması büyük eksiklik
sadece renklere bakıp kirli temiz demek basitlik gibi
-
Her tarafımız kumanda oldu. Varsın buda kumandasız olsun, yeter ki işini yapsın. Alerjik bünyem olduğu için
ben evimdeki kuşlardan çıkan toz ve mantarları çeksin yeter diyorum.
Esas bu konuda en etkili olan cihaz hangisidir, winix deki yorummlar olumlu gibi, filtrede 600 TL civarında makul görünüyor. Xiaomi Air Purifier Pro Akıllı Hava Temizleyici AC-M3-CA nin çekim güvü biraz daha düşük gibi geldi
-
Aslında bu air purifierlerin de aynı robot süpürgeler gibi otonom hareket edebilmeleri çok daha etkili olur. Bu şekilde köşe bucak daha etkin tozdan uçuşan maddelerden arınır
sercairin pure healthy'sini kullanıyorum kafemizde ben de çok memnun kaldım
-
Dyson hava temizleme cihazları için filtreye ihtiyacı olan var mı arkadaşlar?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu cihazlar oda daki nemi düşürüyor mu ? Nem ölçer geçti elime odadaki nem 70 ile 85 arası değişiyor çok yüksek. Xiaomj air 3h filan alsam nemi de düşürür mu acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: hasan525252
Merhaba arkadaşlar piyasa bulunan Tüm cihazlara filtre üretiyoruz filtre ihtiyacınız olursa beni arayabilirsiniz N11 de Temizhava filtresi diye mağazamız da var
Yeni çıkacak cihazlarda filtre yapabiliriz aklınızda olsunMerhaba hocam, n11 mağazanızdan aldığım karbon sargı ve toz tutucu filtreler bugün geldi.
Hemen taktım, malzemelerin ana filtreye uyumu iyi. Tam ölçüsünde üretilmiş.
Geliştirme adına söylüyorum karbon sargı filtresindeki velcro bant 1 tık daha ince (enden değil yükseklikten) model olursa arada hiç açıklık kalmayacaktır.
Pay bırakmışsınız yeterince sargı filtre baya bir üst üste geliyor fakat biraz aralık kalıyor birleşim yerinde.
Sağlam tutsun diye kullandığınız velcro fazla kaliteli bu nedenle de yüksek kalıyor birleşiminde :)
Beyaz velcro filan görmüştüm ince. Gerçi siz biliyorsunuzdur zaten malzemeleri.
Şu an da iyi ama fikir vermek istedim.
Sürekli müşteriniz olacağım gibi görünüyor, teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: drvimuHangisini aldınız
Alıntıları Göstergeç gördüm biraz yazılanları kusura bakmayın
Winix Zero Pro Hava Temizleme Cihazını aldım umarım pişman olmam...
kullanmaya başladık şuan için ev içersinde bir olumsuzluk yaşayan hasta olan yok şükür..fakat gerçekten ürüne tam not verebilmek için kış sezonunu geçirmekte fayda var..
-
Teşekkürler hocam apk kontrolü olmaması beni soğutuyor. Bunun yerine Xiaomi air purifier pro h modelinden 2 tane alasım var
Bu nem olayını gerçekten merak ediyorum. Oda da %80 nem var bu çok fazla sırf nem için ayrı bir makine almak istemiyorum. Eğer bu hava temizleme cihazları nemi düşünüyorsa direk hava temizleme alıp geçeceğim. Kullanan arkadaşlar nem konusunda bir fark gördü mü ?quote:
Orijinalden alıntı: Resurrectionn
Bu cihazlar oda daki nemi düşürüyor mu ? Nem ölçer geçti elime odadaki nem 70 ile 85 arası değişiyor çok yüksek. Xiaomj air 3h filan alsam nemi de düşürür mu acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Resurrectionn
Bu nem olayını gerçekten merak ediyorum. Oda da %80 nem var bu çok fazla sırf nem için ayrı bir makine almak istemiyorum. Eğer bu hava temizleme cihazları nemi düşünüyorsa direk hava temizleme alıp geçeceğim. Kullanan arkadaşlar nem konusunda bir fark gördü mü ?
Alıntıları Göstersadece nemi çözmek istiyorsanız... buhar makineleri işinizi görücektir.
bende daha önce buhar makinası kullanıyordum fakat sadece nemi engellemeye yarıyor.. içerde biriken kötü hava ile birlikte oluşan küf ve benzeri bakterilerin oluşmasını engellemiyor.
şuan buhar makinası 2 haftadır kapalı winiz zero pro aldım nemde abartı bi artış olmuyor. tabi kış gelmediği için nemde sürekli bir değişme yok suan..
ayrıca ne kadar buhar makineleri nemi dengelese de uzun tecrübelerim sonunda buhar makinesinde bile küfün oluştugunu gördüm.. benim açımdan pek sağlıklı gelmiyor artık..
-
Bana net bir veri lazım hocam yanlış anlamayın sizin için demiyorum bilgi için teşekkürler.
atıyorum makineyi almadan nem 70 di makineden sorna 60 a düştü vb gibi.
-
Arkadaşlar salonum mutfakla bir, aspiratör çalışmıyor, yemek kokusunu en iyi alan, tecrübe eden arkadaşlar model önerebilir mi?
,
-
Bende xioami air purifier 2h modeli var. Merak ettiğim bu zımbırtı havaya (-) iyon salınımı yapıyor mu ? Yazmamışlar sitesinde falan.
Yeni modellerinde filtre yıkanması dışında ahım şahım pek fark yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X