Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.081
Cevap
148
Favori
590.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sonradan philipsin sayfasında gördüm o ayrıntıyı. 800 serisi ve 1000 serisinde 12 ay yazıyor. 2000 ve 3000 serilerinde ise 3 yıl yazıyor. 1711 3 yıl nasıl dediler anlamadım doğrusu. Bir de filtreleri bulmak da sıkıntı pek yok gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Philips ac2939 aldım dün geldi. Uygulamayı kuramadım diye yorumlar görmüştüm nette ama becerememislerdir diye düşündüm ama ben de ne yaparsam yapayım baglanamadim. Olmuyor kuramadım. Daha önce bu forumda bu cihazı kullanan birisi vardı. Yardımcı olabilir mi acaba

• slhztprk kullanıcısına yanıt

Wifi ağında philipsi göreceksiniz.

Ona tıklayıp bağlanın, sonrada otomatik kendi ağ bağlantı şifrenizi isteyecek.

Telefonunuz aynı wifiye bağlı olması gerekir.

Bu kadar.

• Nickimi_kedi7 N kullanıcısına yanıt
    Benim telefonum iphone, kurulum yapamadım. Eşimin android telefonu ile sorunsuz bı şekilde kurulum yaptım. Kendi telefonumdaki uygulamaya da aynı oturumu açınca sorunsuz geldi.

• Arkadaşlar xiaomi air purifier pro cihazın filtre suresi bitti uyarısı veriyor. Piyasada 550 ve üstü fiyatlar ve anladığım kadarıyla ucuz olanlar orijinal değil.

var olan filtreyi temizleyip kullanmaya devam edilir mi? Tabi eski performansı olmaz ama cihaz bunun süresi dolmuş diyip çalışmayı kesiyor mu?

Orj olmayan alırsak sayacı %100 den başlıyor mu yoksa %0 demeye devam mı ediyor?

• Merhaba,

https://www.hepsiburada.com/10-adet-philips-ac2939-uyumlu-gumus-iyonlu-elektrostatik-toz-tutucu-on-filtre-p-HBCV00003T2I6F

AC 2939 için şöyle bir ürün gördüm. Kullanan yada yorum yapabilecek olan var mı ?

Ek olarak filtresinin fiyatı sürekli artıyor. Filtre için muadil bulunuyor mu ?

• heavy86 H kullanıcısına yanıt
    Sizdeki ürünün adı nedir. Bende astım hastasıyım. Gaziantep'te yaşıyorum havası çok tozlu. Deprem sonrası oğlumun psikolojisi için kedi aldık. Bize hangi cihazı önerirsiniz. İyon özellik ne işe yarar vs. Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasbihalim -- 14 Mart 2023; 23:51:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt
    Hva temizleme makine önerisi yapabilirmisiniz. Winix, Daikin , Xiaomi gibi

• Hasbihalim H kullanıcısına yanıt

Bende Philips AC3030 serisi vardı sıfır. Ama geçen yıl sattım malesef. Hiç kullanmadım ama baya kaliteli bir şeye benziyordu. Zaten boyutu eski silindir sobalar kadardı. Hiç kullanmadığım için yorum yapamıycam malesef ama fiyat performans xiaomi diyorlar sanırım.

• whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Aslında Xiaomi prifer 3h ve Daikin mck modelini arasında şimdilik kaldım. Araştırmam devam ediyor.

• Hasbihalim H kullanıcısına yanıt

Bir de şu yöntemde aklınızda olsun. Bir tane pahalı aletin etkinliğine göre 2 tane ucuzun etkinliği daha fazla olur. Fiyatlarda indirim yakalarsanız bu fikri de değerlendirin.

• Zorkof kullanıcısına yanıt

Merhabalar kullandınız mı? Aynı modeli alacağım da memnun musunuz?

• Arkadaşlar 3 ila 5k civarı bi öneri yapabilir misiniz?

Ev de arada uzun bir koridor var 1+1 tahmini 70 m2 falandır. Eğer 5-6k vereceğim bi cihaz temizleme kapasitesi ne kadar yüksekte olsa evin şeklinden dolayı bütün evi temizleyemiyorsa yani odalar arası taşıyacaksam daha kompakt bişey alırım arada salon ile oda arasında taşırım.

Yine de fiyat farkı değiyorsa ekstra temizleme özelliklerine yada daha çok fiyat verdiğimde filtre daha kolay bulunacak yada daha az sıklıkla değişecek phipsler 3 sene demişsiniz mesela o parayı vermek daha mantıklı olabilir.

Edit: Belki tek bi tanesine 5-6k vermektense iki oda icin 2-3k lik ufaklarda dusunulebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 20 Mart 2023; 0:12:11 >
  • mubinilker kullanıcısına yanıt

Valla kullandım da zaten evin içindeki hava değerini 1-10 arası yani çok temiz gösteriyordu, ben çok fark görmediğim için amcama gönderdim. Bence alerjiniz yoksa almayın ya da eviniz havası çok kirli bir yerde değilse. oğlumun öksürmesini de 2 kuruşluk nozal yıkama setiyle çözdük.

• Çok fazla ürün var. Çocuğun alerjisi var mecbur alacaz. Fikri ve bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

Hava temizleme cihazları
     Hava temizleme cihazlarıamazon
    Leitz TruSens Z-2000 SensorPod 'lu Hava Temizleyici,35 m² ECARF Sertifikalı, 64 dB Ses, 28 W, HEPA Filtre, Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07W8J3BCW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

https://www.iyihava.com/winix-zero-compact-hava-temizleyici/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepower -- 22 Mart 2023; 23:5:38 >

• Mesajlara çok yanıt gelmemiş, sanırım bu konuda bilgili kişi sayısı çok fazla değil ancak yine de sorayım.

2 yaşında kızım ve 20 günlük bebeğimiz olduğu için uyku kalitesini arttırmak ve temiz hava soluduğumu bilmek istiyorum. Akşam pencereyi açtığımızda dışarıdan gelen kömür kokusundan dolayı akşamları evi hiç havalandıramıyorum. Hem de oturma odası ve mutfak arası açık olduğu için yemek kokusu olduğunda yayılmasın istiyorum. Bu amaçla bu ürünler işimi görür mü? Leitz almaya daha yakınım sizce hangisini tercih etmeliyim?

• Philips amf870 ürününü satın aldım, ülkemiz stoklarina yeni girmiş. Yabancı site yorumları çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1+1 Ev için Xiaomi Airpurifier 4 kullanıyorum. Çok sessiz, kısa sürede havayı temizliyor. Yeni alacak olanlara önerebilirim.

• philips AC2939

kullanan arkadaşlar, cihaz kokuyu çekiyor mu ¿

bendeki cihaz koku çekemiyor.

Servis normal dedi. Sanki salladı gibi geldi bana.

Alışveriş sitelerinde ki yorumlar, kokuyu falan anında çektiği olarak yazılmış.

Tabi abartıp, cam açmış gibi ferah hava oldu evde falan diyende var ;)

• VEBAL kullanıcısına yanıt

Bu Ürünü almayı düşünüyorum. 13k civarı bir fiyatı var, aldı iseniz kısaca yorumlar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.