Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
2.081
Cevap
148
Favori
590.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu geriye gidip okudukça daha da kafam karıştı. winix zero pro modeli ile xiaomi air purifier 4 pro modelleri arasında kalmıştım ama şuan philips ve dyson'ı da düşünmeye başladım.

çoğu kişi gibi benim de alerjim var. ev tozlarını çekecek, havayı temizleyecek bir cihaz arıyorumç bütçe sıkıntı değil yeter ki beni rahatlatsın gece uyurken.

ayrıca sadece odamda kullanmayı düşünüyorum ve biraz da sessiz çalışırsa iyi olur.

siz neler önerirsiniz ?

• Arkadaşlar merhaba yatak odam için küçük bir hava temizleyici almak istiyorum bütcem çok yok max 5000 civarına kadar sessiz şekilde çalışabilecek ürün arayışı içerisindeyim öneriniz varmıdır acaba arada sırada kendim salona da götürebilirim 2 + 1 ev net 95 mt büyük bir ev olmadığı için çok büyük model istemiyoruz.

• air purifier 4 compact aldım, yanında şunu da almayı düşünüyorum kullanan oldumu bu tarz bişi daha önce ?

amazon
    10 Adet Xiaomi Smart Air Purifier (Model :4 Compact) Filtre Üstüne Uyumlu Nano Gümüş İyonlu Elektrostatik Toz Tutucu Ön Filtre
    https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Smart-Air-Purifier-Model/dp/B0C4JN8LZY/ref=sr_1_7?keywords=air+purifier+4+compact
  • Amazon Prime Day kapsamında Homend'in şu ürünü mevcut. Fiyatına kıyasla işlevi çok iyi duruyor teoride ama kullanan var mı, alınır mı? Merak ettim.

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Homend O-zone Duo Pro 9006H 2 in 1 Hava Temizleyicisi ve Nemlendiricisi (Anlık Hava Kalite Göstergeli)
    amazon
    Prime Üyeleri için günün fırsatı: Homend O-zone Duo Pro 9006H 2 in 1 Hava Temizleyicisi ve Nemlendiricisi (Anlık Hava Kalite Göstergeli)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BDZC351S?ref_=cm_sw_r_apan_dp_65YM3Q0BR2TWVWFQMT14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowell -- 12 Temmuz 2023; 11:54:3 >

• arkadaşlar merhaba. deprem bölgesindeyim, küçük çocuğum var. hem enkazlardan hem de zemin katta olduğumdan evde çok fazla toz var. filtre değişim aralıkları uzun ne önerirsiniz? evde sigara kullanmıyorum.

• XIAOMI Mi Air Purifier 4 Lite ile PHILIPS AC0850/11 arasında karasız kaldım aşağı yukarı yanı fiyatlar hangisini önerirsiniz arkadaşlar ve kısaca sebebi nedir önerinizin? teşekkürler...

• Arkadaşlar , bu hava temizleyicileri araştırırken , en önemli konulardan birinin filtre fiyatlandırması olduğunu da öğrenmiş oldum. 1 haftadır araştırıyorum Dyson la başladım araştırmaya ama filtre fiyatları 2000 küsur , Xiaomi de 1000 küsur. Klima işinde en üst seviye olan Daikın ın hava temizleyicilerine bi bakayım dedim ve en yeni modeli var MCK70YV , hepa filtresine 10 yıl , diğer filtrelerine de ömürlük yazıyor. Açıkçası 10 yıl olması beni cezbetti , kullanan var mı aranızda?

• Önce Fakir'in vigor plus'ının reklamını görüp almaya niyetlendim, 10-11bin fiyatı görünce philips, xiaomi'ye baktım.

Sonra Robx MS24 diye bir marka gördüm ama çıkalı 3-4 ay olmuş, henüz filtreleri de satışta değil, alsam mı almasam mı derken;

Dijitsu'nun ht200 modelini gördüm: amazon'da 2600₺ ama pttavm'de 1800₺e satılıyor. Dijitsunun servisi ve müşteri hizmetlerinin berbat olduğunu duyduğumdan vazgeçtim.

Bugün viomi ve lydston arasında karar vermeye çalışırken(aslında ikisi de robot süpürgelerden tanıdık markalar)Hepsiburada'da 9000₺ye satılan lydsto A1 cihazı A101'de 3558₺ görünce aldım.

Gelince bakalım nasılmış.

• barsoy kullanıcısına yanıt

Yorumunuzu görünce ben de aldım. Akakçeden bakınca Mayıs ayındaki fiyattan bile daha ucuz görünüyor. Ürünün çok fazla incelemesi yok ama kötü bir marka olmadığı görünüyor. Gelsin görecez bakalım. Teşekkürler

• Son 4-5 sayfayı okudum, herkesin kafası karışık, şunu aldım memnun kaldım yorumu yok. Kafam iyice karıştı.

4 yaşındaki oğlum geceleri çok öksürüyor, bu hava temizleme cihazlarını denemek istiyorum. Bu cihazların filtreleri 6 ayda bir değiştirilmesi gerekiyor, ben 6 ayda bir binlerce lira filtre parası vermek istemiyorum. Önceliğim filtrelerin ucuz ve bulması kolay olması. Arçelik için filtreleri ucuz yorumu gördüm. Winix'i ve Fakir'i çok övmüşler ama filtrelerin fiyatlarına bakmadım.
  • muratkaya kullanıcısına yanıt

Son sayfayı da okuyun isterseniz Daikin'in filtreleri ömürlük diye bu sayfada yazmış zaten adam.

Hocam bu tip cihazlar genelde havası kirli bölgelerde fayda sağlar. Özellikle sanayi kaynaklı partikül kirliliğini gidermekte etkilidir. Eğer doğalgazlı bir muhitte havası temiz bir semtteyseniz çocuğunuza çok olumlu etki etmeyebilir. İyonizerli hava temizleme cihazları ozon yayabildikleri için ayrıca risk taşırlar. Ozon çok reaktif bir gaz olup akciğerlerde tahrişe yol açabilir.

Bunun yanı sıra yatak yorgan çarşaf koltuk kanepe halı kıyafetler yün polyester vs. hem ev tozu hem alerjen kaynağıdır. Eğer çocuğunuzun bu tip bir alerjisi varsa evi düzenli olarak süpürmek çok daha etkili olur. Robot süpürgeler genelde bu konuda iyi iş çıkarıyor. Evi düzenli süpürüp temizlemenin hava kalitesini arttıran en önemli unsur olduğu kanısına varılmış.

Çocuğunuzun hekim kontrolünde öksürüğünün sebebini araştırılıp duruma göre hekim kontrolünde önlem almanız daha faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 27 Eylül 2023; 15:34:13 >

• Gerile3 kullanıcısına yanıt
    Ben nonwoven kumaş kestim filtre ömrü uzasın diye. Faydası oluyor baya ancak 250tl değermi bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 29 Eylül 2023; 16:38:23 >
  • kayzersoze77 K kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 yıl çok uzun bir süre. O filtre 6 ay 1 senede dolar. Yıkanabilir filtremi acaba bilginiz var mı?

Ek: streamer dediği teknolojiye plazma discharge teknolojisi diyor. Oda direk ozon üretir. Muhtemelen ozon ürettiği için gerek yok diyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 27 Eylül 2023; 15:46:7 >

çamaşır kurutma makinesi almakta bu konuda faydalı oluyor deniliyor birkaç sayfa öncelerde bahsediliyordu

• 2 yıldır kurutma makinesi kullanıyoruz gerçekten her eve lazım bir alet. Evdeki tozları da baya azaltıyor. Toz haznesinde kalıp kalıp toz birikiyor.

• onatba O kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Ama ben Daikin MC55W aldım. Elime dün ulaştı, bir işe yarayacak mı zamanla göreceğiz artık. Organize sanayi bölgesine yakın bir yerde oturuyorum. Streamer özelliği koku ve kir algıladığı zaman devreye giriyor onun dışında normal modda çalışıyor.

• Lydsto geldi kullanmaya başladık ama 0-65 ppm temiz hava sayıldığından ve ekranda ppm değeri 6-8 arasında gösterdiğinden cihaz hiç devreye girmiyor. Bir kere balkonda sigara içip içeri girdim, cihaza 5-6 metre uzaktayken ppm 45e çıktı biraz çalıştı hemen düştü değer.

Bu arada hepsiburada teknosa vb 8999₺₺ den satılırken a101 de hala 3558₺den satılıyor. Bu bir satış stratejisi mi bilmiyorum ama bende işe yaradı aldım
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Hoca hbde de 3500 civarı, size farklı firma denk geldi herhalde. Bu arada hocam filtresi xiaomi filtresiyle aynı kı? Kıyaslama şansınız oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.