hocma bildiğim kadasrıyla omurluk hepa fıltre olmuyor zamanla doluyor değiştirlmesi gerekşir yoksa vasfı azalıyor compack modelı dusunmuyorum xiaomi 4 yada 4 pro dusunuyorum 2. el temız az kullanılmıs cıhazlar var 5 6000 tl lere fakat xiaomi claısıeken ıyor ozellıgını aktıf edıyormus ve toz zerreceıkleırnı bu sayede yakalıyormus hatta geneli yapıyormus bu ısı bır sıtede okudum bu da ciddi sağlığa zararlı uzun vadeli ayrıca nemlemndirme cihazı hıc dusunmuyorum doktorlarda onermıyotrlar insan vucuduna cok mudahale dogru değil bence
ofısımın oldugu yuerde agaclar var temız hava gelıyor fakat odada zevk amaclı soba yakıyopruz ıstesek dogaz gaza cevırıız ama soba bir kültür ve zevk alıyoruz ye ıc adamm gibi ısınn bazen tutuyor yada kısın havaalr cok sogyukken pek cam acmıyoruz ya amac odadakı havayı temızlemek acıkcası buna hıtap eden cihaz lazım xiaomi de hepa fittre var ama kalıteıs bellı degıl farklı bır gelıstırılmıs bır hepa kullandıgını ıddıa edıyor bence yalan birde true hepa filtre okuyorum bu işin aslı nedir cok marka ve model var 45 50 m2 olan modeller ısımı gorecek acıkcası ama almsıken guncel iş gören bir cihaz alıp bir daha pişam olmayayım diyorum ayrıca tek cam a agaclara bakan pencereye polen toz fıltresi takabilir miyim önlem amaclı onu arastıracagım |
Hava temizleme cihazları (91. sayfa)
-
-
compact modelini aldım 2.gün iade ettim 750tl fazlasına tcl A5 aldım.compact modeli kesinlikle başarılı bir ürün değil ben önermiyorum kimseye.
-
PEncereye hepa filtre anca havalandırma menfezine olur ama onu da kendiniz yapmanız lazım, filtreli satılan menfez fanı yoktur heralde. Olsa da fan o kadar güçlü çalışmaz yani hepa filtreden hava geçirebilecek kadar. Nasıl olur bilmiyorum.
-
https://www.hepsiburada.com/respilon-pencere-toz-filtresi-respilon-nanofiber-pm-HBC00002P34JA
-
Oha. İyiymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada evdeki tozlanma aynen devam ediyor. Evdeki toz azalsın diye almıştım ama mobilyalarla aynı odada duran cihaza rağmen mobilyalar aynı hızda toz tuttu. Ama havamız çok temizmiş öyle diyor cihaz. Boşuna aldık yani sigara içilmeyen soba yakılmayan eve.
respilon nano turkeyİletişim | Respilon Nano Türkiye | Respilon Türkiye Contact | Respilon Türkiye Nano Filtre ve Teknojilerihttps://www.respilonfiltre.com/bizeulasin-contactallfilterbuyNanoFiber Filtre Sistemleri - G4 - G3 - G2 Filtre - Pencere Toz Filtresi - Respilonhttps://www.allfilterbuy.com
isa bey e teşekkür ederim öncelikle
çok ilgili alakalı davranınca 1 cam yerine 3 cam a daha filtre aldım ayrıca klima içinde almış oldum 4 ürüne uygulayacağım
İCS Mühendislik A.Ş. Respilon Group Türkiye Resmi Distribütörüdür
Batı Sit. Mh. 2305/1 No.25/E
Yenimahalle/Ankara/Turkey
gelince kurulum yaparak burayı bilgilendireceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 25 Ekim 2023; 14:15:19 >
-
hazırı varmış bu arada alım yapptım hepsiburada fiyatından da ucuza geldi özel ölçüde
hiç beklemiyorduk ama üretilmesi güzel hatta ofisten sonra evime de uygulamayı düşünüyorum
evlerde robot ihlas ın aura cleanmax süpürgesi var toz n kökünü kazıyor ama toz eve nasıl geliyor CAMLAR dan en fazla önlem alınması gerekn yer burası
hanımların geneli sokak tozlarından şikayetçi ne kadar az şikayet ederlerse kafa o kadar rahat :)))
-
Selamlar Murat bey, evdeki toz genelde halı/kilim, koltuk ve yataklardan geliyor ancak en büyük toz üreticilerin bedenimiz olduğunu çok az kişi bilir. Her gün vücudumuzdan çıkan deri parçaları aslında toz gibi görünüyor ve anlam veremediğimiz tozun ortaya çıkmasına sebep oluyor. İyi temizlenmeyen bir yatağın 10 yıl içinde ağırlığı yaklaşık 1,5 kat arttığı da biliniyor ve atık derilerimizi mite denen minik canlılar tüketerek tozlanmaya daha da katkı sağlıyorlar. Bu sebeple evlerde Hepa filtreli cihazlara ihtiyaç var. Saygılarımla..
-
ustam evi taşıyacağım yakın zamanda ve ev çevre yoluna bakıyor.
anlayacagın toz toprak hesabı, bu filtreler kaç paraymış ve telefonla mı sipariş ediyoruz ? tşk
-
Deneyimlerinizi bekliyoruz hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar merhaba odadaki tozu cekmesi icin cihaz ariyorum onceligim bu varmi onerebileceginiz cihaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba . ben yaklaşık 10 aydır Electrolux Pure A9 PA91 kullanıcısıyım. üründen memnunum. 90m2 kapsama alanı olduğu için tercih ettim. aslında Ocak ayında bütcemden dolayı vestel falan bakmıştım 3250 civarı idi (gönlüm dyson daydı ) sonra vatanda elektrolux un teşhir ürününe denk geldim 8000 tl lık ürünü 3250 tl ye bulunca atladım. evde koridora koyduk .ev yaklaşık 135 m2. mutfakta sigara içiyoruz. 3-4. nefeste çalışmaya başlıyor. eskiden daha dış kapı girişinde sigara kokusu alırken o koku tamamen kayboldu. filitresi pahalı. geçen ay değiştirdim 2750 tl. makinenin dış kısmını nerdeyse her hafta makine ile alıyorum .çok toz topluyor. genel olarak çok memnunum tek sorun filitresinin 2750 tl olması . sorularınız olursa elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışırım .
-
Arkadaslar toz icin cihaz ariyorum varmi onerebileceginiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Toz ağır olduğundan havada uzun süre kalmıyor yere ya da eşyaya konuyor. Sabit duran bu cihazlar toz toplamada etkili değil pek.
Merhaba,
Daikin mc55w hava temizleme cihazı hakkında ne düşünüyorsunuz alıp kullanan var mı arkadaşlar?
arkadaşlar gaza gelip dyson purifier hot + cool hava temizleme cihazını aldım. ürün geldikten sonra detaylı inceleme yapıp notlarımı paylaşırım burada
Merhaba arkadaşlar.Daikin mck55w nemlendiricili cihazı kullanan var mı ? Tavsiye edermisiniz? Kullanım kılavuzunda ozon kokusu rahatsız ediyorsa, aktif plazma iyon çıkışını kapatabilirsiniz diyor.Streamer çıkışını düşüğe ayarlayabilirsiniz şeklinde yönergeleri var.Evde kış dönemi soğuk havalarda nem düşüyor,çok fazla kapı pencere açılmıyor fayda görürmüyüm ?
hem hava temizleyici hem de rutubet sorunundan dolayı nem alma cihazına ihtiyacım var. linkteki ürünü buldum kullanan yada yorum yapabilecek var mı? çamaşır kurumuyor, duvarlar rutubet oluyor, ev çok tozlanıyor.
https://www.iyihava.com/meaco-dry-arete-10-l-nem-alma-ve-hava-temizleme-cihazi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 22 Kasım 2023; 0:52:31 >
6-7bin bandında evde yemek kokusu dışardan gelen duman kokusunu yok edecek bi makina arıyorum. Xiomi 4 air öneriliyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X