teşekkür ederim. bu bilgiler iyi oldu. peki ilk seferinde mi böyle çok çalışacak. eğer öyleyse sorun yok. ama her gun böyle 100 den başlayıp 3 4 saatte 10 un altına inecekse hem sesli hem yüksek elektrik tüketimli olur. bir de sizler bunu sürekli açık bırakıyor musunuz? yoksa günün belli saatlerinde mesela yatmadan önce çalıştırıp sonra kapatıyor musunuz? çalıştırma prensip nasıl olmalı? |
Hava temizleme cihazları (86. sayfa)
-
-
bir de söylemeyi unuttuğum bir şey var.240 metre kare bir daire. evin tabanlar boydan boya seramik ve yerden ısıtma. acaba yerden ısıtma mı çok toz kaldırıyor da alet çok fazla çalışıyor.
keşke petekli olsaydı. nemi de düşürüyor bu yerden ısıtma.
normale dönmüş.
4 görünce sevindim: hatta aldım diğer odaya götürdüm. oradada 6 şu anda. demekki alet ilk gün böyle çok çalışıyor.
teşekkürler yardımlarınız için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 25 Aralık 2022; 21:7:23 >
-
Hocam şimdi linkini attığım hava kalite verileri saatlik değişiyor ona göre pencereyi açman lazım. Konumun nere ise ona göre bakarsın.
https://waqi.info/tr/#/c/41.027/28.816/10.8z
Diyelim ki verilerin yeşil seviyede , ozaman pencerelerini iki yerden aç ev güzelcene temiz hava dolsun. Bunun dışında pencereleri kapalı tutmalısın ki makina devamlı çalışmasın. Ama uzun süre pencereler kapalı olursa oksijen azlığından baş ağrısı olur ona göre bir yol çizeceksin artık. Ayrıca makina zaten belli bir temizliğe geçtimi durur baktı partilkül oranı arttı tekrar çalışır. Tabii bütün eve küçük bir makinada yetmez genellikle yatak odana koyarsan orayı devamlı temiz tutar. ilk kullanımda makina ev tozluysa temizlemesi uzun sürer tabii ki ama seninde evi temiz tutman ona destek olacaktır. Bu aralar İstanbulun kuzeyi bayağı pis havaya sahip maalesef. O yüzden pencereyi ara ara açıp havalandırmak fazla uzun tutmadan kapamak lazım. güle güle kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marksman84 -- 25 Aralık 2022; 21:2:38 >
-
Evinizde çok büyük makina küçük gelebilir. O zaman tek bir odada kullanın makinayı. Seramiği temizlemek , tozdan arındırmak daha kolay esasında. Yerden ısıtma ısınan havayı yukarı kaldırır ama makina eve uygun ise sıkıntı olmaz. Tek bir odada kullanmak daha doğru olacaktır bu kadar büyük bir evde. Kapıyı kapatın olmazsa.
-
teşekkür ederim bilgiler için.
bu arada Philips markasının nemlendirici makinesini de aldım.
diğerlerinden farklı olarak ıslatmıyor ortalığı. ben de onu tavsiye edeyim.
ilginç neden bilmiyorum ama bunun da içinde filtre var. her 6 ayda. bir değişmesi gerekiyormuş. acaba bu filtre de hava temizlemek için mi? suyu filtre içindeylen dolduruyorum. sessiz bir ürün.
philipsSatın al: Philips Air Humidifier 2000 Serisi HU2510/10 2000 Serisihttps://www.philips.com.tr/c-p/HU2510_10/hava-nemlendirici-2000-serisi -
hocam tozu marksman'ın dediği gibi çekip alma gibi bi durumu yok sadece tozlanmayı azaltabilir. ev büyükmüş odalar da büyüktür diye tahmin ediyorum o yüzden temizlemesi fazla sürdü galiba. normale döndüğüne sevindim güle güle kullanmanızı dilerim
-
Link için kendi adıma teşekkür ederim. Ben yıllardır "Yeşil Bursa" diye duydukça temiz hava bol oksijen diye düşünürdüm meğer öyle değilmiş. Çok şaşırdım. Erfelek'e gitmek lazımmış.
-
Memnun oldum işinize yaradıysa , maalesef büyükşehirler denizden uzak olduğu zaman kış aylarında hava kirliliği inanılmaz artıyor.
-
4 compact modelini cuma günü iade ettim. Sensör baya başarısız geldi yani hayal ettiğim gibi değildi. Örnek olarak yanında parfüm sıktım değişen birsey olmadı sensörun bulunduğu kısma doğru sıkınca anca algiladi. Şimdi tcl a5 aldım dün geldi, bununda toz izlemesi hep düşük yani evin havası çok iyi diyor. Bugün robot süpürge çalıştırıp aynı odaya aticam bakalım ne tepki vericek merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünden beri bende araştırıyorum ama evim 13. katta diye ihtiyaç varmı bilmiyorum. Camı açıkca uçaktaymış gibi hissedebiliriz sanki. Önü komple açık kapanma durumu vs yok. Evde daha yaşamaya başlamadık 2-3 aya tadilatlar bitip eve geçeceğiz inş.
Evin büyüklüğü 150mt2, ben bebek odası, salon ve yatak odasına düşünüyorum. Belki mini modelleri var ise benim oda ve hole de düşünebilirim.
Ben şöyle birşey istiyorum, hem nemi korusun, hem havayı temizlesin, ortamı yumaşatsın işte :)
Birde bebeklerde sakıncalı diyorlar böyle şeyler, siz ne düşünüyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun içindeki filtre nasıl birşey. Hava ıslak filtreden geçiyor sanırım videolardan anladığım. Kısa sürede pisleniyor mu? Temizliği zor mu?
-
Philips ac2939 modeli ile Xiaomi 3h modelini kullanıyorum.
Toz, alerjen ve burun açsın dumanı vs çeksin istiyorsanız kesinlikle Philips.
Sigara için ise dumanı yok ediyor evet , ama koku kalıyor.
Uyku modunda bile sabah daha rahat uyanırsınız.
Fakat koku için alacaksanız, philips asla tercih etmeyin.
Şöyle ki, sigara için alacam ben diyen varsa, mi 3H modelini düşünmeden alsın.
sigara dumanı ve kokusunu içerken (otomatik modda) çekmeye başlıyor, ve tamamen yok edebiliyor.
Yalnız salonda kullanacam derseniz, orda üzer.
Salonda kokuyu yok edemiyor.
Ama oda yada mutfakta şaşırtıcı derecede dumanıda kokuyuda yok ediyor.
Yemek kokuları içinde gayet ideal.
-
Bu xiaomi olanlardan özellikle uzak durun ben xioami smart air purifier 4 pro olanı kullanıyorum nisan 2022 de aldım cihazın negatif iyon özelliği kendi kendine bozuldu asla yükselmiyor 600 kademe kırmızı derece olsa bile negatif iyonu arttırmıyor bilginiz olsun.
Bir daha para verip almam da alırsam da dyson filan kaliteli bir şey alırım.
-
-
Arzum 1400 TL'ye düşmüş.
Bunu alan birisi vardı galiba burdan. Yorum yapabilir mi acaba?
https://www.hepsiburada.com/arzum-ar0150-optima-air-hava-temizleme-cihazi-beyaz-p-HBCV00003IFQN0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefeka -- 30 Aralık 2022; 12:35:44 >
-
Merhaba arkadaşlar. Kasım başında zatürre olmuşum. Son kontrole haftaiçi gittim. Geçmiş, bronşit varmış. 3 ay sonraya kontrole çağırdı. Hava temizleme cihazı önerdi. Sizin tavsiyeni ne olur acaba? Nemlendirici özellikli olanlar varmış. Bu şart mı, ne gibi faydası var? Şu modelleri gözüme kestirdim. Olumlu, olumsuz tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
bütçe ne kadar acaba?
-
2,5. Zorlasam 3. Üstüne çıkmak istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz daha zorlayıp şunu tavsiye ederim.
www.n11.comWinix Zero Hava Temizleme Cihazı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/winix-zero-hava-temizleme-cihazi-1391805?magaza=relteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel -
Sigara tüketmeyi bırakmanızı öneririm. Akciğer kanseriyle hastanede acı dolu geçen son saatlerinizde emin olun keşke şu marka hava temizleyici alsaydım demeyeceksiniz, keşke sigara içmeseydim diyeceksiniz....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X