< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hava temizleme cihazları (84. sayfa)
-
-
Winix kendi sitesinde bir adet filtre ücretsiz şekilde bir kampanya yapmış. İhtiyacı olan varsa.
-
Kat oturumu ortalama 60-80 metrekare olan, her katta 1 hol, 1 merdiven ve 2 oda olan; Bodrum + 3 katlı bir işyerine aşağıdaki gibi bir düzenek kursak iş görür mü? Babamızın alerjik astımı var. Giden gelen çok fazla olmuyor.
Aktif olarak zemin ve bir üstündeki kat kullanılıyor. Bodrum ve çatı arası katı az kullanılıyor. Zemin katta ve üst katında robot süpürge günlük aktif çalışıyor. Günlük olarak düzenli havalandırma yapılıyor.
Zemin katına: Hole veya odalardan birinde hole yakın konuma: Winix Zero veya Winix Zero Pro
Zemin üstü kata: Hole veya odalardan birinde hole yakın konuma: Winix Zero
Bodrum veya çatı arasının kullanıldığı durumlarda taşıyıp kullanmak için: Winix Zero (Sürekli kullanılmayacak.)
Bu senaryo için ortalama bütçemiz 10-12bin civarında. Winixdeki kampanya ne zamana kadar bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben işin uzmanı değilim malesef yardımcı olamayacağım. https://www.iyihava.com/ winix'in sitesi. Ben kendilerine oradan ulaştım ve görüşerek karar verdim. Detaylı bir şekilde dinleyip hangisinin daha uygun olacağı konusunda tavsiyede bulunmuşlardı. İsterseniz sizde arayıp görüşün. Kampanya için 28 Kasım son gün yazıyor websitesinde.
-
amazon.de'yi kurcalıyorum acaba uyguna birşey denk getirebilir miyim diye ama olmuyor malesef.
-
tcl breeva a2 kullanan arkadaşım var mı. Temizleme ve nemlendirme özellikleri mevcut cihazın ancak nemlendirme için saatte 40g olarak verilmiş değer bana çok düşük bir değer gibi geldi. Nemlendirme konusunda bilgi verebilecek arkdadasım varsa yardım ve yorumlarını bekliyorum saygılarımla..
-
Var mı tavsiye verebilecek kimse?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sigara konusunda deneyimim yok ama bildiğim kadarı ile aktif karbon önemli bu konuda. Aktif karbon filtresi olmalı kokuyu engellemesi için.
-
Sanırım önemli olan filtrenin ne kadar sıklıkla değiştirileceğiymiş. Benim yoğun bir kullanımım olacağı göz önüne alındığında filtre konusunda avantajlı bir cihaz almam gerekiyor diye anlıyorum. Siz hangi cihazı kullanıyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet yoğun kullanımda sık filtre değiştirmeniz gerekir. Ben winix zero kullanıyorum. 12 ay diyor filtre değişimini ama benim kullanımımda 10 ay kadar sürede gerekli oldu. Kullanıma bağlı değişir.
-
Arzum'da böyle bir cihaz varmış.
Filtresini kendi servisinden temin etmek gerekiyormuş. Sordum 512 TL dediler. Ama ne sıklıkla değişmesi gerektiğini bilmiyorlar. Cihaz uyarı verince diyorlar.
Bilgisi olan var mıdır acaba?
https://www.arzum.com.tr/Arzum Küçük Ev Aletleri | Online Alışveriş - ARZUMhttps://www.arzum.com.tr/ar0150-optima-air-hava-temizleme-cihazi-beyaz -
iyihava.com'dan İsmail Bey ile görüştüm. Bir adet Zero Pro, bir adet Zero siparişi geçtim. Bekliyorum. Sonuçları yazarım kullandıkça.
Zero ile Pro arasında Hepa filtre ve Karbon filtrenin tip-kalite farkı varmış. +Pro modelde koku sensörü varmış. Pro model ekstra olarak antimikrobiyal diye ekledi. 3 tane Zero alana kadar, 1 Pro 1'de Zeroya yönelmiş oldum.
Pro'nun artısını sadece koku sensörü ve aktif karbon filtre zannediyordum ben. Bunu da öğrenmiş oldum ama antimikrobiyal ne demek acaba. Açıklama yaptılar mı size?
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
-
Çok uzun bir sohbet sağlamadık ama Zeroda True Hepa filtre var. Proda Cleancel True Hepa filtre varmış. Karbon vs Aktif Karbonda olunca Pro antimikrobiyal denmişti. Ne kadar efektiflerdir, ne kadar iyilerdir gelince bakacağız.
Winix cihaz üretimi durdursa bile, kendilerinden 10 sene filtre temin taahhüdü de aldım almadan. Yanlarında birer hediye filtre, birerde ücretli filtre temin ettim. Toplamda bir cihazın 3 senelik filtresi olmuş oldu. Filtre konusunda çekincede kaldığım sürece elimdeki cihazların filtrelerini sıfırlamaya ve stoklamaya devam edeceğim. Süpürge vslerinde bu ara tüm filtrelerini sıfırlıyorum, stokluyorum.
Cihazla ilgili bilginiz var mı kullanan yok sanırım,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
-
Malesef benimde bilgim yok. Belki kullanan vardır diye sordum bende.
-
Viomi hava temizleme cihazı alacaktım, filtre fiyatı alayım dedim. Servis hizmetini Sunny firması sağlıyormuş ve filtre 2.284 TL miş şaka gibi :) aman dikkat edin, filtre fiyatını bilerek alın.
Arzum aldım, bakalım bu 1.699 TL fiyatına göre ürün nasıl gelince bilgi veririm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun. O nasıl filtreymiş öyle 3-4 sene gidiyor olması lazım o fiyata.
-
Xiaomi purifier 4 pro nasıldır arkadaşlar kullanan var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X