< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hava temizleme cihazları (83. sayfa)
-
-
Merhaba. Kişisel tecrübemi yazmak istedim. Zira bende geçen sene çok araştırmıştım.
Ben Winix Zero aldım. Bir iki soru sorunca hemen müşteri hizmetleri beni aradı ve detaylıca konuştuktan sonra Zero modelinin yeterli olacağına karar kıldık. Bizim evde alerji ve astım sorunları var. Ve özellikle sanırım alkollü dezenfektanı da çok kullanmaya başladığımız dönemler olduğu için astım ataklarım artmış gitmeyen bir öksürük peydah olmuştu. Bu cihazı alıp kullanmaya başladıktan sonra gerçekten çok rahatladım. Ventolin kullanımını azalttım. Ben evden çalıştığım için, malum virüs falan derken evden pek çıkmıyorum. Bu cihazda neredeyse sürekli çalışıyor. Vakti geldiğinde temizliğini yapıyorum ve filtresini değiştiriyorum. 1 yıl olmak üzere bu sebeple filtre seti aldım 800 TL. Ama gerçekten benim hayat kaliteme katkısı yanında önemli değil.
Sonuç olarak astım hastası ve alerjik yapıda birisi olarak çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Hatta sürekli salon-yatak odası taşıması yapmamak için bir adette compact modelini almayı düşünüyorum. Akıllı telefon bağlantısı falan yok, olsa güzel olurdu ama çok önemli değil benim için çünkü auto modda kendi kendine çalışıyor çok müdahale edilecek bir durum yok.
-
Arkadaşlar merhaba tcl breeva a2 modelini alan varmı memnunmu yedek filtresi ne kadar gidiyor ve fiyatı nedir ? Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
F/P ürünü ufak ebatlı bir cihaz tavsiyesi lazım banada. Bir adet winix zero ana makine olduğu için odalara almak istiyorum eğer güzel bir indirim gelirse.
-
Levoit 300s hakkında bilgisi olan var mı acaba?
amazonLevoit Hava Temizleyici Hava Temizleme Cihazı%99,97 Filtre Performansı Allerji Aerosoller Toz CADR 187m³/h için, 40'a kadar H13 HEPA & Aktif Karbon Hava Filtresihttps://www.amazon.com.tr/Levoit-Temizleyici-Temizleme-Performans%C4%B1-Aerosoller/dp/B07SDRM98M/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=21KCIUSBSVCZH&keywords=levoit%2B400s&qid=1667432747&qu=eyJxc2MiOiIxLjkzIiwicXNhIjoiMC45MiIsInFzcCI6IjAuMDAifQ%3D%3D&s=kitchen&sprefix=levoit%2B400s%2Ckitchen%2C125&sr=1-5&th=1
-
Aldım hocam 2 gündür kullanıyorum. Valla biraz keyfekeder bir alışveriş oldu. Öncesi/sonrası karşılaştırması yapınca hava kalitesinde farkına varabildiğim bir farklılık olmadı. Ama cihaza bakarsak hava kalitesi çok kötü idi, iyi oldu. 1200₺’ye aldım. Filtre ömrü 2160 saat olarak belirtiliyor. Yatak odasına koyduğum için akşam yatmadan önce çalıştırıyorum, uyurken kapatıyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama konuyu okuyacağım inşallah.
ben de bu 3 cihaz arasında kaldım, sayfaları okudum ama hangisi fp ürünü çok kararsız kaldım 😔 kızım ve ben alerjik astımız, desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim 🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kızımın alerjik astımından dolayı hava temizleme cihazı bakıyorum.
Yukarıdaki arkadaşlar gibi üç model ön plana çıkıyor
philips 3000 serisi - wifi si var aplikasyonu var 104 m2 ye kadar etkili amazonda şu anda 7.581 TL ( fiyatı pahalı )
electrolüx a9 pure - wifi si aplikasyonu var 92 m2 ye kadar etkili hepsiburada 5.186 TL- ( epa12 filtreli - standardı hepa13 olmalı )
winix zero pro - wifi yok aplikasyonu yok 120 m2 ye kadar etkili hepsiburada da şu anda 5.550 TL
yukarıdaki modeller dışındaki markalar da bu kadar yüksek etki alanı göremedim. (dyson rakamı uçuk olduğundan liste dışı bırakıyorum)
Etki alanı ve fiyat bakımından aklımdan winix zero almak geçiyor. aplikasyonu çok önemsemiyorum auto modunda 24 saat açık kalabilir. Ancak burada marka bilinirliği ve herhangi bir arızada ulaşılabilirlik açısından philips mi alsam diye düşünmeden edemiyorum.
Yardımcı olabilecek tavsiyelere açığım
-
@piserji @uykusuzfil aynı şekilde alerjik astımım var. Biz winix zero ile çok rahat ettik. Ventolin kullanımım çok azaldı. Bir ara pandemi dezenfektan falan derken epey artmıştı ama hava temizleme cihazı alıp, dezenfektan cinsini değiştirince rahatladım. Kendi deneyimime göre tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefeka -- 6 Kasım 2022; 20:36:37 > -
arkadaşım beynimin içini okumuş, her kelimesi birebir bu şekilde,
winix bende de ağır basıyor, aplikasyon önceliğim değil diye düşünüyorum, önemli olan ortamdaki havanın temizliği, dysonın yeni modellerinde de aplikasyon yok çip krizi nedeniyle ki cihaz 15.000 tl, winix üzerine yoğunlaşalım mı arkadaşlar? bu arada fakir vigor modeli var mevcutta..
hocam xiomi air purifier 4 Pro için yorum yapmamışsınız?
Merhaba
Kapsama alanı az olduğundan araştırmadım.
'35-60 m² etkili kapsama alanı'
yukarıdaki ürünlerin etki alanları daha yüksek
-
merhaba hoca. ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum. rica etsem kısa vadeli kullanımınız için görüşlerinizi aktarabilir misiniz? önerir misiniz?
-
Philips AC2939 kullanan var mı? Bu cihazı almayı düşünüyorum. Bunun yerine şunu al diyeceğiniz cihaz var mı? Bir de dyson cool farmaldehit hakkında görüşünüz nedir?
-
Merhabalar,
Ben bu cihazdan 2 adet aldım. 1'i çocugun odasında diğeri salonda.
Oldukça memnunum. Gece çocuğun odasında uyku modunda çalıştırıyorum. Salonda ise auto mod'da.
Uyku modunda gösterdiği hava kirlilik sayıları daha az oluyor. Kısacası tam performanslı çalışmıyor olabilir.
Tabii benim kullanım amacım sağlık odaklı. Yemek, sigara kokusu vs gibi amaçlarla almadım.
Filtreler oldukça uzun gidecek gibi. Yine telefon uygulamasından yönetebilmek çok güzel.
-
Direk alıp kullanın.
gece uyku modunda aldığınızda sessiz ve az çalışıyor. (asla rahtısz olmazsınız) tam verimliliğinde çalışmıyor ama, sabah kalktığınızda daha rahat nefes aldığınızı hissedeceksiniz.
Otomatik modda, zaten cihaz efsane.
herhangi bi koku, sigara dumanı veya toz (yastık vs çırpın yanında anlarsınız) hemen algılayıp daha yüksek bi şekilde çalışıyor.
yanında sigara yaktım deneme amaçlı, dumanı direk çekiyor salona vermiyor bile.
kokuyuda 10dk içinde tamamen yok ediyor.
Biraz soğuk veriyor (yazın fena olmaz belki ama, kışın azda olsa hissettiriyor.)
Telefondan uygulama çok gerekli mi düşünülür.
haa şu var Eve girmeden çalışsın daha ferah bi ortama gireyim derseniz . o yönden güzel.
-
Biraz daha gücünün, kapsama alanının ve boyutunun büyük olması dışında ekranın oled olması farkı var, ama o da fark edilmiyor. Onun dışında her şey, filtreler vs aynı.
Fiyat ve kullanım yeri burada önemli. Devasa eviniz vardır ona göre alırsınız. Pro alırsınız. Ama yurtdışı kullanan yorumlarında da çok baktım. Herkes şunu söylüyor. 2 tane lite parasına 1 tane pro alana kadar, 2 lite alıp farklı odalara koymak çok çok daha avantajlı. Tabi genel olarak evin temiz olmasını istiyorsanız. Yok ben özellikle sadece tek oda için istiyorum diyorsanız tabi siz bilirsiniz, oda boyuna göre alırsınız.
-
Merhaba, toz alerjimden dolayı eve almayı düşünüyorum ama çok fazla model mevcut. Alerjisi olan birisine önereceğiniz bir model var mı?
Üç aşağı beş yukarı "kaliteli" olanların yaptığı iş aynı. Biz alerjik bir aileyiz Winix Zero bizim işimizi çözdü. Plasmawave özelliği için tercih etmiştim. Çok memnun kaldık. Şimdi çocuk odası için bir cihaz daha bakıyorum.
Benim anladığım, asıl önemli alan filtrelerin değişim süresi ve maliyeti. Makine ucuz olabilir ama 3 ayda bir filtre değişecekse ve filtre pahalı ise bir anlamı olmaz. Yani bu kısım göz ardı edilmeden araştırılmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefeka -- 20 Kasım 2022; 18:3:32 > -
Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde modeline bakıyorum en iyisi diye indirim dönemi fiyatlara göre seçim yapacağın muhtemelen hocam. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X