Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.081
Cevap
148
Favori
590.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün mi air pufier aldım vatanda indirimden vardı. şöyle izah edeyim 13-14 metre kare odada ve denemek için üst üste 4 sigara içtim. cihaz 10 dakikada duman ve kokuyu neredeyse yok etti. tavsiye ederim güzel ürün..

• Hangi modeli kaça aldınız paylaşmanız mümkün mü acaba?

• Ben xiaomi 4 lite aldım küçük odayı hızlıca temizliyor.
    20 25 m2 bir odam var o biraz uzun sürüyor.
    Rinit alerjim var diye pazar günü vatandan 2350 ye aldım indirimdeydi.
    İlk sabah rahat uyandım başım ağırmadan kolayca kalktım. Gece boyu oto modda calıstırdım.
    Normalde evde sürekli öksürürüm 1 gündür evde hiç öksürmedim. Faydası olup olumadıgını daha cok kullandıkca yazarım.

Ekleme: 1 hafta kullanımım sırasında yukarıda yazdıgım etkilerin aynen devam ettiğini gördüm. Yani evde öksürmüyorum, sabah baş ağrısı olmadan ve daha kolay uyandım.
    Ama sensörlerinin dogru olmadıgını düşünüyorum. Sürekli evi 21 derece sıcaklıkta ve yüzde 65 nem de gösteriyor. Hava soğukken bile en fazla 19 a düşüyor derece.
    İlk gün odayı temizlerken üzerindeki lcd ekranda 3 değerine düşerken ve orada neredeyse stabil kalırken şimdi 20 nin altına düştüğünde değişik değerler veriyor anlayamadım nu durumu gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_ante_d -- 11 Aralık 2022; 12:37:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğlumun odasında kış geldiği için çok az rütübet olmaya başladı ve kokusu var bu cihazlar iş görürmü öneriniz nedir. tek oda için

• !!-Origin-!! kullanıcısına yanıt

Rutubet için sanırım nem alma cihazları kullanılıyor. Emin değilim araştırın isterseniz. Muhtemelen iyi bir hava temizleme cihazı kokuyu giderir ama rutubeti önlemez diye düşünüyorum.

• Winix ücretsiz filtre kampanyasını tekrar başlatmış. Alma niyeti olanların bilgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyfox -- 21 Aralık 2022; 14:58:37 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben yeni çıkan xiaomi smart air purifier 4 compact modelini uygun fiyatından ötürü birazda merakımı yenmek için aldım. Auto moddayken Cihazın 50cm yanında deodorant sıktım, halıda tepindim hala mükemmel gösteriyordu. Sadece yatak odasında dibinde yorgan çırpınca kırmızıya döndü. Sizin cihazlarınizda sensör anlamında böylemi yoksa benim cihazda mi bir sıkıntı var acaba yeni aldım iade edebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt

Ben Winix Pro ve Winix Zero kullanıyorum evimde. Biri çocuk odasında sabit, pro ise gündüz salon ve antrede, gece yatak odasında. Sensörler hassas baya. Ama koku sensörü sadece pro da var. Winix Zero da gayet iyi, sadece winix pro kadar hassas değil ama bu da normal.

Yani iade edip winix pro tercih edebilirsiniz ama elbette fiyat biraz farklı maalesef cihazınızla.

• spyfox kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. benim cihazda ''Partikül madde sensörü yapılandırması, hava kalitesinin hassas şekilde izlenmesi ve temizleme hızının otomatik ayarlanması ile temiz havanın tadını her zaman çıkarabilirsiniz.'' böyle bir bilgi var. pm 2,5 ir sensörü varmış diğer xiaomi modellerinde lazer sensör varmış.lazer sensör çok daha iyi galiba çünkü bu ir sensör nadir tepki veriyor:) arkadaşımda Dyson Purifier Cool Autoreact var yedek filtresiyle beraber sana 7.500e veriyim dedi kafam karıştı:) ben cihazı 1800e aldığım için iade edip etmemek arasında kaldım.

• spyfox kullanıcısına yanıt

Zero compact'a yapmamış bu sefer malesef. Geçen son ana bıraktığım için stok bitmişti. Görünce sevindim ama bu seferde o yok.

• philips ac1711 hava temizleyici aldım.

evimde sigara içilmez ve tertemiz. temizlikçi kadın gitti. üstüne robot çalıştırdım. ondan sonra kurdum aleti.

normalde 12 aşağısı sağlıklıymış. 100 ün üzerinde başladı. saatlerce çalışıyor son güçte auto modda. sesinden anlaşılıyor. en fazla 50 lere düşürebiliyor. sonra yine 70 80 çıkıyor. cam pencere kapalı.

arızalı mı ürün sizce?

vatandan aldım. iade şansım var mı?

bu şekilde 24 saat yüksek sesli çalışırsa hem elektrik parası çok gelecek hem de ses çok yüksek.

yabancı forumlara bakıyorum aynı ürün 3 , 7, oluyor.

uygun fiyata aldım biraz kampanyalı . acaba sorunlu ürün mü geldi.

aynı ürünü kullanan var mı acaba? teşekkürler

baksanıza adamın cihaz 4 de çalışıyor. yoğun duman sıkıyor ancak o zaman yükseliyor değerler.

amazondan da almadık bakalım iade edebilcek miyiz?

ich_probier_es_ausyoutube
    Produkttest mit Philips Luftreiniger (AC1715/11)
    https://www.youtube.com/shorts/vp4FRg6J4dw

benimki saatlerdir çalışıyor. 66 larda geziniyor. bir yanlışlık var ama nerede bakalım. acaba 1 hafta çalışınca mı kendine geliyor.

evde halı bile yok alerjim olduğu için. az eşya var.

kullanan varsa yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 25 Aralık 2022; 11:19:59 >

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2000 serisi var ilk çalıştırdığımda 300lere kadar çıkmıştı. Şu an durum nasıl bir kapatıp açın başka bir odada deneyin olmazsa. sorun olduğunu pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaxhiaN -- 25 Aralık 2022; 12:14:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HaxhiaN kullanıcısına yanıt

teşekkürler cevabınız için. ben oturma odasına götürdüm. orada da aynı durum . l koltuk, sehpa, televizyon var. halı filan yok. en boş oda

sizde kaç gösteriyor pm2.5 değerini genel olarak?

ilk çalıştırdıktan ne kadar zaman sonra 10 un altına indi acaba?

memnunsunuz sanırım üründen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 25 Aralık 2022; 12:1:52 >
    Hocam son günlük değerler bu şekilde. Evde kedimiz var ve benim kedilere alerjim çıktı. Onun için aldık beni rahatlattı memnunum üründen. Auto modda çalıştırıyoruz sürekli. Siz de bir süre turbo modunda çalıştırın isterseniz. Kaç saattir çalışıyor bu arada?
    Şimdi aldığımız günün değerlerine baktım normal değerlere dönmesi 4 saat sürmüş hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaxhiaN -- 25 Aralık 2022; 12:12:10 >

• auto da çalışıyor ama sanırım turbo da çalışıyordur. yüksek sesli çalışıyor.

o zaman bugün iyice deneyip bakayım.

eğer değerler 10 un altına düşmezse bir sıkıntı var demektir. benimkinde wifi özelliği yok o sebeple bakamıyorum geçmişe.

aslında kutu biraz eski püskü aşınmış geldi. dışına ekstra bir kutu koymamışlar. bir de kutunun jelatinleri açılıp kapanmış gibiydi ama önemsemedim. içinde sorun yoktu çünkü.

Anladım yani bu zamana kadar düzelmiş olması gerekiyor tabi. Evinizde temizlikten sonra çalıştırınca toz kalktıysa o da etkileyebilir ama bitirmesi gerekirdi. Bugün çalıştırın düzelmezse iade etmeyi deneyin alırlar diye düşünüyorum. Bu arada ayrı turbo modu autonun yükseğinden de fazla çalışıyor. Durumu haber ederseniz iyi olur merak ettim ben de :)

• haberdar edeceğim akşama kadar çalışsın bakalım.

siz kapıyı kapatıyor musunuz çalıştırdığımız odada.

acaba kapı açık olunca tüm evi mi temizlemeye çalışıyor? ondan mı böyle

Genelde açık oluyor hocam

• HaxhiaN kullanıcısına yanıt

en çok eşyanın olduğu yatak odasına koydum. birkaç saattir çalışıyor ve 12 ye kadar düşmüş. demekki düzeliyor benimki de.

bunun çalışma işini tam anlamadım ben. mesela kitaplığa yakın olsam kitabın üstündeki tozu çekip alıyor mu?

yok hocam o kadar tozu almaz. Sadece havada asılı kalan tozu çekebiliyorlar. Yere düşen toz mesela yürüdün havaya kalkınca cihaz yakındaysa onu çeker. Bide robot süpürgeler ne kadar hepa filtreli olsada yeri mükemmel alamıyorlar. Bunuda dyson v15 alınca anladım , ışık başlığından alamadığı tozları görüyorsun o yüzden yeri iyi temizlemezsen maalesef cihaz o kadar fazla çalışır. Bide ufak bir bilgilendirme vereyim xiaomi mı air purifier pro voc temizliğinde biraz sınıfta kalıyor formaldehit filtre takılı olmasına rağmen. Electrolux pa91-404gy ile aynı evde voc değeri yarıya düşüyor. Ama Xiaomi hava temizliğinde Electrodan kötü değil fiyatına göre.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.