Şimdi Ara

Hava Trafik Kontrolörü Nasıl Olunur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
13.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    teşekkür ederim hocam , son sorum ; bu 27 yaş şartı bir sonraki yıla değişir mi mesela 26 yaş /25 yaş filan diye değişime uğrama ihtimali var mı ? yoksa her sene 27 yaş sınırı mı var ? cevap için teşekkürler, havaalanındaki uçakların sesini benim için de doyasıya dinleyin :))
  • malesef yaşta bi değişiklik olma olasılığı zor.
  • zkurtulmus kullanıcısına yanıt
    avantajları nedir eskişehirde mezun olmanın diğer meslektaşınız dhmi ile kursda başarılı oldğunuz da gideceğiniz yeri kendinizin seçtiğini eskişehirden mezun olanlar ise seçemediğini söyledi siz hangi havalimanındasınız şuan hangi puan türü ile alım oluyorum üniversiteye
  • 4 senelik üniversite okumak la 16 aylık kurs görmek bir olur mu ? Bizede il tercihi sunuluyor ama genelde doğu meydanları oluyor. ben sivastayım. 10 sene önce ünv.teye girdiğim için puan türleri hakkında bilgim yok. Google dan anadolu ünv hava trafik kontrol sınav ilanı diye aratısan rahatlıkla bulursun...
    tayin işleri zormu oluyor sanırmı artık genel yetenek sınavı ile alıyor üniversite genel yetenek sınavına ne soruyorlar bilginiz var mı
    birde üniversite nasıl zor mu dersler
    teşekkürler. eğitimde "drop" olanlar ile kontrolör olanların yaptığı iş arasında ne gibi farklılıklar var ?
  • drop olanları şu an düz memur yapıyorlar. Son söylenti artık drop olanları memurda yapılmayacağı yönünde...
  • 2-3 sene daha kurs ile alım mı olucak yoksa üniversite mezunuda dahil mi yani üniversite ile girsek açıkta kalmayız değil mi birde bu üniversitenin kendini sınavını geçmek nasıl zor mu sınav ingilizce soruyorlar mı sınavda eskişehirde
  • Kontrolör arkadaşlar Size bir sorum olacak kardeşim bu sene üni sınavına girecek ve kontrolör bölümü okumak istiyor fakat araştırmalarında bölümün zor durumda olduğunu ve kapatılmasının düşünüldüğünü okumuş bu konuda bi bilginiz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkurtulmus

Ben eskişehir mezunuyum 4 sene sadece bu meslek üzerine okudum haliyle 16 aylık kurs yerine bölümünü okumanın bi avantajı var, ayrıca okuldan mezun olanlar şu an atama esnasında yabancı dil sınavı şartıyla karşılaşmıyor.

HocaHocam özel yetenek sınavında neler çıkıyor sınav zor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet hava meydanları havacılık tazminatı ne kadar arkadaşlar ?? ve elektrik mühendislerinin maaşı buna göre ne kadar oluyor bilen var mı ??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.