Şimdi Ara

Havaalanı-Playstation Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar bu hafta memlekete gidiyorum uçakla,sıkılma olasılığıma karşın yanımda ps3 umu götüreceğim.Direk bavulun içine koyacağım oyunlarımla beraber anlayacağınız kutusuz olacak.Bilgisayarı da götüreceğim ve bildiğim kadarıyla bilgisayarı orda çalıştırmam gerekiyor,fakat playstation ın bir sorun oluşturup oluşturmayacağı hakkında hiçbir bilgim yok.Yardımcı olursanım sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlaXiD -- 29 Haziran 2009; 19:26:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

Orda çalıştırmaman gerekiyor.

ben de kararsız kaldım deneyen veya yaşamış bi arkadaş var mı acaba
  • İniş ve kalkışlarda laptop çalıştırmak yasak fakat uçuş sırasında kullanabiliyorsun.
  • hayır hayır benim demek istediğim bavulların kontrolden geçerken sorun yaratıp yaratmayacağı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlaXiD

hayır hayır benim demek istediğim bavulların kontrolden geçerken sorun yaratıp yaratmayacağı

Bilemiyiciğim.
  • Bilgisayarı çalıştırmana falan gerek yok. Check in den sonra kapılarda bu elektronik cihazları çıkarıp bir kutuya ayrıca koyuyorsun. ( Laptoptu, fotoğraf makinasyıdı, playstationdı... ) Ondan alıyorsun yanına, biniyorsun uçağa.

İnince yanına alıyorsun. Eve gider gitmez kuruyorsun, NBA 2K9'ı koyuyorsun, 4-5 saat minimum oynuyorsun. Uyuyorsun, uyanıyorsun. Elini yüzünü yıkayıp, kahvaltı ediyorsun. Açıyorsun, uyuyana kadar oynuyorsun ve bu da böyle bir kısır döngüdür

• quote:

Orjinalden alıntı: kenyack

Bilgisayarı çalıştırmana falan gerek yok. Check in den sonra kapılarda bu elektronik cihazları çıkarıp bir kutuya ayrıca koyuyorsun. ( Laptoptu, fotoğraf makinasyıdı, playstationdı... ) Ondan alıyorsun yanına, biniyorsun uçağa.

İnince yanına alıyorsun. Eve gider gitmez kuruyorsun, NBA 2K9'ı koyuyorsun, 4-5 saat minimum oynuyorsun. Uyuyorsun, uyanıyorsun. Elini yüzünü yıkayıp, kahvaltı ediyorsun. Açıyorsun, uyuyana kadar oynuyorsun ve bu da böyle bir kısır döngüdür

o zaman bavula koyarsam kapılarda bavuldan çıkartıp ayrı ayrı mı kontrolden geçmesi gerek ?

• 2K9'un yoksa satayım.
  • bilen yok mu arkadaşlar ?????
  • quote:

quote:

var.. benim bi arkadaşım vardı. o kullanmış. uçak kazasında hayatını kaybetmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loading

quote:

quote:

var.. benim bi arkadaşım vardı. o kullanmış. uçak kazasında hayatını kaybetmişti

demek istediğimi tam anlatamadım sanırım ben sadece ps3 ü bavuldan çıkarmam gerekiyor mu onu sormak istiyorum ne laptopu ne de ps3 ü çalıştırma gibi birşey düşünmüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Loading

quote:

quote:

Yok artık lebron james

Dizüstü kullanılabiliyor, uzun yolculuklarda.. ( ben izmirden istanbula giderken 45 dk. için açtırmamışlardı fakat almanyaya amcamın yanına giderken kullananlar vardı o zaman almadığıma laptopu bin pişman olmuştum )

Check inde sorun yaratmaz sadece erken git kontroller falan yapılıyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.