Merhabalar benim şöyle bir problemim var.İnternette yayın yapılan bir platforma para karşılığı oranın jetonunu yükledim ve bir yayıncıya attım.Bunun geri çekimi için bankaya itirazda bulundum ama ödeme aracılığı yapan firmaya başvurun onlar kabul ederse geri ödeme olabilir dediler.Bende aracı firmaya itiraz ettim onlarda yayıncılık platformuna para aktarıldığı için oraya başvurulması gerekiyor dendi.Yayıncılık firmasına yazdığımda geri çekimin yasak olduğunu söylediler.Ben bir avukata gitsem bu parayı geri alabilir miyim ? Sonuçta aldığım bir hizmet yok bir para karşılığı bir fatura kesilmedi.İnternetten alışveriş yapsan bile geri iade alma hakkın varken bu gibi yerlerde bunu yapamıyoruz.Burda bunla alakalı bilgisi olanlar bana yazarsa sevinirim.Ona göre avukata gidecem çünkü avukatlarda danışmanlık parası alıyor boşa para vermek istemiyorum direkt.Belki birine gidecem danışmanlık alacam benim alanıma girmiyor vs diyecek birçok avukat dolaşamam yani. Neden geri çekiyorsun diye sorarsanız konumuz o değil öyle gerekiyor.Parada benim bir hizmette almadım iade alma hakkım olmalı diye düşünüyorum. |
Bildirim