Şimdi Ara

havale kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ing bankası ile çalışıyorum.. maaşımı buradan aldığım için arkadaşlar...
    anneme para göndereyim dedim ama kadının da bi hesabı yok.. dedimki bi şekilde ben sana parayı yollayacağım..
    en yakında İŞ BANKASI nın şubesi vardı.. ben de kendi bankamdan işbankasının o şubesine isme havale şeklinde havale çıkardım

annem oraya gittiğinde parasının geldiğini ancak parayı verirken 25 lira kadar bi kesinti olduğunu sölediler..
    yani 500 lira gönderiyorum 475 lira eline geçiyor..

başına böyle bişey gelen var mı?? bunun açıklaması nedir..
    daha kolay ve ucuz yolları biliyorum ancak nedenini de merak ediyorum bilgisi olan var mı???

• iş bankası Hesaba havalede 18 lira alıyor ama isme bilmiyorum

sanırım görevli söylemeyi unutu 500 Lira+ masraf yerine masrafı 500 liradan almış dolayısı ile parayı 25 lira eksik vermiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BroK€NSaf€ty -- 15 Ocak 2009; 17:30:38 >
  • yani bu annem de olmayabilirdi... diyelimki bi arkadaşa para transfer ettim havale şeklinde.. bu arkadaşın sorunu oluyor.. ben hesabımdan parayı kesinti olmadan çıkarabiliyorum ama o alırken sorun yaşıyor nasıl bi mantık??
  • Doğrudur, şubeyi kullandığınız her işlemde böyle acımasız komisyonlar alınır. Bu hep böyle , her bankada.
    Keşke posta çekiyle gönderseydiniz. PTT ile.
    Bunun acıklaması: Şubeleri kullanmayın artık demek istiyorlar.
  • sizin başınıza geldimi bu şekilde onu da merak ediyorum doğrusu... bu söylediklerimi bir arkadaşıma ispatlamam gerekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.