|
Bildirim
Enpara cansın can
|
Ücret düşük diye Garanti bbva kullanmak yerine hiçbir şeyden masraf kesmeyen başka bankaları tercih edin. Sponsorlu içerik gibi geldi ama hadi neyse
|
Enparanın gözünü seveyim
|
Yıllardır kuveyttürk kullanıyorum eft havale ücreti ödediğimi hatırlamıyorum. |
Enpara: Bize ne kardeşim bu haberden?
|
Bu saçmalığın sebebini merak ediyorum. Her yerden vatandaşa geçiriyorlar resmen, ne masrafı oluyormuş para transferinde acaba? Eskiden dosya ücreti adı altında soyuyorlardı şimdi de sırtlarında taşıyorlar ya parayı transfer ederken onun ücretini alıyorlar herhalde
|
O da biraz aslında hala 500,1000,2000 lik banknotlar çıkmadığı için oluyor aslında. İşte sözde cahiller biraz daha uyutulacak ya. Sanki banknot çıkmayınca fakirleştiğimizi anlamıyoruz. Hayır utanma, korkma da yok. İster göz göre göre telefonla torpil yaparlar, ister yerli maçımızı 3 kuruş için araplara meze yaparlar. Sonuçta ne utanma ne istifa yok. Paraya 2 sıfır geri gelse ne olacak, kim ne diyecek.
Asgari ücret olmuş 17.000 200TL ile bir asgari ücreti ödemeye kalksa 85 adet para gerekiyor. E bankomata 100 lük 50 lik te koyması lazım. 10 kişi maaşını çekse bankomat ondan sonra bomboş. O yüzden 2000 e kadar banknotlar şart oldu. Sene sonuna kadar 5000 de şart olur. En azından gelen yabancılara maskara olmayalım. Adamlar 1 tane büyük paralarını bozduruyor. Karşılığında 15 tane büyük paramızı veriyoruz. |
Benim kullandığıım bankalar arasından sadece Garanti BBVA'dan duyuru maili geldi. O yüzden Garanti'yi yazdım. Sponsorluk iş birliği falan yok. Yorumlarda başka bankaların yeni işlem ücretlerini yazarsanız ona göre içeriği güncellerim.
|
Hem param bankanda yatsın hem de transfer için ücret al oh ne ala. Enpara Kuveyt vb varken size zırnık koklatmam
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |