Şimdi Ara

HAVALE YAPTIM AMA KAFAM KARIŞTI YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HESAP NUMARASI BENDE 073-6297752 DİYE YAZIYORDU HAVALE YAPTIKTAN SONRA MAKBUZDA 00073-6297752 DİYE YAZIYOR YANLIŞMI YAPTIM BEN YOKSA DOĞRUMU..

• yardım beyler lütfen .gitti para..
  • Hesap no yazınca yatırdığın kişinin ismi ve soyisminin baş harfleri çıkar zaten onlar doğruysa doğrudur.
  • kardeşim hatırlamıyorum ama ıban no 0006-2000-0730-0006-2977-52 di makbuzdada aunısı yazıyor yalnız hesap numarası 00 sıfır fazladan var önünde bende 073 makbuzda 00073 doğrumu yapmışım.
  • dostlar bişey diyin gitti galiba 90tl
  • doğru
  • Ya amma telaş yaptın bu işlerden pek anlamam ama %98 doğru yere gitmiştir o para.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldo32

HESAP NUMARASI BENDE 073-6297752 DİYE YAZIYORDU HAVALE YAPTIKTAN SONRA MAKBUZDA 00073-6297752 DİYE YAZIYOR YANLIŞMI YAPTIM BEN YOKSA DOĞRUMU..

sola koyulan sıfırların etkisi yok, sadece boşluk tamamlamak için onlar. Korkma para doğru yere gitmiştir.
  • sorun yok rahat ol
  • internetten ürün aldım havale hesaba geçtikten sonra mail gelecek ve indirmeye başlıcasınız diyordu ama 15-20 dk oldu hala ne mail var ne başka bişi ...
  • up yardım dostlar.
  • 2dk sabret
  • Sorun olmaz.. 0'lar etkisiz elemandır, lisede öğretmedilermi bunu size !
  • beni sövdürecek şimdi o zaman neden mail gelmiyorki lanet olsun..
  • sen mümkünse internetten alışveriş yapma sabahtan beri 10 tane konu açtın yeter be bakıyorum yine o adam yazmış inşallah eline ulaşmazda dımdızlak kalırsın internet cahili altı üstü kartsız işlemle para yatırıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paptes -- 5 Mart 2011; 19:15:01 >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: paptes

sen mümkünse internetten alışveriş yapma sabahtan beri 10 tane konu açtın yeter be bakıyorum yine o adam yazmış inşallah eline ulaşmazda dımdızlak kalırsın internet cahili altı üstü kartsız işlemle para yatırıyorsun

• ayık ol birader
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.