Şimdi Ara

HavaLı (Artist) insanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevmiyorum böyle insanları FİGHT CLUB TakıLıyorum be abe :) herkes başka bir taylor durden veya michael jackson. yani inanın Michael Jackson adamın o kadar ünü var ama yinede bu Türk MiLLeti kadar artist havalı değiL bea Böyle kişiler gördüğümde öldürüp haddini bildiresim geliyor kafasını gözünü yarasım geliyor...

• ok by
  • ben de ezik sessiz kendi dünyasında takılan insanların kafasını gözünü yarmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: meleee

sevmiyorum böyle insanları FİGHT CLUB TakıLıyorum be abe :) herkes başka bir taylor durden veya michael jackson. yani inanın Michael Jackson adamın o kadar ünü var ama yinede bu Türk MiLLeti kadar artist havalı değiL bea Böyle kişiler gördüğümde öldürüp haddini bildiresim geliyor kafasını gözünü yarasım geliyor...

önce kendimi sonra seni vururum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

sevmiyorum böyle insanları FİGHT CLUB TakıLıyorum be abe :) herkes başka bir taylor durden veya michael jackson. yani inanın Michael Jackson adamın o kadar ünü var ama yinede bu Türk MiLLeti kadar artist havalı değiL bea Böyle kişiler gördüğümde öldürüp haddini bildiresim geliyor kafasını gözünü yarasım geliyor...

önce kendimi sonra seni vururum

Bu arada nasıl yapacaksın merak ettim ?

• quote:

sen daha havalısın genç

çok coolsun lan eriyorum şu an keşke kız doğsaymışım diye dua etmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 10 Aralık 2010; 19:46:50 >

•  HavaLı (Artist) insanlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.