Bildirim
Havali tüfek alıyorum Bir sorum olacak (Dürbün)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Not: Hatsan torpedo 155 2.el alıyorum kargoyla yollayacak tanımadığım bir adamdan sorun olurmu sizce. -
Bende mod 125 ve optima 9x32 dürbün var ayarlanabiliyor fakat her atışta dürbün kayıyor yeniden ayar yapmak gerekiyor en iyisi gez göz arpacık
Kargoya gelince gittigidiyor veya o tip bi siteden aldıysan sorun olmaz nereden almıştın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayarlaması basit aslında...
Dürbünlü daha çok keyif verir. -
Güzel ama iyi bir dürbün lazım. Bende mod 85 vortex ve üzerinde 3x9x32 optima dürbün var. Dürbün ayarı yapamadım. Dürbün ayağını sabitledim, iyice sağlamlaştırdım, destekli ve atış kurallarına uygun atıyorum ama yine de atışlar çok tutarsız. 20 metre mesafede bile saçma sapan yerlere gidiyor mermi. Kaliteli diye jsb saçma aldım ama yine olmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X