Şimdi Ara

Havalimanı Loungetayım her şey beleş!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan havalimanı lounge bölümündeyim. Girişte belkide dünyanın en tatlı ve güzel hanımefendisi karşıladı. İçerisi kalabalık değil uyuyan, sohbet eden bir kaç kişi var. İlk defa geldiğim için hâlâ yabancılık çekiyorum ortama. Girişte ücreti ödedikten sonra içerde sınırsız yeme ve içme hakkınız var. İçecek olarak sicak içeceklerin çoğu , meyve suyu, bira ve galiba şaraplar var. Hayatım boyunca hiç alkollü içecek içmediğim için şarap içmek istiyorum ama hç birinin ismini bilmediğim için bar kısmına yaklaşmıyorum. Çorba ve sandviç var. Sandviç kötü çorba hâlâ içmedim. İnternet , pirz var. Loungetan çikarken inşallah hesap kitlemezler😅😅😅. Sormak istediğiniz varsa sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkiller -- 24 Eylül 2018; 2:19:22 >

• kaç dolares
  • Bara gidip Lütfen Dog Killer alabilir miyim? Diye sor. En favori şarabım.
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Normalde 69 dolar ama Vodafone red lilere 15 Tl
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Hocam barda şuan kimse yok zaten kendimiz alabiliyoruz şarabı ama sorun şu şarap sarhoş eder mi ve şişenin nasıl açıldığını bilmiyorum 😅😅😅
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkiller

Hocam barda şuan kimse yok zaten kendimiz alabiliyoruz şarabı ama sorun şu şarap sarhoş eder mi ve şişenin nasıl açıldığını bilmiyorum 😅😅😅
    Bi filmde görmüştüm, mantarın orda tel var onu sökecen sonra şarap fışkırcak.
  • ugurkiller U kullanıcısına yanıt
    Fotograf atabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkiller

Normalde 69 dolar ama Vodafone red lilere 15 Tl
    oooooohh kebabbb
  • Havalimanı Loungetayım her şey beleş!!!
    Daha once hic gitmedim guzel ortama benziyor. Keyfini cikar hocam pahali seylerden yemeye calis :)
  • Şimdilik bununla iadere edelim. Kaç şişe sarhoş eder?

Bünyene bağlı biranin alkol orani cok dusuk 4 5 sarhos eder sanirim.
  • porazo P kullanıcısına yanıt
    Hocam bira gibi alkollü içecekler dışında pek pahalı bir şey yok. Yiyecek kısmı çok zayıf çorba ve sandviç var sadece. Sadece suyun 5 Tl olduğu havalimanda parasını çıkardım şimdiden ama zorunlu olmadıkça ve indirim olmadıkça loungelara girmeye gerek yok.
    2 tane uyanık olan kız var onlar olmasa her şeyi yiyecem ama cok ayağa kalktım çekiniyorum 😂
    Bosver hocam rahat ol yaptigin normal bir sey. Zaten ordaki kimseyi bir daha gormezsin. Ucagina cok varsa ara vererek ic calir keyif olursun.
    Uçağım 05:15 te 04:30a kadar buradayım
  • hangi havalimanı atatürkse beni de sokar mısın hem muhabbet felan ederiz.
  • Hocam çalışanlarla muhabbete girdim onlarla konuşmaktan telefona bile bakamadım Kendi hattım üzerine almadim kodu başka birinin hattından aldım ve uçağın kalkmasını bekliyorum şuan çıktım lounge tan
    tüh ya :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Bi filmde görmüştüm, mantarın orda tel var onu sökecen sonra şarap fışkırcak.

Alıntıları Göster
    O sampanya. Sarabi acmak icin tirbusonu tepesine gecirip cevireceksin, tirbusonun kollaro tamamen havaya kalkinca kollari asagi iteceksin ve mantar acilacak.

Ya da kolay yoldan araba tekerlegine vuracaksin sisenin alt kismini ve mantar firlaycak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 24 Eylül 2018; 5:10:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.