Şimdi Ara

Havalimanı'nda çalışmak istiyorum []

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ben ileride seçeceğim mesleğin havalimanında olmasını istiyorum ( bkz : Atatürk Havalimanı ) ; fakat internet üzerindende havalimanı ile ilgili terimler vb. şeyleri nerede bulabilirim "veya" aranızda havalimanında görevli olan varsa ( Pasaport Kontrol veya herhangi bir personel ) > bana yardımcı olabilirse bu konuda sevinirim.[ terim derken kısaltma olayı değilde daha çok mesela birisiyle ( yabancı ) görüşürken daha pratik terimler olabilir ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzcan ~ -- 28 Mayıs 2008; 11:22:34 >

• up
  • Bende Microsoft'ta çalışmak istiyorum ama izin vermiyolar napcaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Bende Microsoft'ta çalışmak istiyorum ama izin vermiyolar napcaz.

Ben galiba anlatamadım.Demek istediğim şimdiden belirlediğim mesleğin ayrıntılarını öğrenmek istiyorum
  • Tam olarak ne yapmak istiyorsun ve eğitim durumun nedir?
  • Sayısal / Lise-2 / Şu andan planlıyorum şunun şurasında 2 sene kaldı pek birşey değil ;

açıkçası pasaport kontrollerinden sorumlu olmak güzel geliyor bana ; ama daha uygun yapmak istediğim şeylerde olabilir mesela Makina Mühendisliği ( Uçak yapımı ) Bilgisayar Mühendisliği felan ama kontrol olayları daha bi çekiyor beni

Ama daha çok yabancı dil üzerine olan bir meslek istediğimi söyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzcan ~ -- 28 Mayıs 2008; 12:53:22 >
  • Valiz falan taşimak istersen ben sana iş ayarlaya bilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi git çalış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~exampleGM~

Valiz falan taşimak istersen ben sana iş ayarlaya bilirim

yok teşekkürler öyle bir iş değil tam olarak yani yüke bağlı değil.CHECK-IN felan oluyor havalimanlarında onlarda çalışmak istiyorum ilerisi için ama tabi maaş olaylarını felanda şimdiden öğrenmem lazım
  • Açık varsa THY nini sitesinde yazıyorlar.
  • Şu an ösym nin sitesinde 2008 atamaları var ordan Devlet hava meydanlarının aldığı bölümlere bak ilgili bölümleri seçersin filan ...
    siteye bi dal da gerisi gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surpriser -- 28 Mayıs 2008; 13:05:08 >
  • tanıdığın varsa elektronik bilgisayar benzeri çoğu meslekten girersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.