Abıığğ apı gullanıola abığğ yapamyık abığğ ben yazulum uzmanıyım abığğ. Bu ülkede sizin gibi tipler oldukça dışarının api sine port açıp oturmaya mahkum kalırsın. |
Bildirim
Abıığğ apı gullanıola abığğ yapamyık abığğ ben yazulum uzmanıyım abığğ. Bu ülkede sizin gibi tipler oldukça dışarının api sine port açıp oturmaya mahkum kalırsın. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Buradaki belli kesime kalsaydı "İHA zaten var neden yapalım" kafasıyla gitmiştik, tıpkı yıllarca olduğu gibi! İzmir örneğinden anlayın işte. Adamlar başkaları yapmış bizim yapmamıza gerek yok deyip yaşıyor yıllardır. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İleride muhtemelen bu firmada yazılımcı olarak çalışacağım ama ilkokul mezunu aktrollerin yorumlarını gördükçe çılıdırıp savunma sanayiden soğuyorum. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aaaa en tırt savunma sanayi firması Havelsan ChatGPT'ye client yapmış. Açık kaynak proje bulup üstüne biz yaptık diyorlardır zira savunma sanayinde artık kaliteli yazılım mühendisi kalmadı, en son mühendis olmayanları alıp kod yazdırmaya uğraşıyorlardı. |
Ahaha bu konuda da gene birinden şamarı yemiş çok bilen trolcük. aldığın paraya değiyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |