|
HAVELSAN, ChatGPT'ye rakip yerli yapay zeka geliştirdi
-
- yani bizde yapılanı yapmak istiyorsan şu şekil:
-
ChatGPT'ye rakip biraz iddiali bir cumle degil mi ?
-
popüler ne varsa üretiyoruz ,siz nerdeydiniz akradaş.yaani ye noldu hiç haber yapılmıyor.
-
Askeri amaçlı , kapalı devre bir yapay zeka zaten bizlik bir şey yok.
Başlıkta magazinsel olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karadeniz'de kaynak kodun kaynağı bulunmuş olabilir
gpt'nin api'ını kullanan gptye rakip yapay zeka🤫🤫🤫🤫
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cahillik ne güzel birşey ya. joven gelmeden türevleri gelmiş. api ne bilmeyen kamillere bak sen :D Amerikan sistemini kullanıp, amerika'ya karşı savaş stratejileri geliştirecekmişiz he :D osmanlı olucaz diye yola çıkanlara bak sen. amerika'nın bir tür vassalı oldular.
damat da amerikan malı üzerine, plastik takıp üzeirne baykar yazınca, Türk malı sayması gibi. bu da yerli milli yapay zeka çoktan yapılmış.
ekleme :
offf cahillik zor olmalı be :D kendinden emin konuşan cahiller de ...
geçenlerde bir hacker muhabbeti çıkmıştı. bundan 25 sene önce lise zamanlarından ufak ufak yaptığım işlerle birşeyler deneyimlemiş olan bana bile lamer'i savunanlar olmuştu ki vakti zamanında cw denilen gurubun, tahribat tayfa tarafından chatleri patlatılıp nasıl brezilyalı coderlar üzeriden hazır scriptler alarak site taratarak hack yapmaya çalıştıklarını da yazmıştım falan. sonra gidip muhtemelen aklımda olan modlardan birine gidip, ağlayıp; mesajımı da bir hakaret olmamasına rağmen sildirmişlerdi.
bak cahil kardeşler burada bahsettiğim olay ikiye ayrılıyor:
- yani bizde yapılanı yapmak istiyorsan şu şekil:
https://www.udemy.com/course/openai-custom-gpt-chatgpt/
pyton biliyorsan bu üsteki kurstan yürüyerek sen de chatgpt apileri ile custom chatgpt yazabilirsin.
2. olay ise yan i benim cahile anlatır gibi anlattığım olay ise sıfırdan bir AI yazmak.
bu konuda yardımcı olamam. çünkü Türkçe kaynak yok. Ama kendi edindiğim kaynak olarak ki ingilizcedir : Essential for Math AI kitabını önerebilirim.
bu iş matematik bilmeden olmuyor malesef. ben açık söylemek gerekirse yapmakta zorlanıyorum. matematik bunca yıl sonra tekrar yapmaya kalkınca en basitinden sembolleri unutuyorsun, onlara çalışmak gerekiyor falan.
mesela bu üstekini anlayabiliyor musun?
veya alttakini
MSE = (1 / N) * ∑(yᵢ — ȳ)²
anlamıyorsan salla :D sana göre değil. sen git manga falan izle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 16 Ocak 2024; 22:24:38 >
-
Api mi? Şuan ki yapay zeka modelleri nasıl geliştiriliyor bir fikrin var mı? Haberdeki sistemin nasıl çalıştığına dair en ufak bir fikrin var mı? Veya haberde teknik detay var mı? İnsanları cahillik ile suçlamadan önce kendine bakmanı öneririm.
Bu arada cahil insanı severim, bilmediğinin farkındadır, fakat bilgisi olmadığı konuda fikri olanlar yok mu bu ülkeyi geriye çeken zihniyet bu.
Api olduğunu nereden biliyorsunuz bi detaylıca yazında engin bilginizden faydalanalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 16 Ocak 2024; 18:17:58 >
Bizim sözde muhalif özde tanzimat dönemi ülkeye zarar yarı-aydınları konuşadursun, HAVELSAN’da çok değerli, yurt dışında da eğitim görüp burada çalışan çok değerli insanlar var.
Sizin burada yerli gelişmelere abuk sabuk şeyler yazmak amacıyla kullandığınız ama üzerine otursanız daha anlamlı yazılar çıkacak klavyenizi onlar yazılım geliştirmek için kullanıyorlar. TR ortalamasının da üzerinde maaş aldıklarına emin olabilirsiniz. Aralarında bu hükumete oy vermeyenler de var evet şaşıracaksınız ama. Vatanseverlik başka bi şey zira.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Havelsan geliştiryor adı MainGPT, daha mı havalı oluyor Türkçe olmayınca.
-
Kimin apisi buğğğ bu güzel ülke Amerikanın apisi buğğğğ
-
GPT Ana
Havelsan önce verimliliğini arttırsın, o zaman kendisi vatan sever olur. Chat GPT yazılıp sunucuya konulan bir şey değil, aynı zamanda dev bir altyapı, bu işlerle uğraşanlar gayet farkında.
Sahi Zoom'a rakip İletee vardı ne oldu?
ChatGPT'den önce Ankara'daki altyüklencilere paralarını ödesin önce. Parasını isteyenin ve dava açacağını söyleyen alt yüklenicilerin yüzüne Havelsan akvukatı "Sırada sizden önce çok firma var" demesin önce.
Havelsan projeleri diğer vakıf firmalarına aktarılmalı, diğer vakıf firmalarında da ciddi iyileştirilmeye gidilmeli. Bu firmalar sivil işlere girmemeli, zaten esas işi yapan alt yüklencilere işler doğrudan aktarılmalı, kaynaklar esas bu firmalara aktarılmalı.
Bunları sırf vatanımı sevdiğim için yazıyorum.
-
Şeymi dostum "yine yangınlar yine ben "
Konuya dair nasıl saçmalayabilirim diye neden bu kadar uğraş veriyorsunuz ki...
Seni aşar bu konular ülke dünya gündemine git orada yer edinebilrsin ancak bu zekayla
GPT ismi lisanslı trademark kullandıklarına göre OpenAI api'lerini kullanıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapalı devre bir sistem nasıl api kullansın... Hiçbir yerde api'den bahsedilmemiş bile
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ChatGPT'ye rakip biraz iddiali bir cumle degil mi ?
|
Karadeniz'de kaynak kodun kaynağı bulunmuş olabilir
|
Bizim sözde muhalif özde tanzimat dönemi ülkeye zarar yarı-aydınları konuşadursun, HAVELSAN’da çok değerli, yurt dışında da eğitim görüp burada çalışan çok değerli insanlar var.
Sizin burada yerli gelişmelere abuk sabuk şeyler yazmak amacıyla kullandığınız ama üzerine otursanız daha anlamlı yazılar çıkacak klavyenizi onlar yazılım geliştirmek için kullanıyorlar. TR ortalamasının da üzerinde maaş aldıklarına emin olabilirsiniz. Aralarında bu hükumete oy vermeyenler de var evet şaşıracaksınız ama. Vatanseverlik başka bi şey zira. |
Api mi? Şuan ki yapay zeka modelleri nasıl geliştiriliyor bir fikrin var mı? Haberdeki sistemin nasıl çalıştığına dair en ufak bir fikrin var mı? Veya haberde teknik detay var mı? İnsanları cahillik ile suçlamadan önce kendine bakmanı öneririm. Bu arada cahil insanı severim, bilmediğinin farkındadır, fakat bilgisi olmadığı konuda fikri olanlar yok mu bu ülkeyi geriye çeken zihniyet bu. Api olduğunu nereden biliyorsunuz bi detaylıca yazında engin bilginizden faydalanalım. |
Aklıma yerli arama motoru geldi nedense. Sorna ortaya çıkmıştı google altyapısını kullandığı. :)
|
popüler ne varsa üretiyoruz ,siz nerdeydiniz akradaş.yaani ye noldu hiç haber yapılmıyor.
|
Havelsan önce verimliliğini arttırsın, o zaman kendisi vatan sever olur. Chat GPT yazılıp sunucuya konulan bir şey değil, aynı zamanda dev bir altyapı, bu işlerle uğraşanlar gayet farkında.
Sahi Zoom'a rakip İletee vardı ne oldu? ChatGPT'den önce Ankara'daki altyüklencilere paralarını ödesin önce. Parasını isteyenin ve dava açacağını söyleyen alt yüklenicilerin yüzüne Havelsan akvukatı "Sırada sizden önce çok firma var" demesin önce. Havelsan projeleri diğer vakıf firmalarına aktarılmalı, diğer vakıf firmalarında da ciddi iyileştirilmeye gidilmeli. Bu firmalar sivil işlere girmemeli, zaten esas işi yapan alt yüklencilere işler doğrudan aktarılmalı, kaynaklar esas bu firmalara aktarılmalı. Bunları sırf vatanımı sevdiğim için yazıyorum. |
Cahillik ne güzel birşey ya. joven gelmeden türevleri gelmiş. api ne bilmeyen kamillere bak sen :D Amerikan sistemini kullanıp, amerika'ya karşı savaş stratejileri geliştirecekmişiz he :D osmanlı olucaz diye yola çıkanlara bak sen. amerika'nın bir tür vassalı oldular. damat da amerikan malı üzerine, plastik takıp üzeirne baykar yazınca, Türk malı sayması gibi. bu da yerli milli yapay zeka çoktan yapılmış. ekleme : offf cahillik zor olmalı be :D kendinden emin konuşan cahiller de ... geçenlerde bir hacker muhabbeti çıkmıştı. bundan 25 sene önce lise zamanlarından ufak ufak yaptığım işlerle birşeyler deneyimlemiş olan bana bile lamer'i savunanlar olmuştu ki vakti zamanında cw denilen gurubun, tahribat tayfa tarafından chatleri patlatılıp nasıl brezilyalı coderlar üzeriden hazır scriptler alarak site taratarak hack yapmaya çalıştıklarını da yazmıştım falan. sonra gidip muhtemelen aklımda olan modlardan birine gidip, ağlayıp; mesajımı da bir hakaret olmamasına rağmen sildirmişlerdi. bak cahil kardeşler burada bahsettiğim olay ikiye ayrılıyor: https://www.udemy.com/course/openai-custom-gpt-chatgpt/ pyton biliyorsan bu üsteki kurstan yürüyerek sen de chatgpt apileri ile custom chatgpt yazabilirsin. 2. olay ise yan i benim cahile anlatır gibi anlattığım olay ise sıfırdan bir AI yazmak. bu konuda yardımcı olamam. çünkü Türkçe kaynak yok. Ama kendi edindiğim kaynak olarak ki ingilizcedir : Essential for Math AI kitabını önerebilirim. bu iş matematik bilmeden olmuyor malesef. ben açık söylemek gerekirse yapmakta zorlanıyorum. matematik bunca yıl sonra tekrar yapmaya kalkınca en basitinden sembolleri unutuyorsun, onlara çalışmak gerekiyor falan. mesela bu üstekini anlayabiliyor musun? veya alttakini MSE = (1 / N) * ∑(yᵢ — ȳ)² anlamıyorsan salla :D sana göre değil. sen git manga falan izle |
Havelsan geliştiryor adı MainGPT, daha mı havalı oluyor Türkçe olmayınca. |
Benzer içerikler
- ekran kaydı alma
- instagram beğenileri görme
- konumsal ses nedir
- hepsiburada premium ne kadar
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X