|
Bildirim
O kadarcık paraya anca mario yaptırırlar
|
bu fiyatların düşük olduğunu söylemek için oyun yapımcısı olmaya gerek yok , 3 gram beyin yeterli..
|
o paraya niyet bile çekilmez...
|
Grafikler kesin 8 bit olur
|
İşin diğer komik tarafı da 14 Nisan'a kadar oyunu hazır hale getirip FTP sunucularına atın demesi. Dalga mı geçiyorlar anlamadım arazi modellemesini geçtim en basitinden arazide kullanılacak kara araçlarını, silahları bile bu sürede modelleyemezsin.
|
Çok ciddi bir oyunmuş. 25 bin lira dediğin iyi bir mühendisin neredeyse 1 aylık maaşı.
|
Havelsan'ın yarışması o kadar absürd yorumlardaki eleştirilerde o kadar yerinde ki ekleyecek bir şey bulamıyorum.
Yinede şunu da belirtmek isterim ki, 25.000TL gibi komik bir ödül yerine 2.5M$ gibi daha mantıklı bir ödül bile koysalar ne yazık ki Türkiye'de henüz istenilen özelliklerde simülasyonu yapabilecek donanımda insanlar yok ki. Dünya da bile sayılı. Hele de 3-4 ay gibi kısa bir sürede kim nereye ne yapıyor? Yani ödülü bir kenara bırakın, 2.5M$ veriyoruz deseler dahi ancak daha önce Battlefield, Arma gibi hazır oyunlara sahip firmalar bu kadar kısa sürede mevcut oyunlarını istenen özelliklere modifiye edebilirler. Ki o bile şüpheli. Hani kırmızı alarm modunda tüm firma seferber olursa ancak :D Şimdi yine cahiller, önümüzü kapamaya çalışıyorsunuz gibi saçma yorumlara da başlayabilirler. Ama biraz akıl mantık erbabı olan insanlar bu teklifin ne kadar absürd olduğunu anlayacaktır. Yoksa ben Türkiye'deki developer sayısının Amerika'dan da fazla olmasını elbette isterim, daha kaliteli olması elbette isterim. İnşallah ileride o da olur. |
Ben tek başıma, bu kadar kısa bir zamanda böylesine karmaşık ve büyük bir simülasyon gerçekleştireceğim ve Havelsan'da ancak "aday mühendis" olacağım. Sonra efendim yok bu ülkede niye beyin göçü oluyor, yok zeki insanlarımız niye yurtdışına kaçıyor.
|
Doların 4 TL'yi gördükten sonra düşeceğinin mesajını vermiş galiba....
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 28 Ocak 2017; 19:37:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakeGörünümlüAdmin -- 28 Ocak 2017; 19:41:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemecem21 -- 28 Ocak 2017; 20:0:41 > |