Havyayı takılıyken jack girişine değdirdim patladı ses kartım yanmış mıdır? Amacım mono ses veren hoparlörü düzeltmekti.Dedim bişey olmaz takılıyken en fazla ısınır ama değdirdiğim anda patladı hiçbir şekilde ses gelmiyor servise götüreceğim ne olmuştur sizce?
quote:
Orjinalden alıntı: UzY94
Havyayı takılıyken jack girişine değdirdim patladı ses kartım yanmış mıdır? Amacım mono ses veren hoparlörü düzeltmekti.Dedim bişey olmaz takılıyken en fazla ısınır ama değdirdiğim anda patladı hiçbir şekilde ses gelmiyor servise götüreceğim ne olmuştur sizce?
Ne olmuştur Biliyor musun? Yanmıştır
quote:
Orjinalden alıntı: By MuRaT
quote:
Orjinalden alıntı: UzY94
Çok aydınlatıcı konuşmuşsun
@UzY94 hocam havyaların bazılarında kaçak elektrik oluyor. Bu kaçak elektrik bazen aletleri onarırken lehim yapılan yere temas ettiğinde. Temas edilen yer topraklama veya nötr ile ilişkili ise bu tarz hasarlara neden oluyor. Havyandaki kaçak elektrik ses kartını aracı kullanarak bi şekilde kısadevre olmuş. Umarım anakartında da hasara neden olmamıştır.
Sen sen ol topraklaması olmayan havya kullanma ve bu havyayı topraklı prize tak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme