Şimdi Ara

Hawx 2 Ses sorunu Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun uğraşlar olmadan PS3'de Hawx2'yi çalıştırmayı ve en öenmeli karşılaştığım ses sorununu aştım.
    ve bunu sevabına paylaşmak istiyorum
    Elimdeki PS3'ün software versiyonu 4.30 Multiman ise 04.46.03
    Öncelikle sizinde bildiğiniz gibi Hawx'ı USB diskten çalıştırmak istediğinizde
    multiman menüsündeyken oyunun ayarlarından BD Mirror ve External seçiyorduk ve usb'den çalıştığında ses sorunu

ile karşılaşıyorduk.

usb disk ps3'un tanıması için fat32 formatlı , ve oyunların bi cogu bunun içinde yüklü olup burdan

çalıştırıyoruz.
    Hawx 2'nin bulunduğu klasördeki "Tom Clancys Hawx 2 (2010)\PS3_GAME\USRDIR\install.psarc" isimli dosya 4GB'dan

fazla olduğu için bu fat32 formatlı usb'diske kopyalanmıyordu.bu hariç diğer diğer dosyalarlada çalıştığında ise

ses sorunu olmaktaydı.

Öncelikle,bu 4 gb'lık dosyayı ntfs formatlı bir usb diskime kopyaladım.oyunların yüklü olduğu fat32 formatlı usb

4 gb'tı desteklemediğinden.
    Ardından fat32 içindeki klasör halindeki hawx 2 klasörünü bu 4 gb 'lık dosya olmadan ps3'ün hdd 'ne kopyaladım.
    ondan sonra ntfs formatlı olan usb'yi ps3'e taktım.ve multimanda desktop ekranından girerek bu dosyayı ps3'ün

HDD'deki GAMEZ altındaki Hawx 2 (2010)\PS3_GAME\USRDIR\ 'ın altına taşıdım.

en son olarak oyun ayarlarından external yerine internal seçerek oyunu açtığımda ses sorunum çözülmüş oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.monitör sorunu (ÇÖZÜLDÜ)
    11 yıl önce açıldı
    Skyrim Ses Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.