Şimdi Ara

hay ben böyle isin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fake'a laf söledik diye hesabimi kapattilar gene ya(birazdanda biri gelip fake nickle girersen cezan uzar veya hesabin kapatilir dicek buarada)... biktim bu adeletsizlikten hakedenlere hakettikleri cezayi veremeyen yönetim benim sözlerimde nedense hep bi ceza unsuru bulup engelliyo sürekli... biseyde demedimki adama insan müsfettesi dedim okadar, bazi topiclerde neler söyleniyo ama daha önce de söyledigim gibi çifte standart var bu iste, modlar belirli bi standarta sahip degil, kafasina esen koyuyo cezayi... ceza süresini ve nedenini de söylememeleri çok kötü bi uygulama, bi bölüm açip ceza sürelerini ve nedenlerini yazmak çok zor bisey sanki...

• bölüm olayında haklısın
    ama kimseye insan müsfettesi diyemezsin
  • kardeş bu kadar çok engellendiğine göre hatayı biraz da kendinde arasan..kötü örneklere bakıp yaptıklarını dediklerini haklı çıkarmaya çalışma bence...biraz sert mi oldu ne...
  • quote:

ama kimseye insan müsfettesi diyemezsin

bilip bilmeden yorum yapma, bunu deme hakki için senden izin isteyen mi war...

quote:

kardeş bu kadar çok engellendiğine

bukadar çok degil, bu 2.cisi zaten... bundan öncekinde bana küfür gibi bisi edilmisti, bende dayanamadim biseyler söyledim... ben sadece bana bisey yapilirsa karsilik weriyorum, susup tepki koymamaktansa agizlarinin payini ben weriyorum, ne yapayim modlarin yaptirim uyguladigi kisi sayisi sinirli... geçen sefer onlarin mesajlarini silip ceza vermemislerdi ama bana 2 hafta wermislerdi!?!...
  • geçende de böyle bi topic açmıştın galiba sonra bi de engellenme manyagı die bi nick kullanmıştım ordan şeettim..neyse haklıysan hakkını ara tabi..
  • geçen seferki fake nick kullandim diye verilmisti ama ben fake kullanmadimki... sadece yeni bi nick alip yasadigim sorunlari sormak istemistim, bence fake nick olarak degerlendirilmemeliydi bu... bana göre fake nick hani su hesap açip hakaret edenler için geçerli bi terim...
  • olm pires hep seni buluo böle talihsizlikler
  • walla bende biktim, kader utansin...
  • walla ben asla fake nick almadım kovulsamda kimliğimi belli edecek nickler alarak girdim yine...
    mod lar ceza verirken topic silerken falan kendilerine yapılan şikayetlerin
    etkisinde kalıyorlar.
    bu çok yanlış bir şey böyl bir düzende kötü insanlar jurnalcilikle iyileri temizleme imkanı buluyorlar...
    kim neden ceza aldığını bilmeden ceza yiyor kovuluyor...
    şikayete bağlı kovulmaların büyük çoğunluğunda aslında kötü olan değil iyi olan ceza yiyor..
    bazı olaylarda bu şekilde insanları tahrik ederek kovdurtmaya çalışanlar çok belli oluyor zaten.
    yani kötüniyetli birileri bu açığı bulmuş bundan yararlanıyorlar...
    çoğunlukla kötüler değil iyiler ceza yiyor...
    bu konuya herkesin bir kez daha dikkatini çekeyim buradan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.